- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Her zaman kurabiyemYaşasın yengeç kardeşliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman kurabiyemYaşasın yengeç kardeşliği
İnan bak aradığım şey bu belki de buBir arkadaşı var istemeyerek gittiler ama şu an çok seviyorlarmış inşallah Gideceğin yer sana bebek ve mutluluk getirir kuzucummBingölde yazları sabaha kadar her yer açık herkes dışarıda çaybahceleri cafeler caddeler dolup taşar inan alışmışım şuan çok üzülüyorum
Umutsuz olma kuzum şimdi iyi cnm bulursun çalışanların geneli dışarıdan gelenler bizim gibiDemee yaa Ben iş yönüyle çok sıkıntı yaşadım Bingöl küçük olunca oradan umutluyum işte mutlu olacağımı düşünüyorum bakalım balım
Çıkacak canım oda çıkacak herşey yoluna giricek meralimEvett kuzum 20 gün oldu diren çıksa çok iyi olucam kuzum
Evet kuzum çoğunlukla öyleymiş gittiğimiz zaman göreceğiz biz üç yıl içerisinde dönme durumumuz varmış ben diyorum belki seversek kalırızUmutsuz olma kuzum şimdi iyi cnm bulursun çalışanların geneli dışarıdan gelenler bizim gibi
seversin balimm Aminnn inşallah kuzum Allah razı olsun sizede Bingöl uğur getirsin canım benimİnan bak aradığım şey bu belki de buBir arkadaşı var istemeyerek gittiler ama şu an çok seviyorlarmış inşallah Gideceğin yer sana bebek ve mutluluk getirir kuzucumm
İnşallah kuzum inşallahÇıkacak canım oda çıkacak herşey yoluna giricek meralim
Evett 3 yıla düştü 4 den biz 1 yıl fazladan yapmış olduk kalan çok kuzum bir kaç arkadaş var 6 yıldır Bingöl delerEvet kuzum çoğunlukla öyleymiş gittiğimiz zaman göreceğiz biz üç yıl içerisinde dönme durumumuz varmış ben diyorum belki seversek kalırız
Peki Meralım şöyle sorayım Etraftaki illeri gezme durumu rahat oluyor muEvett 3 yıla düştü 4 den biz 1 yıl fazladan yapmış olduk kalan çok kuzum bir kaç arkadaş var 6 yıldır Bingöl deler
Rahat kuzum Erzurum 2 2,5 saat Diyarbakır genç üstü giderseniz 1,5 saat üst bolgele olduğu için korkmadan giderseniz Tunceli Elazığ yakın Bingöl küçük olduğu için pek fazla seçenek yok onun için yakın illeri tercih ediyorsun gezmek içinPeki Meralım şöyle sorayım Etraftaki illeri gezme durumu rahat oluyor mu
maşallah kuzuma emzirmek zaten verdiriyor birazda yemene dikkat ettin miHahahahaha o kesinnn almazsın vallahaa kızz bende verdim kilo baya bugüne kadar 13 kilo vermişim saka gibii
Şimdi basladim tedaviye canımBiran once tedaviye baslasaydim kuzum önümdeki süreci bir göre bilseydim bugün yarın çıkar derken 20 gün oldu kuzumm MssPARE
İnşallah kuzum inşallahŞimdi basladim tedaviye canım
inşallah iyi olur aradaki o gecikme kapanır gider sende iyi olursun atlatırsın bir an evvel
Evett yememede dikkat ettim kuzumm ondanda çabuk gitti demekkimaşallah kuzuma emzirmek zaten verdiriyor birazda yemene dikkat ettin mi
Oyy yerim onu çok şükür kuzum inşaAllah daha da iyi olun 12de gittiğimde doktor daha bişey görünmez ama kıza benziyo gibi dedi kemiklerden anladı galiba 2hafta sonra kesinleşcek inşaAllahDaha İyiyz balım sorunlarımızı yavaş yavaş aşıyorz bakalım biraz sütte sıkıntı kaldı oda inşallah yoluna girer bakalım sen napıyorsun cinsiyet belli oldu mu
İyi yaptin kuzum benim son 2kilom kaldi 56ya Sonrasi dikkat edicem insallah almamayaEvett yememede dikkat ettim kuzumm ondanda çabuk gitti demekki
Ayyytamda istediğim kiloİyi yaptin kuzum benim son 2kilom kaldi 56ya Sonrasi dikkat edicem insallah almamaya
Anladım canımÇiçeğim büz uzatma verdik bu sene seneye nasipse gidiyoruz
allah iyilik sağlık versin kuzum çok şükür her şey güzel ve huzurlu gidiyor
Cok gecmiş olsun adasım.. hic üzülme sıkma canını şimdi herseye care var Allah'ın izniyle ilaclar varParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef