İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bingölde yazları sabaha kadar her yer açık herkes dışarıda çaybahceleri cafeler caddeler dolup taşar inan alışmışım şuan çok üzülüyorum
İnan bak aradığım şey bu belki de bu😍Bir arkadaşı var istemeyerek gittiler ama şu an çok seviyorlarmış inşallah Gideceğin yer sana bebek ve mutluluk getirir kuzucumm

Umutsuz olma kuzum şimdi iyi cnm bulursun çalışanların geneli dışarıdan gelenler bizim gibi 💕💕💕
Evet kuzum çoğunlukla öyleymiş gittiğimiz zaman göreceğiz biz üç yıl içerisinde dönme durumumuz varmış ben diyorum belki seversek kalırız😍

Peki Meralım şöyle sorayım Etraftaki illeri gezme durumu rahat oluyor mu🥰
Rahat kuzum Erzurum 2 2,5 saat Diyarbakır genç üstü giderseniz 1,5 saat üst bolgele olduğu için korkmadan giderseniz Tunceli Elazığ yakın Bingöl küçük olduğu için pek fazla seçenek yok onun için yakın illeri tercih ediyorsun gezmek için 😀

Biran once tedaviye baslasaydim kuzum önümdeki süreci bir göre bilseydim bugün yarın çıkar derken 20 gün oldu kuzumm MssPARE MssPARE

Son düzenleme:
Daha İyiyz balım sorunlarımızı yavaş yavaş aşıyorz bakalım biraz sütte sıkıntı kaldı oda inşallah yoluna girer bakalım 😍 sen napıyorsun cinsiyet belli oldu mu 😍😍
Oyy yerim onu çok şükür kuzum inşaAllah daha da iyi olun😍 12de gittiğimde doktor daha bişey görünmez ama kıza benziyo gibi dedi kemiklerden anladı galiba 2hafta sonra kesinleşcek inşaAllah😍

Çiçeğim büz uzatma verdik bu sene seneye nasipse gidiyoruz 🥰

allah iyilik sağlık versin kuzum 🥰 çok şükür her şey güzel ve huzurlu gidiyor
Anladım canım
Parem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef :KK43:
Cok gecmiş olsun adasım.. hic üzülme sıkma canını şimdi herseye care var Allah'ın izniyle ilaclar var 😔

X