- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Allah razı olsun canım kurbişimm benimİnşallah korkulan olmaz balım temiz gelsin inşallah sonuçların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım kurbişimm benimİnşallah korkulan olmaz balım temiz gelsin inşallah sonuçların
Ben de iyiyim çok şükür bebeğim görünce hemen seni sormak istedim geçen gün gideceğimiz yerle ilgili araştırma yaparken senin mesajlarını gördüm benim gittiğim yere sen senin gittiğin yere de ben gidiyorumİyim balım direnin çıkmasını bekliyorum hâlâ tedaviye başlamak için sen nasılsın kuzum
Evett kuzum 20 gün oldu diren çıksa çok iyi olucam kuzumHer birimiz de b8r şey var ALLAH beterinden korusun Catlak-kurabiye Nazar duası da okutuk beraberce bir dahamı okusak nedir ❣
Meral01 Meralim canım benim iyi ol kuzum diren duruyor mu
Aynen öyle oldu balım ya inşallah sağ salim geçecek bu günler biz yine eskisi gibi olacağız inşallah. Rabbim beterinden korusunHerkese nazar değdi, rabbim beterinden korusun ama resmen sağlık ile sinaniyoruz hepimiz kuzum
Aynen parişim ya yine okuyalım ben okuyabilir myiim bilmiyorum ama dua ederim bende hepimiz iyi olalım inşallahHer birimiz de b8r şey var ALLAH beterinden korusun Catlak-kurabiye Nazar duası da okutuk beraberce bir dahamı okusak nedir ❣
Meral01 Meralim canım benim iyi ol kuzum diren duruyor mu
Tskr ederim canım benim nereye gidiyorsun Bingöl demeBen de iyiyim çok şükür bebeğim görünce hemen seni sormak istedim geçen gün gideceğimiz yerle ilgili araştırma yaparken senin mesajlarını gördüm benim gittiğim yere sen senin gittiğin yere de ben gidiyorum
İnşallah canım benim Rabbim şifalar versinEvett kuzum 20 gün oldu diren çıksa çok iyi olucam kuzum
Aminn Aminn canım benim inşallah rabbim hiç birimizi sağlığı ile sınamasınİnşallah canım benim Rabbim şifalar versin
Bingöl bizi bekler Meralım Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’yı çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım benTskr ederim canım benim nereye gidiyorsun Bingöl deme
Aminn kuzum aminn en önemli şey sağlıkmış başına gelince anlıyorAminn Aminn canım benim inşallah rabbim hiç birimizi sağlığı ile sınamasın
Bendeeee büyük şehirleri hiç sevmem çünkü kayboluyorumBingöl bizi bekler Meralım Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’yı çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım ben
Bingöl güzel yer çok küçük sosyallik yok ama insanları iyidir ilk gittiğimde çok ağladım bizim gittiğimizde hiç bir şey yoktu ama kuzum şimdi birazdaha iyi küçük bir avm var tek sosyallik cafeler Allah kolaylık versin ev bulabildinizmiBingöl bizi bekler Meralım Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’ya çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım ben
Bendeeee büyük şehirleri hiç sevmem çünkü kayboluyorum
Bingöl gidene kadar bende senin gibiydim balım bingolden sonra bogulursam büyük denizde bogulurum dedimBingöl bizi bekler Meralım Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’yı çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım ben
HahahBingöl gidene kadar bende senin gibiydim balım bingolden sonra bogulursam büyük denizde bogulurum dedim
Yaşasın yengeç kardeşliğiEki Görüntüle 3087444
Duygularımız karşılıklı kurabiyeemmm
Kuzum biz yurtdışına gelmeden önce zaten tayin istemiştik oldu şu anda hala yurtdışındayız daha ev falan bakmadık anca gitmeye yakın gitme ile ilgili de şu an durumlar karışık ağustos diyorduk ama bu süre uzayabilirmiş böylee giden arkadaşlar şimdilik memnun kuzucumBingöl güzel yer çok küçük sosyallik yok ama insanları iyidir ilk gittiğimde çok ağladım bizim gittiğimizde hiç bir şey yoktu ama kuzum şimdi birazdaha iyi küçük bir avm var tek sosyallik cafeler Allah kolaylık versin ev bulabildinizmi
Bingölde yazları sabaha kadar her yer açık herkes dışarıda çaybahceleri cafeler caddeler dolup taşar inan alışmışım şuan çok üzülüyorumBingöl bizi bekler Meralım Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’yı çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım ben
Demee yaa Ben iş yönüyle çok sıkıntı yaşadım Bingöl küçük olunca oradan umutluyum işte mutlu olacağımı düşünüyorum bakalım balımBingöl gidene kadar bende senin gibiydim balım bingolden sonra bogulursam büyük denizde bogulurum dedim