İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

İyim balım direnin çıkmasını bekliyorum hâlâ 😞 tedaviye başlamak için sen nasılsın kuzum 😘🌷🌹
Ben de iyiyim çok şükür bebeğim görünce hemen seni sormak istedim geçen gün gideceğimiz yerle ilgili araştırma yaparken senin mesajlarını gördüm benim gittiğim yere sen senin gittiğin yere de ben gidiyorum😍😍

Her birimiz de b8r şey var ALLAH beterinden korusun Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Nazar duası da okutuk beraberce bir dahamı okusak nedir 😇💙😘

Meral01 Meral01 Meralim canım benim iyi ol kuzum diren duruyor mu
Aynen parişim ya yine okuyalım ben okuyabilir myiim bilmiyorum ama dua ederim bende 😥 hepimiz iyi olalım inşallah

Bingöl bizi bekler Meralım😂😂 Gölbaşındaydık bizde Ben Ankara’ya çok sevemedim ya küçük şehirlerin adamıyım ben😂😂
Bingöl güzel yer çok küçük sosyallik yok ama insanları iyidir ilk gittiğimde çok ağladım bizim gittiğimizde hiç bir şey yoktu ama kuzum şimdi birazdaha iyi küçük bir avm var tek sosyallik cafeler Allah kolaylık versin 😊😀 ev bulabildinizmi

Bendeeee 😅😅 büyük şehirleri hiç sevmem çünkü kayboluyorum :KK70::KK70::KK70:
536D67BA-21D5-472F-8FE2-E1E4937D4D63.jpeg

Duygularımız karşılıklı kurabiyeemmm😍😍😍😍😍😍😍😍

Bingöl güzel yer çok küçük sosyallik yok ama insanları iyidir ilk gittiğimde çok ağladım bizim gittiğimizde hiç bir şey yoktu ama kuzum şimdi birazdaha iyi küçük bir avm var tek sosyallik cafeler Allah kolaylık versin 😊😀 ev bulabildinizmi
Kuzum biz yurtdışına gelmeden önce zaten tayin istemiştik oldu şu anda hala yurtdışındayız daha ev falan bakmadık anca gitmeye yakın gitme ile ilgili de şu an durumlar karışık ağustos diyorduk ama bu süre uzayabilirmiş böylee giden arkadaşlar şimdilik memnun kuzucum😍

Bingöl gidene kadar bende senin gibiydim balım bingolden sonra bogulursam büyük denizde bogulurum dedim 😀😀😀
Demee yaa😂😂 Ben iş yönüyle çok sıkıntı yaşadım Bingöl küçük olunca oradan umutluyum işte mutlu olacağımı düşünüyorum bakalım balım😍

X