- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
Diyete girdi teyzoş bol su iciyor ekmegide kesti az yiyor Eski kiloma dönmeme cok az bi göbek erimesi kaldi Ama Almişi yersem kilo almamOyyy ye teyzoşuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyete girdi teyzoş bol su iciyor ekmegide kesti az yiyor Eski kiloma dönmeme cok az bi göbek erimesi kaldi Ama Almişi yersem kilo almamOyyy ye teyzoşuuuu
Oy oy tam isirmalik ya yerim ben onu ❣❤Büyüdü epeyy değiştii yanakları dahada tombull patladı patlıcak
Kız arada gel iste bende özeldim sohbetleri ❣oğlan nasıl sen nasilsin❣❤Çok özledim parişim sohbetlerimizi sizleri
Iyiyim madamcim işlerle uğraşıyorum şükür sen nasılsınSükür Allah a canim parem sen nasilsin.
Vakit kalmıyor ki parişim bazen yemeğimi bile yiyemiyorum Jou gibi piyimses olamadık kül kedisi modu devamkeKız arada gel iste bende özeldim sohbetleri ❣oğlan nasıl sen nasilsin❣❤
Iyiyim madamcim işlerle uğraşıyorum şükür sen nasılsın
Bizde iyiyiz şükür kuzum Bebişle uğrasiyorum bende çogunlukla ne yapalim bahceye hava almaya çikiyorum en fazlaKız arada gel iste bende özeldim sohbetleri ❣oğlan nasıl sen nasilsin❣❤
Iyiyim madamcim işlerle uğraşıyorum şükür sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyimi durumu nasıl oldu kızın
Aaaa kuzuu şimdi nasıl neden rahatsızlandı kuzumuzz
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi
Allah acil sifa versinn kuzumm cok geçmiş olsunn gerçekten çok zor ben bi sarilık olunca içim içimi yediçok saolun teyzeleri.. bronşit başlangıcı dedi dr amcamız
6 gün iğne verdi artık hemşire görünce korkuyor malesef
iştahsız yemek yemiyor sürekli ağlıyor
allah kmseyi evladıyla sınamasın
Vallahaa hala piyimses gibiyim evde hahahaha kv bizde ywmek ediyo kahvaltı hazırlıyo geceleri o bakıyo ben emzirmek için uyanıyorum falann bayrama kadar tadını cikaremm ondan sonrası beni bulamazsınızVakit kalmıyor ki parişim bazen yemeğimi bile yiyemiyorum Jou gibi piyimses olamadık kül kedisi modu devamke
Hahahahaha o kesinnn almazsın vallahaa kızz bende verdim kilo baya bugüne kadar 13 kilo vermişim saka gibiiDiyete girdi teyzoş bol su iciyor ekmegide kesti az yiyor Eski kiloma dönmeme cok az bi göbek erimesi kaldi Ama Almişi yersem kilo almam
Inşallah bir an evvel iyi olur geçer gider canımçok saolun teyzeleri.. bronşit başlangıcı dedi dr amcamız
Gerçekten öyle canım ona Gelecek olan bize gelsin diyoruz Yeri geliyor insan kıyamıyor İnşallah bir an önce iyileşirçok saolun teyzeleri.. bronşit başlangıcı dedi dr amcamız
Vay be şöyle olamadık ya Hadi bakalım Bayramdan sonra görürüm ben seniVallahaa hala piyimses gibiyim evde hahahaha kv bizde ywmek ediyo kahvaltı hazırlıyo geceleri o bakıyo ben emzirmek için uyanıyorum falann bayrama kadar tadını cikaremm ondan sonrası beni bulamazsınız
Lohusayımm ben eşimde yaptırmıyo bişe anasına kızıyoVay be şöyle olamadık ya Hadi bakalım Bayramdan sonra görürüm ben seni
İyiyim kuzum sen nasılsın her şey yolunda mıKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
İyilik şükür paremmmm sen nasılsınKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Canim.benim merhaba ben iyiyim sen nasılsın, hersey yolunda mi ,keyfin yerindemiKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Sorma parem ya birde bir doktora denk geldik kv de. Mıy mıy deli oluyorsun sürekli geç geliyor çok ağır ilerletiyor sırayı koca gününü yiyor resmen. Şimdi değiştirdim başka doktora aldım ramdevu bakalım inşallah işimiz rast gider.Geçmiş olsun canım hakketen senin iş zor hele hastane iso iyice zor insani yorar
Inşallah perim bitanem tüp bebekte herşey yolunda gider ve müjdeli haberi alırsın ❣❤
Ah sorma elçom sen napıyosun bebiş nasılAboovvv full tempo vallahhaa
Çiçeğim büz uzatma verdik bu sene seneye nasipse gidiyoruzSizde tayin oldunuz mu var mı daha
allah iyilik sağlık versin kuzum çok şükür her şey güzel ve huzurlu gidiyorIyiyim yavrular BENIMNKI belli yiyenlerin geldi haftasonu misafirler gelicek genel durumniyiyim şükür
Sizler nasılsınız herşey yolunda mi
❤❣
Bir anda hepimiz dağıldık gibi olduk parem,rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee