İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Sorma parem ya birde bir doktora denk geldik kv de. Mıy mıy deli oluyorsun sürekli geç geliyor çok ağır ilerletiyor sırayı koca gününü yiyor resmen. Şimdi değiştirdim başka doktora aldım ramdevu bakalım inşallah işimiz rast gider.

Ay inşallah parem 2 aydır regl olmadım şimdi söktürücü başladım bayrama kadar olurum nasipse başlıcaz 😍😍
Tahlil yaptır öyle söktürücü kullan perim bakarsın süpriz olur 😊😇

Dünde biz göz doktoruna gittin annem için aynen dövecek nerdeyse hiç sevmedim
Iyi yapmışın degistirmisin
Inşallah faydalı olur geçmiş olsun kuzum 🧿😇

Canim.benim merhaba ben iyiyim sen nasılsın, hersey yolunda mi ,keyfin yerindemi
İyilik şükür paremmmm sen nasılsın 🥰🥰😍😍😍💜💜💜
Benim yaz ayı baya yoğun geçiyor Kıbrıs tatlım 💜💜🤗🤗🤭🤭
İyiyim kuzum sen nasılsın her şey yolunda mı😍😍
andrearollon.gif
Iyi olmanıza sevindim kızlar 😇😊💙💕🥰😍

Bende iyiyim şükürler olsun❣💕💙

Parem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef :KK43:
Nediyosunnnnnn kuzum ciddi mi sana mı çok üzüldümm 😢😢 Rabbim acil şifalar versin inşaAllah 😢😢😢 çaresi tedavisi mi var dimi inşaAllah vardır
İlaçlarla varmış çok şükür yaa Rabbim tez zmaanda iyileştirsin seni eski saglıgına kavustursun 🤲🤲

Lohusayımm ben eşimde yaptırmıyo bişe anasına kızıyo 😌😌

Sen naptın kuzu döndümü eve uşak 🤗
Hahah ben değilim tabi 😅 geldi çok şükür canım kavuştuk. Yukarıda sarılık mesajını gördüm bizim topikte de söyledim kızlara ben 1 buçuk saatte bir emzirme ile atlattım. İki saat fazla geliyor geçmesi uzun sürüyor bide öyle dene canım

Tahlil yaptır öyle söktürücü kullan perim bakarsın süpriz olur 😊😇

Dünde biz göz doktoruna gittin annem için aynen dövecek nerdeyse hiç sevmedim
Iyi yapmışın degistirmisin
Inşallah faydalı olur geçmiş olsun kuzum 🧿😇
Yaptırdım yaptırdım parem süpriz yok dümdüz devam 🤣

Ay sorma ya sanki zorla alıp oraya oturtmuşsun gibi bir hallerde kimisi 😒😒 geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur

Hahah ben değilim tabi 😅 geldi çok şükür canım kavuştuk. Yukarıda sarılık mesajını gördüm bizim topikte de söyledim kızlara ben 1 buçuk saatte bir emzirme ile atlattım. İki saat fazla geliyor geçmesi uzun sürüyor bide öyle dene canım
Sağlıkocagida öyle dedii 1bucuk saate almiyo agzını actırana kadar canım çikıyor benimm anca 2 saat oluyo 2saate emziriyorumm napayimm
Sende lohusasın anann gelsinn 😂😂😂 ama eskisi gibi uyumuyo gündüzleri hep ayaktaa iyi yani genede

X