- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
Iyi kuzuu hala sarılık var üstündee bol bol emzirmeye devammAh sorma elçom sen napıyosun bebiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi kuzuu hala sarılık var üstündee bol bol emzirmeye devammAh sorma elçom sen napıyosun bebiş nasıl
Tahlil yaptır öyle söktürücü kullan perim bakarsın süpriz olurSorma parem ya birde bir doktora denk geldik kv de. Mıy mıy deli oluyorsun sürekli geç geliyor çok ağır ilerletiyor sırayı koca gününü yiyor resmen. Şimdi değiştirdim başka doktora aldım ramdevu bakalım inşallah işimiz rast gider.
Ay inşallah parem 2 aydır regl olmadım şimdi söktürücü başladım bayrama kadar olurum nasipse başlıcaz
Aynen öyle oldu buhar öldük hepimizBir anda hepimiz dağıldık gibi olduk parem,rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inş
Canim.benim merhaba ben iyiyim sen nasılsın, hersey yolunda mi ,keyfin yerindemi
İyilik şükür paremmmm sen nasılsın
Benim yaz ayı baya yoğun geçiyor Kıbrıs tatlım
Iyi olmanıza sevindim kızlar ❤❣İyiyim kuzum sen nasılsın her şey yolunda mı
Çok şükür herkesten iyihaberler alalim inşallahIyi olmanıza sevindim kızlar ❤❣
Bende iyiyim şükürler olsun❣
Allah iyilik versin paremmmmIyi olmanıza sevindim kızlar ❤❣
Bende iyiyim şükürler olsun❣
Parem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesefKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Nediyosunnnnnn kuzum ciddi mi sana mı çok üzüldümm Rabbim acil şifalar versin inşaAllah çaresi tedavisi mi var dimi inşaAllah vardırParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef
Yaa kuzum çok geçmiş olsun Rabbim iyilik şifalar versin inşallah tedavisi nasıl oluyor kuzumParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef
Hahah ben değilim tabi geldi çok şükür canım kavuştuk. Yukarıda sarılık mesajını gördüm bizim topikte de söyledim kızlara ben 1 buçuk saatte bir emzirme ile atlattım. İki saat fazla geliyor geçmesi uzun sürüyor bide öyle dene canımLohusayımm ben eşimde yaptırmıyo bişe anasına kızıyo
Sen naptın kuzu döndümü eve uşak
Ah ozom kuzum tedavisi var şükür bitanemParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef
Kurabiyem siz nasılsınız iyisiniz dimi kuşumMssPARE Parişim Noldu bize hepimizin bir derdi var topiğe bi okusak mı
Oyy nanaklarını ısırsın teyzesi geçer canım yavaş yavaş olsunIyi kuzuu hala sarılık var üstündee bol bol emzirmeye devamm
Oyy nanaklarını ısırsın teyzesi geçer canım yavaş yavaş olsunIyi kuzuu hala sarılık var üstündee bol bol emzirmeye devamm
Yaptırdım yaptırdım parem süpriz yok dümdüz devamTahlil yaptır öyle söktürücü kullan perim bakarsın süpriz olur
Dünde biz göz doktoruna gittin annem için aynen dövecek nerdeyse hiç sevmedim
Iyi yapmışın degistirmisin
Inşallah faydalı olur geçmiş olsun kuzum ❤
İsırsam aglayy yavvv totosunu saplattım agladı hemenn sıpaaaOyy nanaklarını ısırsın teyzesi geçer canım yavaş yavaş olsun
Çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorumParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef
Sağlıkocagida öyle dedii 1bucuk saate almiyo agzını actırana kadar canım çikıyor benimm anca 2 saat oluyo 2saate emziriyorumm napayimmHahah ben değilim tabi geldi çok şükür canım kavuştuk. Yukarıda sarılık mesajını gördüm bizim topikte de söyledim kızlara ben 1 buçuk saatte bir emzirme ile atlattım. İki saat fazla geliyor geçmesi uzun sürüyor bide öyle dene canım