İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele 😔😔😔😔😔

excited-happy.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Kendimizle ugrasiyoz be pariş hayat zorlasti insanin psikolojisi de etkileniyor, yaz etkisi var tabi en azindan nefes alabiliyoruz guzel havalarla🥲 sen nasilsin iyi misin kuzum?

İyiyim parem bende anca evle uğraşıyorum misafirim gelicek.
Hastanelerde falan ömrüm geçiyor bol koşturmalı 😬
Sen nasılsınn 🤗

Kendimizle ugrasiyoz be pariş hayat zorlasti insanin psikolojisi de etkileniyor, yaz etkisi var tabi en azindan nefes alabiliyoruz guzel havalarla🥲 sen nasilsin iyi misin kuzum?
Hemde hayat çok zorlaştı sonumuz ne olucak rabbim güzellik etsin valla hiç iyiye gitmiyoruz mabem😔
Ben klasik Bahçe de vakit geçiyor canim😍
Başladınmı bahçeleree🥰
Bahçe isi çoktan başladı sebzeler oldu bile
Senin kız nasıl büyüdü mu birazcik🧿💕

Hemde hayat çok zorlaştı sonumuz ne olucak rabbim güzellik etsin valla hiç iyiye gitmiyoruz mabem😔

En azindan toprakla ugrasirken negatifini atarsin parem Rabbim sonumuzu hayretsin🤲

Kolay gelsin kuzum
Ben bildiğiniz Bahçe de koşturuyorum 🤣🤣
Hastanede niye vaktin geçiyor hayirdir
Başladı tabi bahçe işleri yaz böyle geçiyor 🤣
Kayınvalidem safradan ameliyat olucak ama bietürlü olamadı canım şekeri düşüremiyoruz sürekli ona gidiyoruz. Kendi haline bıraksam yapmıcam birşey ondan bende peşinde oluyorum. Annemde endoskopi olucak onada gidiyorum.
Bende tüpe başlıcam nasipse tahlillerle falan uğraşıyorum. Ful tempo 😅

Kayınvalidem safradan ameliyat olucak ama bietürlü olamadı canım şekeri düşüremiyoruz sürekli ona gidiyoruz. Kendi haline bıraksam yapmıcam birşey ondan bende peşinde oluyorum. Annemde endoskopi olucak onada gidiyorum.
Geçmiş olsun canım hakketen senin iş zor hele hastane iso iyice zor insani yorar
Inşallah perim bitanem tüp bebekte herşey yolunda gider ve müjdeli haberi alırsın 💕💙

Büyüdü epeyy değiştii😀 yanakları dahada tombull patladı patlıcak😂

Aboovvv full tempo vallahhaa

X