- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.546
Ahhh keşkeeee kaçsaydıkk be pareemmmm bende evde durmak istemiyorum geliyorlarZaten canım sıkkın şuan istediğim tek şey kaçmak bir yerlere gitmek tinom
Evet gördüm onu ama şu beyaz tül var ya önünde o resimi çok yakıştırdım çiçeğimmDiğerini yapayım tamam bide şapkalı var ona bak zamanın varsa tabiki
Sana mı bana mi hem ev geliyor bana hem evdekilerAhhh keşkeeee kaçsaydıkk be pareemmmm bende evde durmak istemiyorum geliyorlar
Hahaha geçen yıl benden çok çektiEvet gördüm onu ama şu beyaz tül var ya önünde o resimi çok yakıştırdım çiçeğimm
4 5 gün önce konuşmuştuk en son iyiydi işe gidip geliyorduFatmazell canım muciko nasıl iyi mi
Gülünü sevsnlerProfilim olmuş mu kızlar
Bilirim paremmm bazen tam anlamıyla yok olmak istersinSana mı bana mi hem ev geliyor bana hem evdekiler
Sorun yok paremmm ama sende de bombastik resimler var haaaHahaha geçen yıl benden çok çektiJou Bu profil resminden dolayı hahaha yazık kıza ya günlerce resim profili yükledim jou delirttim sonunda
Oy kuzum bu güllü kaçıncı ekledigim pek bi seksi olduGülünü sevsnler
Sen kendin gülsün zaten
Aman Allahımmmm bu nasıll güzelliikkkkk
Işte o benim seksiiiAman Allahımmmm bu nasıll güzelliikkkkk
Daha da iyi olsun inşallah canım özledik4 5 gün önce konuşmuştuk en son iyiydi işe gidip geliyordu
Hahahahahahahahaahah ayyyy koptummmm yaaaa hakkatt kızzz yara deşik içindeydi memüklerimm yaa mahvoldum
Hahahahah ayy ne gündü yaaa ama yeter da artık dedimHahaha geçen yıl benden çok çektiJou Bu profil resminden dolayı hahaha yazık kıza ya günlerce resim profili yükledim jou delirttim sonunda
Yaaa canım benim kıyamam sana