Kendine dikkat etGÜNAYDIN kızlar tatlılar ballar lokumlar fıstıklar nasilsiniz❤ben gribim hastalandım burnum alıyor her yerim ağrıyor
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Sicak mi çarptı cnm .GÜNAYDIN kızlar tatlılar ballar lokumlar fıstıklar nasilsiniz❤ben gribim hastalandım burnum alıyor her yerim ağrıyor
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Sağol kuzum benimYaaa kıyamam bu grip herkes de var kurabiyem ya geçmiş olsun
Oğluş iyi di mi grip hayırlı hastalık gelip geçer inşallah balım
Hahah kız sorma benimde en sevmediğim opss duOpsssss dan ötürü oldum zatennn kurabiyem yoksa yeşili çok seviyorum msj süresi sınırsız ya ohhh keyfime değme
Ah minnoşumm öyle insanlar her yerde balım sen dikkat et sakın taviz vermeKurabiyem inanılmaz kötü insanlar çalıştığım yerde ben dünyanın en safıyım diyorum bunları görümce
Galiba havalar salişim bi yağmurlu bi sıcak bi serin ondan oldu sanırımSicak mi çarptı cnm .
Profilini yesinlerAynen denk gelemedik ama mesajlarını görüyorum balonummmmBen de iyiyim yeni uyandım hazırlanıcam çıkacağım yürüyüş sonra da arkadaşımla buluşacam kuzum
Galiba havalar salişim bi yağmurlu bi sıcak bi serin ondan oldu sanirimSicak mi çarptı cnm .
Saolasin bitanem sabaha atlatırım inşallah canımGeçmişler olsun paremmmmm Bir gayret sürekli aktifsin çalıştın yorgun düştünn çiçeğimm biraz kendine ayır dinlen kısa zamanda toparlan balımmmm çiçeğim
Ben seniii yiyeremmmmm kurabiyemmmmProfilini yesinlerbir zamanlar benimde öyle uzun saçlarım vardı sonra kıt kıt
Asla alttan kalanın canı çıksınSağol kuzum benim
İyi çok şükür canım ya büyüyor gram gram
Hahah kız sorma benimde en sevmediğim opss du
Ah minnoşumm öyle insanlar her yerde balım sen dikkat et sakın taviz verme
Hahah ofis savaşları bölüm biiiirrrrAsla alttan kalanın canı çıksın
Bir süre sonra bakımı zor geliyor ya hele benim gibi üşengeceBen seniii yiyeremmmmm kurabiyemmmmBakalım nereye kadar devamkee çiçeğim
Götür beni gittiğin yereeeeeeeeAynen denk gelemedik ama mesajlarını görüyorum balonummmmBen de iyiyim yeni uyandım hazırlanıcam çıkacağım yürüyüş sonra da arkadaşımla buluşacam kuzum
Beni de beni deAynen denk gelemedik ama mesajlarını görüyorum balonummmmBen de iyiyim yeni uyandım hazırlanıcam çıkacağım yürüyüş sonra da arkadaşımla buluşacam kuzum
Bayıldımmmmnmmmmmm şimdii onu yazıyodumnnn paremmmmProfilim olmuş mu kızlar
Bi değişiklik yapayım dedim olmuş demek beğendin yani bide şu var hangi daha güzel bakarmisin tatliskomBayıldımmmmnmmmmmm şimdii onu yazıyodumnnn paremmmm
Götür beni gittiğin yereeeeeeee
Beni de beni de
Buda güzel paremmmm ama o daha cool duBi değişiklik yapayım dedim olmuş demek beğendin yani bide şu var hangi daha güzel bakarmisin tatliskom
Zaten canım sıkkın şuan istediğim tek şey kaçmak bir yerlere gitmek tinom
Atlayın bebeklerr alemlere akıcazzzzz
Diğerini yapayım tamam bide şapkalı var ona bak zamanın varsa tabikiBuda güzel paremmmm ama o daha cool du