İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Parecim geçmiş olsun canım ya
Havalar bir kaç gündür serin dikkat et canım

Canimmm paremmm geçmiş olsunnnn kuzucummm... İnshaAllah çabucak iyileş

Ben iyim çok şükür canım İnshaAllah hepimiz daha iyi oluruz

Kuzummm ben demiştim ya zaten yaz boyunca çok seyrek girerim diye yoğunluk var bu yüzden de giremiyorum.. ama sizleride özlüyorum tabi gerçekten..

Yaz sonu daha rahat olurum Allah'ın izniyle o zaman yine sanırım diğerleri de burda olurlar

Geçmiş olsun çiçeğiim dikkat et bol bane limon iç biz yoldayız memlekete geliyorum artık nasipse

Canimmm paremmm geçmiş olsunnnn kuzucummm... İnshaAllah çabucak iyileş

Ben iyim çok şükür canım İnshaAllah hepimiz daha iyi oluruz
Cok saolasin canım benim temizlik yaptım bahçe işleri bide havalar yağışlı sanırım ondan okdu yarına geçer inşallah
Çok Geçmiş olsun kuzumm MssPARE
Meralcim teşekkürler canım

Geçmiş olsun çiçeğiim dikkat et bol bane limon iç biz yoldayız memlekete geliyorum artık nasipse
Hemsom burnum durmuyor çeşme gibi ama geçicek yarına ha bire sıcak bir şeyler içiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim
Kirazlım bitanem çok saolasin
Sorma parem ya birde kız eve giderse adam ona birşey yapcak diye korluyor gibime geldi korkutmuş kızı
Hâlâ gitmem diyor ya ne bileyim anne de çene çok ALLAH yardımcısı olsun
Evet üsüttünn ozaman
Aynen elcom havalar bozdu ondan galiba canimcim

Anne de dediğin gibi az değil çene maşşallah

Selam paremmmm
Geçmiş olsun bebeğim bu havalar tam hastalık havası gerçekten gündüz sıcak gece soğuk Kıyamam ıhlamur falan kaynat kuzu sıcak şeyler iyi gelir

Selam paremmmm
Geçmiş olsun bebeğim bu havalar tam hastalık havası gerçekten gündüz sıcak gece soğuk Kıyamam ıhlamur falan kaynat kuzu sıcak şeyler iyi gelir
Saolasin bitanem içtim sıcak ne varsa aklıma gelen her şeyi içtim bitanem geçer yarına insallah

Kiyamam sana paremm
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin sana insallah tez vakitte

Geçmişler olsun paremmmmm Bir gayret sürekli aktifsin çalıştın yorgun düştünn çiçeğimm biraz kendine ayır dinlen kısa zamanda toparlan balımmmm çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…