Dr da şaşırdı ben hâlâ şaşkınım diren var hâlâ onu cikarttirmaya gittiğimde onkoloji ye yönlendirecek büyük ihtimal kemoterapi almam gerekecek öyle görünüyor üzülmekten çok şaşkınım kuzumm amaliay sonrasında bile dr büyük ihtimal temiz gelir sonucun diyordu Allah en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallahYaaa canım benim kıyamam sanaama nasıl oldu sonuçlar temiz çıkmışken ?
Peki ne olacak şimdi nasıl ilerleyecek tedavi canım ?
Üzülme herşeyin bir çaresi var ...
Derdi veren Rabbim dermanınıda verir
Aminnn cnm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun üzülmekten çok şaşkınım böyle bir sonuç beklemiyordum rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallahCok geçmiş olsun cok üzüldüm artik herseyin tedavisi var lutfen moralini yüksek tut
Oy kuzum kolaylıkla atlatmayı nasip etsin Rabbim, çiçeğim nasıl olur aklım almıyor temizken herşey tahliller de bir sorun yaşanmaz di mi labaratuvar vs deDr da şaşırdı ben hâlâ şaşkınım diren var hâlâ onu cikarttirmaya gittiğimde onkoloji ye yönlendirecek büyük ihtimal kemoterapi almam gerekecek öyle görünüyor üzülmekten çok şaşkınım kuzumm amaliay sonrasında bile dr büyük ihtimal temiz gelir sonucun diyordu Allah en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah
Ins merak etme 1. Evre zaten yeni başlangıç, doktor ameliyattan sonra iyi cikacak dediyse cok yeni. Muhtemelen 2 seans falan kemoterapi görürsün cok uzun bir tedavi surecin olmaz, oda önlem amaçlıdır. Sadece moralini düşürme. Malesef bu hastalık hayatimizin gerçeği oldu. Benim eski esimde oldu mesela tedaviyi bile kabul etmemişti, ameliyatta duzgun temizlendigi icin hicbirsey olmadi. Yeniden cok geçmiş olsunAllah razı olsun üzülmekten çok şaşkınım böyle bir sonuç beklemiyordum rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah
Meralim çok geçmiş olsun kuzum inşallah ilaç tedavisi sonrası geçer gider
Ayy kuzum benim Allah razı olsun emin ol yanımda gibisinMeralim çok geçmiş olsun kuzum inşallah ilaç tedavisi sonrası geçer gider
Benim amca kızının da oldu 20 Yıl evveldi şimdi çok daha gelişti herşey üzülme demek biliyorum çok zor ama üzüldükçe dahada zorlaşıyor biliyorsun tedaviler hastalık ne olursa olsun...
Inşallah dr ler gerekeni yapar ve bir an evvel geçer tekrarlamaz rabbim yanında olsun kuzum yardımcın olsun
Keşke yakın olsakta yanında olsam bitanem
İnşallahIns merak etme 1. Evre zaten yeni başlangıç, doktor ameliyattan sonra iyi cikacak dediyse cok yeni. Muhtemelen 2 seans falan kemoterapi görürsün cok uzun bir tedavi surecin olmaz, oda önlem amaçlıdır. Sadece moralini düşürme. Malesef bu hastalık hayatimizin gerçeği oldu. Benim eski esimde oldu mesela tedaviyi bile kabul etmemişti, ameliyatta duzgun temizlendigi icin hicbirsey olmadi. Yeniden cok geçmiş olsun
Geçecek emin ol meralim rabbim yardım elini uzatacak sen yeter ki sabırlı ol dua etAyy kuzum benim Allah razı olsun emin ol yanımda gibisinüzülmekten yada moralimi bozmuyorum balım saadece çok şaşkınım sudan çıkmış balık gibiyim
Geçek inşallahGeçecek emin ol meralim rabbim yardım elini uzatacak sen yeter ki sabırlı ol dua et
Canımmm beniimm Rabbim şifa versiinn ne bileyim iyi yanını görmek istiyorum şöyle hadi bu evre çok geç farkedilmiş olsaydı Allah korusun dualarımız senınlee habersiz bırakma bizleri
Aminn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanımmm beniimm Rabbim şifa versiinn ne bileyim iyi yanını görmek istiyorum şöyle hadi bu evre çok geç farkedilmiş olsaydı Allah korusun dualarımız senınlee habersiz bırakma bizleri
Ayy bu ney
Gecmis olsun meral. Vardir bi hayir de sigin rabbine ins misafir gelip gidecek rahatsizligin. Dua dua tek care tum hastalara rabbim şifasını yollasın.
Sağol cnm inşallah gelip geçecek rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin size de çok geçmiş olsun rabbim Şafi adıyla şifalar versin inşallahGecmis olsun meral. Vardir bi hayir de sigin rabbine ins misafir gelip gidecek rahatsizligin. Dua dua tek care tum hastalara rabbim şifasını yollasın.
Bnmde kuzen yatiyor 3 aya yakın yoğun bakımda.
Şimdi nAsıl canım düzeldimiHahahahahahahahaahah ayyyy koptummmm yaaaa hakkatt kızzz yara deşik içindeydi memüklerimm yaa mahvoldum
günaydın canım benim. çok çok geçmiş olsun, vitamin takviyesi yapGÜNAYDIN kızlar tatlılar ballar lokumlar fıstıklar nasilsiniz❤ben gribim hastalandım burnum alıyor her yerim ağrıyor
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Duzeldi kuzumm amaann onu al bunu all vallahii tükendim yaniii yara olmuyo ama kıpkırmızı oluyo kızım ısırarak emdiği icinŞimdi nAsıl canım düzeldimi
Gümüş kapak al