İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Yaaa canım benim kıyamam sana 🥺 ama nasıl oldu sonuçlar temiz çıkmışken ?
Peki ne olacak şimdi nasıl ilerleyecek tedavi canım ?
Üzülme herşeyin bir çaresi var ...
Derdi veren Rabbim dermanınıda verir 🤲🏻🥺
Dr da şaşırdı ben hâlâ şaşkınım diren var hâlâ onu cikarttirmaya gittiğimde onkoloji ye yönlendirecek büyük ihtimal kemoterapi almam gerekecek öyle görünüyor üzülmekten çok şaşkınım kuzumm amaliay sonrasında bile dr büyük ihtimal temiz gelir sonucun diyordu Allah en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah

Dr da şaşırdı ben hâlâ şaşkınım diren var hâlâ onu cikarttirmaya gittiğimde onkoloji ye yönlendirecek büyük ihtimal kemoterapi almam gerekecek öyle görünüyor üzülmekten çok şaşkınım kuzumm amaliay sonrasında bile dr büyük ihtimal temiz gelir sonucun diyordu Allah en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah
Oy kuzum kolaylıkla atlatmayı nasip etsin Rabbim, çiçeğim nasıl olur aklım almıyor temizken herşey tahliller de bir sorun yaşanmaz di mi labaratuvar vs de 🙁🙁
Yanlışlıkla bisiler olmaz di mi 🥺

Allah razı olsun üzülmekten çok şaşkınım böyle bir sonuç beklemiyordum rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah 🤲🤲
Ins merak etme 1. Evre zaten yeni başlangıç, doktor ameliyattan sonra iyi cikacak dediyse cok yeni. Muhtemelen 2 seans falan kemoterapi görürsün cok uzun bir tedavi surecin olmaz, oda önlem amaçlıdır. Sadece moralini düşürme. Malesef bu hastalık hayatimizin gerçeği oldu. Benim eski esimde oldu mesela tedaviyi bile kabul etmemişti, ameliyatta duzgun temizlendigi icin hicbirsey olmadi. Yeniden cok geçmiş olsun 😔😔

MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 kızlar bugün ilk kontrole gittim diren hâlâ duruyor koltuk altından alınan patoloji sonucum ilk evre kanser dr bile şaşırdı herseyim bütün sonuçlarım temiz çıkmıştı 😞 hiç beklemediğimiz bir sonuç aldım
Meralim çok geçmiş olsun kuzum inşallah ilaç tedavisi sonrası geçer gider
Benim amca kızının da oldu 20 Yıl evveldi şimdi çok daha gelişti herşey üzülme demek biliyorum çok zor ama üzüldükçe dahada zorlaşıyor biliyorsun tedaviler hastalık ne olursa olsun...
Inşallah dr ler gerekeni yapar ve bir an evvel geçer tekrarlamaz rabbim yanında olsun kuzum yardımcın olsun
Keşke yakın olsakta yanında olsam bitanem

Meralim çok geçmiş olsun kuzum inşallah ilaç tedavisi sonrası geçer gider
Benim amca kızının da oldu 20 Yıl evveldi şimdi çok daha gelişti herşey üzülme demek biliyorum çok zor ama üzüldükçe dahada zorlaşıyor biliyorsun tedaviler hastalık ne olursa olsun...
Inşallah dr ler gerekeni yapar ve bir an evvel geçer tekrarlamaz rabbim yanında olsun kuzum yardımcın olsun
Keşke yakın olsakta yanında olsam bitanem
Ayy kuzum benim Allah razı olsun emin ol yanımda gibisin 😊🥰😘😘 üzülmekten yada moralimi bozmuyorum balım saadece çok şaşkınım sudan çıkmış balık gibiyim

Ins merak etme 1. Evre zaten yeni başlangıç, doktor ameliyattan sonra iyi cikacak dediyse cok yeni. Muhtemelen 2 seans falan kemoterapi görürsün cok uzun bir tedavi surecin olmaz, oda önlem amaçlıdır. Sadece moralini düşürme. Malesef bu hastalık hayatimizin gerçeği oldu. Benim eski esimde oldu mesela tedaviyi bile kabul etmemişti, ameliyatta duzgun temizlendigi icin hicbirsey olmadi. Yeniden cok geçmiş olsun 😔😔
İnşallah 🤲😊🤲 cnm Allah razı olsun maalesef çok yaygın 2 aydır dr gidiyorum inanın o kadar yaygın ki henüz 16 yaşında 20 yaşında gencecikler rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 😊

MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 kızlar bugün ilk kontrole gittim diren hâlâ duruyor koltuk altından alınan patoloji sonucum ilk evre kanser dr bile şaşırdı herseyim bütün sonuçlarım temiz çıkmıştı 😞 hiç beklemediğimiz bir sonuç aldım
Canımmm beniimm Rabbim şifa versiinn ne bileyim iyi yanını görmek istiyorum şöyle hadi bu evre çok geç farkedilmiş olsaydı Allah korusun dualarımız senınlee habersiz bırakma bizleri❤️❤️❤️

Gecmis olsun meral. Vardir bi hayir de sigin rabbine ins misafir gelip gidecek rahatsizligin. Dua dua tek care tum hastalara rabbim şifasını yollasın.
Bnmde kuzen yatiyor 3 aya yakın yoğun bakımda.

Gecmis olsun meral. Vardir bi hayir de sigin rabbine ins misafir gelip gidecek rahatsizligin. Dua dua tek care tum hastalara rabbim şifasını yollasın.
Bnmde kuzen yatiyor 3 aya yakın yoğun bakımda.
Sağol cnm inşallah gelip geçecek rabbim en hafif şekilde atlatmayi nasip etsin size de çok geçmiş olsun rabbim Şafi adıyla şifalar versin inşallah

GÜNAYDIN kızlar tatlılar ballar lokumlar fıstıklar nasilsiniz💕💖😍🌷❤ben gribim hastalandım burnum alıyor her yerim ağrıyor 🤒🤧🤧🤕

hearts-red-hearts.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t