Aa bekliyormu daha yaa bizi habersiz bırakmayınDaha almadilar kuzu
Yarım saat önce konuştuk, bir saat daha beklicem dediAa bekliyormu daha yaa bizi habersiz bırakmayın
Çıkıncada hemen telefınu eline alamazki biz çatlarız burdaYarım saat önce konuştuk, bir saat daha beklicem dedibende heyecanla haber bekliyorum balpeyim
Ben de arayum dedim telden bakamaz mi acaba diye aramadım canım olsun akşama kızına kavuşur elcoYarım saat önce konuştuk, bir saat daha beklicem dedibende heyecanla haber bekliyorum balpeyim
Balsin, hayatta olmaz diye bisey yok . İnsan oğlu kuru yaprak misali nereye savurursa yaradan oraya gider. Bakarsın yollarımız kesişirGel yapayım sana Saliş
Çatlıyoruz beybi yedi aylık oldukÇıkıncada hemen telefınu eline alamazki biz çatlarız burda
Mesaj attım dönmedi,belkide şuan aldılar kuzumBen de arayum dedim telden bakamaz mi acaba diye aramadım canım olsun akşama kızına kavuşur elco
Cookiie kuzum perim sağlıkla gelsin de kızı Almirasi inşallah
Amin paremBen de arayum dedim telden bakamaz mi acaba diye aramadım canım olsun akşama kızına kavuşur elco
Bizde doğurcaz onla az kaldıÇatlıyoruz beybi yedi aylık olduk
Benim ucunda duruyo zaten peyimBizde doğurcaz onla az kaldı
Ooyy kuzum benim hep burdayim insallah. Bu aralar çok sık giremiyorum iste malumİyiyim bende çiçeğim özlendin mervem benim
Allah iyilik versin kuzummmm
Kiz sıkıştırmayin kadini dışarıdaki 9 doğurur derler bu olsa gerekBen de arayum dedim telden bakamaz mi acaba diye aramadım canım olsun akşama kızına kavuşur elco
Hahahha aynen öyleKiz sıkıştırmayin kadini dışarıdaki 9 doğurur derler bu olsa gerek
Hahah resmen beyin dalgalarımla oynadı bu minnoş
He ya ben kurabiyeye geri döneyim sende mevsim bahar ol yaf
Aminn canımAnaaa hic bilmiyorum
Bende iyiyim balliimmbebişin nasıl bir haber var mı Rabbim hayırla kavustursun sizi birbirinize
Hahah cidden nerden paniksu yaptımAllah aşkına eski halinize dönün
Catlak-kurabiye Yaptı kendini iki gün sonra oğlan panikle geldi
Senin ne güzeldi
Minnosprenses hella yaptı hela diye diye eskisini yaptırdık
İnşallah canımAy canım benim inşallah kavuşun bir kaç güne hadi
Burada şuan daha varmı hiç bilmiyorum yataktan çıkıp daha dışarıya hiç bakmadım
Ayy kesinlikle kurgu yabir kere arkadaşlar dediği için izledim
o neydi öyle ya... kurgu tamam ama buna kurgu bile denmez
rezillik
Hala doğurmadı kuzuAyy son 3 sayfayı atladım Noldu haber var mı elo dan