İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Hahah resmen beyin dalgalarımla oynadı bu minnoş @Minnosprenses 😅 😅 resmen şu emoji olduk :eğlence: :eğlence:

He ya ben kurabiyeye geri döneyim sende mevsim bahar ol yaf 😅 hayır bide o kadar lavinya var ki 😅 seni etiket ederken başkasını etiketliycem diye korkuyorum 😅

Aminn canım 🥰 bebişin durumu da iyiye gidiyormuş canım belki bir kaç güne kavuşuruz inşallah 🤲🤲

Hahah cidden nerden paniksu yaptım 😅😅

İnşallah canım 🥰 🥰
Vayy yatak keyfisii 😅😅
İşte azcık yaptık bişeyler 🤪🤣🤣

Hahah resmen beyin dalgalarımla oynadı bu minnoş @Minnosprenses 😅 😅 resmen şu emoji olduk :eğlence: :eğlence:

He ya ben kurabiyeye geri döneyim sende mevsim bahar ol yaf 😅 hayır bide o kadar lavinya var ki 😅 seni etiket ederken başkasını etiketliycem diye korkuyorum 😅

Aminn canım 🥰 bebişin durumu da iyiye gidiyormuş canım belki bir kaç güne kavuşuruz inşallah 🤲🤲

Hahah cidden nerden paniksu yaptım 😅😅

İnşallah canım 🥰 🥰
Vayy yatak keyfisii 😅😅
Aayy inşallah annesi 🥰🥰

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzumm sen ne yaptın bebitoyla 😍 Rabbim esirgesin ikinizi de 🤗🥰

MssPARE MssPARE paremmm @coconatt durumu ne oldu acaba merak ettim İnshaAllah herşey yolundadır
Aminn canım benim ben evdeyim bebiş gelmedi henüz öyle işte bizde durumlar
Cocom da yatıyor hala inşallah oda en kısa zamanda taburcu olur bebişler dursun bir kaç ay daha 🤲 sen nasılsın napıyorsun 😍

X