İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ece_co-tuna-yegit.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
@Laavinia
Hayırlı cumalar cnm benim 😘😘💕😘😘🌹🥰😘❤️

Eki Görüntüle 3078036

@tiniminihaniim Lna16 Lna16 Jou Jou MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @bir mucizee M Mavi Menekse @Mavis40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal ASSOSyal Bal0ncuk Bal0ncuk coconatt coconatt Cookiie Cookiie

Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
anlatın bakemmm ne var ne yok ne yapıyorsunuz.. :KK74: :KK74: :KK60: :KK60: :KK60:

Jou Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar :dua:
Hayırlı cumalar 👰🏻 immmmm 🤗🤗😍🥰
Valla yaprak saracagim bugün arkadaş gelecek onu bekliyorum koşturmaca bebek sen nasılsın kuzum Jou Jou doğumda 🤗🤗

Eki Görüntüle 3078036

@tiniminihaniim Lna16 Lna16 Jou Jou MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @bir mucizee M Mavi Menekse @Mavis40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal ASSOSyal Bal0ncuk Bal0ncuk coconatt coconatt Cookiie Cookiie

Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
anlatın bakemmm ne var ne yok ne yapıyorsunuz.. :KK74: :KK74: :KK60: :KK60: :KK60:

Jou Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar :dua:
Hayırlı cumalar canım bende çalılınca hiç giremez oldum 🤩 nasılsın canım

Eki Görüntüle 3078036

Hayırlı cuamalar kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın 🥰🥰

X