- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
İyiyim canım sen napıyorsun
Beybitooo hayırlı cumalar, buz iyiyiz sen nasılsın
Hayırlı cumalar cnm benim
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Hayırlı cumalar kuzum
Hep aynı işte, hayat mücadelesiİyim kızlar çok şükür sağolun..
Ne yapayım iş güç işte aynı bir yenilik yok..Halimize bin şükür olsun
Haklısın canım şükürHep aynı işte, hayat mücadelesibugüne şükür bebekim
hayırlı cumalar kirazımmmmmHayırlı cumalar canlar
Hayırlı cumalarEki Görüntüle 3078036
@tiniminihaniimLna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee M Mavi Menekse @Mavis40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk coconatt Cookiie
Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
anlatın bakemmm ne var ne yok ne yapıyorsunuz..
Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar
Hayırlı cumalar canım bende çalılınca hiç giremez oldumEki Görüntüle 3078036
@tiniminihaniimLna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee M Mavi Menekse @Mavis40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk coconatt Cookiie
Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar
Yaaaa önemli değil părem Kıbrıs tatlım benimAh kuzum yeni gördüm sabah bi gerginlik oldu
Ballı cöregim bitanem duandan unutma hayırlı cumalar güzel.kalplim❤
İyiyim bende çiçeğim özlendin mervem benimŞükür Allaha canimm benimmSen nasilsin Selinim
Hayırlı cuamalar kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsınEki Görüntüle 3078036
Daha almadilar kuzu
Ay girmiştir bence belki bebesi kucağındadır şimdi paree