- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aa niye ki sabah yatışı olmuştu. Acaba niye almadılarHala doğurmadı kuzu
Ahahaha sosyalim yaa kiraz güzelim
Sıra varmışAa niye ki sabah yatışı olmuştu. Acaba niye almadılar
İşte azcık yaptık bişeylerHahah resmen beyin dalgalarımla oynadı bu minnoş @Minnosprensesresmen şu emoji olduk
He ya ben kurabiyeye geri döneyim sende mevsim bahar ol yafhayır bide o kadar lavinya var ki seni etiket ederken başkasını etiketliycem diye korkuyorum
Aminn canımbebişin durumu da iyiye gidiyormuş canım belki bir kaç güne kavuşuruz inşallah
Hahah cidden nerden paniksu yaptım
İnşallah canım
Vayy yatak keyfisii
Seni de dogurtucam allahin izniyle peyimAhahaha sosyalim yaa kiraz güzelim
Aayy inşallah annesiHahah resmen beyin dalgalarımla oynadı bu minnoş @Minnosprensesresmen şu emoji olduk
He ya ben kurabiyeye geri döneyim sende mevsim bahar ol yafhayır bide o kadar lavinya var ki seni etiket ederken başkasını etiketliycem diye korkuyorum
Aminn canımbebişin durumu da iyiye gidiyormuş canım belki bir kaç güne kavuşuruz inşallah
Hahah cidden nerden paniksu yaptım
İnşallah canım
Vayy yatak keyfisii
Aminn canım benim ben evdeyim bebiş gelmedi henüz öyle işte bizde durumlarCatlak-kurabiye kuzumm sen ne yaptın bebitoyla Rabbim esirgesin ikinizi de
MssPARE paremmm @coconatt durumu ne oldu acaba merak ettim İnshaAllah herşey yolundadır
YaaSıra varmış
Aman en iyisi kuzumİşte azcık yaptık bişeyler
Evet kuzuu bunaldı vallaYaaay beklemesi çok zor iyice heyecan yapar insan ya bide serum falan taktılarsa çok bunalmıştır. İnşallah hemencecik alırlar sağlıkla gelsin minnoş
Sen nasil oldun kuzum bebiş nasılYaaay beklemesi çok zor iyice heyecan yapar insan ya bide serum falan taktılarsa çok bunalmıştır. İnşallah hemencecik alırlar sağlıkla gelsin minnoş
Sıra bende zaten benimee ucunda duruyoSeni de dogurtucam allahin izniyle peyim
İnşallah canım yaEvet kuzuu bunaldı valladoğsun artık
İyiye gidiyoruz canım henüz kavuşamadık ama iyi olduğunu bilmek yetiyor işteSen nasil oldun kuzum bebiş nasıl
Kim izletiyo sana bunları kurabiyemAman en iyisi kuzumbende sabah seda Sayan radarından çıkıp gelinim mutfakta radarına girmiş bulunmaktayım artık ben bildiğiniz ben olmayabilirim
Tmm ben kolları sıvadı bekliyom peyimSıra bende zaten benimee ucunda duruyo
Oyy rabbim kavuştursun inşallah tez zamanda kurbisimİnşallah canım ya
İyiye gidiyoruz canım henüz kavuşamadık ama iyi olduğunu bilmek yetiyor işte
Ah sosyalim inşallah rabbim o günlerimizi göstersin çnce sana sonra bana ve tüm bekleyenlereTmm ben kolları sıvadı bekliyom peyim
Canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin inş tez zamanda, pamuk kalplim benim balpeyimAh sosyalim inşallah rabbim o günlerimizi göstersin çnce sana sonra bana ve tüm bekleyenlere
Amin aminn bitanem inşallahOyy rabbim kavuştursun inşallah tez zamanda kurbisim
Hahah sorma kızKim izletiyo sana bunları kurabiyem