Yani minnoş ben önün için üzülüyorum intihar mi etti ne oldu acaba diye meğer o buralarda geziyorHahahaha ben dün yapılan şakayla kafam karıtı ya
MssPARE okufum kuzum herkesi önemseme lütfwn evet haklısın bende çıkardım etiket listemden
Perim nasılsın kuzumİzliyorlar birde sana anlatıyorlar izlerken
Allah aşkına eski halinize dönün
Hela ne laAllah aşkına eski halinize dönün
Catlak-kurabiye Yaptı kendini iki gün sonra oğlan panikle geldi
Senin ne güzeldi
Minnosprenses hella yaptı hela diye diye eskisini yaptırdık
Ay canım benim inşallah kavuşun bir kaç güne hadiİyiym balımhenüz görmedim ııı şeyy havalar nasılll. Off ne biçim bir toz bulutu sardı ya var mı orada da
Şeker parem iyiyim çok şükür ama havalardanmıdır nedir hiç iş yapamıyorum ben parem ya 1 haftadır hergün cam silmeye niyetleniyorum kolum kalkmıypr sıcaktan sizde böylemisinizYani minnoş ben önün için üzülüyorum intihar mi etti ne oldu acaba diye meğer o buralarda geziyor
Perim nasılsın kuzum
Aynen lakabına güzel ama bacım ama.herkes laavinia herkes aynıHela ne laminnoş bende ya hella ya alisamamistim , laavinia iyi ama zibilyon tane var imiş kk da
Nalbur muAynen lakabına güzel ama bacım ama.herkes laavinia herkes aynı
Hela wc oluyor
Hellanin anlamasına baktık bizCatlak-kurabiye Minnosprenses birlikte ankarada nalbur çıkmıştı yarıldık gulmelerden
Sabah sabah seda Sayana takıldımmm
Hellppp helpppppçok helpp yaf bunları ciddi ciddi izleyen var mı
Kuzum sabah 6 da kalkıyorum serinlikte yoksa sıcakta bahçe çekilmez burasıda çok sıcak aynen bende temizlik yapıyorum her gün bir oda dinlene dinlene kuzumŞeker parem iyiyim çok şükür ama havalardanmıdır nedir hiç iş yapamıyorum ben parem ya 1 haftadır hergün cam silmeye niyetleniyorum kolum kalkmıypr sıcaktan sizde böylemisiniz
Sen nasılsın oarem bahçedemisin efil efildie şimdi orası ne güzel
o senin datluluğun
Öğlen paremm
Yatıştayım kuzumm
Sağlıcakla gelecek kuzummmm Almira hanım ve güzel.annesiYatıştayım kuzumm
Bendr 7de kalkıyorum geri yatıyorum sonra yatmasam ne iyi olcakKuzum sabah 6 da kalkıyorum serinlikte yoksa sıcakta bahçe çekilmez burasıda çok sıcak aynen bende temizlik yapıyorum her gün bir oda dinlene dinlene kuzum
Ay canım benim ya su gibi gecsin kavuş almira hanımaYatıştayım kuzumm
Insaallahh yaa canımmmAy canım benim ya su gibi gecsin kavuş almira hanıma
Bensiz bırakmammmAna burdasın kız Allah yardımcın olsun canım❤