tutmamış kuzum maalesefama ben diyorum olacak bir gün. çok kafasına takıyo. biraz drahat bıraksa o kafayı
Açıklamaya bile gerek yok canım istediğin zaman gelebilirsin
Mucim etiket yapınca nasıl heyecan yaptım
ben zaten iptal şeysini gördüm tamam dedim olmadı kesinçok acılar çekti ruhu yorgun
biraz dinlensin gelir bence
ulaşmaya çalışayım ona
bende heycanla bakmıştım acaba tuttumu die
inşallah ozmomben zaten iptal şeysini gördüm tamam dedim olmadı kesinçokta umutlanmıştı ama olmayınca olmuyor işte. vardır bi hayır belki olmaması gerekiyodur bilemiyoruz ki. ama hep inandım ben onun adına inanıyorum da bir gün çocuk sahibi olacak
Ah canım mucizem o kadar iyi anlıyorumki yıkılmışlığını çaresizliğini ne desek seni teselli etmicek evet şuan ama rabbimin bildiği birşey vardır hep buna inanıyoruz buna güveniyoruz kendini bırakma. Ne tedavilerden sonra kendi başına olanlar var. Üstelik sen hamile kalabiliyorsun. Bize imkansız gibi gelen rabbime o kadar kolayki biliyorsun. O mucize seni bulsun inşallah biran evvel. Kendini yıpratma biz hep yanındayız
Canım kusura bakılacak bir şey yokgünaydın güzel kızlar....
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama mucizeye bakmıştım ondan geldim topiğe..
geldi gitti die prolar görüyor gitti denmesin die açıklama yapim dedim..
sanırım tutmamış demi
keşke gelişim daha sevinçli bi haberle olsaydı..Canım kusura bakılacak bir şey yok
Gel sende katıl aramıza burda sevinci üzüntüyü Her şeyi paylaşıyoruz gel nasılsa tanıyoruz bir birimizi❤
Hepimiz üzüldüm canım ama dünya imtihan sabır dünyası rabbim herkese sevinçler yaşatsınkeşke gelişim daha sevinçli bi haberle olsaydı..
çok seviniridm parem tşk ederim yazdıkların için
hoşbuldum cnmHepimiz üzüldüm canım ama dünya imtihan sabır dünyası rabbim herkese sevinçler yaşatsın
Hoşgeldin bitanem ❤
Amin canım ben çocuk hasteritini hep cekiyorumhoşbuldum cnm
Allah herkesin kalbine niyetine göre versin.. herşey bizim için.. sınavda sevinçte
bende 3 sene bu hasreti çektim.. birgün inşallah herkes meleğine kavuşur
Allah razı olsun canım tatlım bitaneciğimKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalımhiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün... ❤ ⚘
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Anlamı
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Ekran görüntüsü aldım çiçeğim birazdan okuyup listedeki herkesin ismini geçiririmKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalımhiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün... ❤ ⚘
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Anlamı
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Birazdan okuyacagım paremKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalımhiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün... ❤ ⚘
Anlamı
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Okudum paremmm Rabbim kötü niyetli insanlardan uzak tutsun, ıslah etsin, fırsat vermesin AminnnnKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalımhiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün... ❤ ⚘
Anlamı
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
@B O Z A