İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kuzumm biz şimdi ne desek sana boş gelir ama rabbimden ümit kesilmez vakti zamanı vardır elbet burda ne konular okuyoruz sayısız tüp bebek tedavisi görüp tutmayıp tak hamile kalan hiç belli olmaz kuzum bol bol sabır tevekkül elden başka bir şey gelmez

Cnm benim hemen böyle pes etme benim ilk tup bebek denemem de negatif oldu 2 denemeye baslicaktim Nisan da kendimi bambaşka bir tedavi sürecinde buldum çok stres yapma ben o hatayı yaptım rabbim en hayırlı vakitte verir inşallah sana bana ve bizim gibi evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat versin inşallah tez vakitte

Hakkınd ahayırlısı olsun fatmazelin dediği gibii
Biliyorum çok zor amaa burdan uzaklaşınca eminim çok daha iyi olcaksın kafanı boşaltt önünde daha birsürü yolların var vücudunu ve kendine ara verr bak nasıl iyi gelcekk sana tatile çık birsüree kafanı boşalt bitanemm ben nedesemde boş gelirr sana şimdi ama ne insanalr var nelerler ettiler pes etmedilerr herşeyin bi yolu var ama senin zamana ihtiyacın var kuzum kendine ara vermen çok daha iyi olcak bi bakarsın ummadığın an olur omca iğnelerle falan olunca vücut artik tepki veremeyebiliyor bazen
Allah razı olsun canım.benim bende seni çok seviyorumm

Fatmammm
Birtanem
Mucizemmmm
Yapma böyle güzelim benim Rabbim büyük hayırlısı ne ise o olsun birtanem
Vardır Rabbimin bildiği bir Hayrı içinde neleri görüyoruz tüp bebek sureci negatif olup sonrası 2 3 ay içinde gebe lütfen böyle yapma çok seviliyorsunnnn ama lütfen gitme
Kafanı dinle ama o kötü piskolojiye kendini sokma biz ne desek o içindeki o yangın sönmeyecek biliyorum ama lütfen dirayetli ol bebeğim üzülme

Kuzum benim seni çok seviyoruz, böyle düşünmen şuan çok normal .rabbim bugün olmazsa yarın nasip eder üzülme nolur. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Yalnız değilsin. Kuzum rabbim güzel günler göstersin yakında inş, tez zamanda bir mucize gelir inş hayatina yanındayız her zaman

Canım benim cok cok üzgünüm senin adına Rabbim sana hic beklemedigin anda hayırla nasip eylesin inşaallah
Cok zorlu bir surec biliyorum ne desek bos olur bol bol sabıra ihtiyacımız var sadece uzaklasmak iyi gelsin inşallah

MssPARE Lna16 canlarım sabah amaliyata giricem dualarınızı eksik etmeyin benden Allaha emanet olun hakkınızı helâl edin
Rabbim şifa versin Meralim canım benim herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallah bunuda atlatacaksın kuzummm
Dualarım seninle çiçeğim Rabbim yar ve yardımcın olsun çok güzel sonuçlarla sonuçlansın ameliyatın inşallah dualarım seninle kuzummmmm
Ya şafi isminle Raabim şifa versin
Benden yana helali hoş olsun ne yaptım ki kuzummm sende helal et sende Allah'a emanet kuzunmm Kendine cici bak arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…