Oh mis gbii canım ne güzel kvde geldimiGeldi canım benimm cumartesii
Oy oy hadi bakalım sana yardım etsinlerGeldi geldii
Ediyolar yaa kızz kahvaltı hazırlıyorlar bulaşıkları ediyolarr geçen süpurdüler toparladılar bende tozları aldik hemen bitti bi kişi olsa bitmez anammOy oy hadi bakalım sana yardım etsinler
Ne anlıyolar ya bamyadan yapıyormusun pekiiEsim cok sever bamya
YapamıyorumNe anlıyolar ya bamyadan yapıyormusun pekii
Amann Iyi ol kuzum rabbim şifalar versinCanım.bir kaç hafta öncesi bir rahatsızlık yaşadım şükür geçti gitti
Kuzumm biz şimdi ne desek sana boş gelir ama rabbimden ümit kesilmez vakti zamanı vardır elbet
Nereye üyelik mi iptal yapıcaksınHepiniz Allah a emanet olun
Catlak-kurabiye kuzum sağlıkla kavuş yavruna
Jou m Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuş
coconatt zamanında gelsin bebişlerin sağlıkla inşallah
Hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
Cnm benim hemen böyle pes etme benim ilk tup bebek denemem de negatif oldu 2 denemeye baslicaktim Nisan da kendimi bambaşka bir tedavi sürecinde buldum çok stres yapma ben o hatayı yaptım rabbim en hayırlı vakitte verir inşallah
Hakkınd ahayırlısı olsun fatmazelin dediği gibii
Allah razı olsun canım.benim bende seni çok seviyorummHepiniz Allah a emanet olun
Fatmammm
Kuzum benim seni çok seviyoruz, böyle düşünmen şuan çok normal .rabbim bugün olmazsa yarın nasip eder üzülme nolur. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Yalnız değilsin. Kuzum rabbim güzel günler göstersin yakında inş, tez zamanda bir mucize gelir inş hayatina
Canım benim cok cok üzgünüm senin adına Rabbim sana hic beklemedigin anda hayırla nasip eylesin inşaallahHepiniz Allah a emanet olun
Rabbim şifa versin Meralim canım benim herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallah bunuda atlatacaksın kuzummm