İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Amin canım ben çocuk hasteritini hep cekiyorum
Deli gibi çocuğum olsun istiyorum anne olmak istiyorum
Düşün daha evli bile değilim ve hiç çocuğum olmuyacak hissi yaşıyorum
Buda beni çok üzüyor
Rabbim aratmadan versin hayırlısı olucak sa versin
Bıktırmasın usandirmasin imtihan olmasin 🤲🤲😊
parem ben seni evli sanıodum :KK35::KK35::KK35:

Bal0ncuk Bal0ncuk hoşgeldin canım senii burada görmek ne güzel :KK36: :KK36: 💜💜
:KK37:datlum hoşbuldummmmmmmmmm tşk edermmmmmmmm

Kızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım 🧿🧿🧿🧿🧿hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...💕💞💞🤗🤗💜😇🌸🌷🌹😘

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Anlamı

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

nazar-curse.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
bende okuyayım mı parem izninle

Duruma bakın Bdv de linç yapılan konulara şaşırıyorlar çok ilginc ya

Hangi konuydu ben yazdım bana bu düşünceli insanlarla bir arada yaşamak demişlerdi ne sığ düşünceler demişlerdi

Kızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım 🧿🧿🧿🧿🧿hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...💕💞💞🤗🤗💜😇🌸🌷🌹😘

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Anlamı

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

nazar-curse.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
Amimnn 🥰

Nasılsın kuzunnmm 😍🥰
Profil msjlarda öyle bir msjlaşma oluyor tanışmak nasip olmamıştı seninle çok destek oluyorsun bize Allah razı olsun 🥰😍💜💜💜
İyiyim cnm sen nasılsın
evet hep takip ediyorum sizi cnm
hep dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin inşallah

Duruma bakın Bdv de linç yapılan konulara şaşırıyorlar çok ilginc ya

Hangi konuydu ben yazdım bana bu düşünceli insanlarla bir arada yaşamak demişlerdi ne sığ düşünceler demişlerdi
ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorum :KK43:

Anlamı

nazar-curse.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
Rabbim cümlemizi sakınsın kem gözden her türlü şerden insallah 🤗🤲🏻

Hemen söyledim canım mervem sen nasılsın bebişinle hasret gideriyorsunuzdur😍
Ya inan aklim mucizeye takildi simdi. Kuzum hepinize dua ediyorum doguma girmedende ettim Rabbim sabrinizin mükafatini verecek inaniyorum ben 🤗🥰
Bebek iyi sükür bende iyiyim ama abimiz biraz kiskançlik yapiyor daha dogrusu kardesini seviyor zarar vermiyor ama hal ve hareketleri degisti inanir misin en çok onla ilgilenmek durumunda kaliyorum🤷🏼‍♀️

Ya inan aklim mucizeye takildi simdi. Kuzum hepinize dua ediyorum doguma girmedende ettim Rabbim sabrinizin mükafatini verecek inaniyorum ben 🤗🥰
Bebek iyi sükür bende iyiyim ama abimiz biraz kiskançlik yapiyor daha dogrusu kardesini seviyor zarar vermiyor ama hal ve hareketleri degisti inanir misin en çok onla ilgilenmek durumunda kaliyorum🤷🏼‍♀️
Mucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektir🫶🏻
Oyyy yaa onun kıskançlığını seveyim 😅alışana kadar öyle kıskançlıklar olabiliyor yavrum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 😍

Mucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektir🫶🏻
Oyyy yaa onun kıskançlığını seveyim 😅alışana kadar öyle kıskançlıklar olabiliyor yavrum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 😍
Allah razi olsun kuzum insallah hayirli saglikli buyurler 🤗 Kıskançlikt gecer zamanla umuyorum su an alisma aşamasında 🤭
İnsallah geri gelir tez zamanda 😘

Anlamı

nazar-curse.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
Amin parem rabbim korusun hepimizi güzellikler nasip etsin 🤗🤗

İyiyim cnm sen nasılsın
evet hep takip ediyorum sizi cnm
hep dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin inşallah

ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorum :KK43:
Şimdi ulu orta sevisiyorlar eee sen her seferinde böylelerine destek verirsen buna tepki verenlere yobaz sığ dersen dinci dersen olacağı bu ki bunu diyenler şimdi şaşırıp olmaz böyle bir şey diyorlar degisik

Anlamı

nazar-curse.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
Günaydın parem Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin sıkıntılarımızı alsın tez zamanda hepimiz bir buhran dönemi yaşıyoruz işte ben de okuyacağım duayı herkesin ismini de geçireceğim bitanemmm :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :anne: :anne: :anne: :KK200: :KK200: :KK200: :KK68: :KK68: :KK68:

X