Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parem ben seni evli sanıodumAmin canım ben çocuk hasteritini hep cekiyorum
Deli gibi çocuğum olsun istiyorum anne olmak istiyorum
Düşün daha evli bile değilim ve hiç çocuğum olmuyacak hissi yaşıyorum
Buda beni çok üzüyor
Rabbim aratmadan versin hayırlısı olucak sa versin
Bıktırmasın usandirmasin imtihan olmasin
datlum hoşbuldummmmmmmmmm tşk edermmmmmmmmBal0ncuk hoşgeldin canım senii burada görmek ne güzel
bende okuyayım mı parem izninleKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...❤⚘
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Anlamı
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Nasılsın kuzunnmmparem ben seni evli sanıodum
datlum hoşbuldummmmmmmmmm tşk edermmmmmmmm
Kızdım bak tabiki oku ya izin alınır mı aşk olsunbende okuyayım mı parem izninle
AmimnnKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...❤⚘
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Anlamı
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
İyiyim cnm sen nasılsınNasılsın kuzunnmm
Profil msjlarda öyle bir msjlaşma oluyor tanışmak nasip olmamıştı seninle çok destek oluyorsun bize Allah razı olsun
ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorumDuruma bakın Bdv de linç yapılan konulara şaşırıyorlar çok ilginc ya
Hangi konuydu ben yazdım bana bu düşünceli insanlarla bir arada yaşamak demişlerdi ne sığ düşünceler demişlerdi
Ben onun ellerini severimMucizem den bir mesaj
Eki Görüntüle 3076728
Rabbim cümlemizi sakınsın kem gözden her türlü şerden insallahKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...❤⚘
Anlamı
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Kuzum benim güzel kalpli mucizem hep dualarimizda söyle ona Fatmacım her şeyde bir hayır var Rabbim nasip edecek inanarak dua ediyorum Ve çokça sevildiğinide söyleMucizem den bir mesaj
Eki Görüntüle 3076728
Hemen söyledim canım mervem sen nasılsın bebişinle hasret gideriyorsunuzdurKuzum benim güzel kalpli mucizem hep dualarimizda söyle ona Fatmacım her şeyde bir hayır var Rabbim nasip edecek inanarak dua ediyorum Ve çokça sevildiğinide söyle
Ya inan aklim mucizeye takildi simdi. Kuzum hepinize dua ediyorum doguma girmedende ettim Rabbim sabrinizin mükafatini verecek inaniyorum benHemen söyledim canım mervem sen nasılsın bebişinle hasret gideriyorsunuzdur
Mucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektirYa inan aklim mucizeye takildi simdi. Kuzum hepinize dua ediyorum doguma girmedende ettim Rabbim sabrinizin mükafatini verecek inaniyorum ben
Bebek iyi sükür bende iyiyim ama abimiz biraz kiskançlik yapiyor daha dogrusu kardesini seviyor zarar vermiyor ama hal ve hareketleri degisti inanir misin en çok onla ilgilenmek durumunda kaliyorum
Allah razi olsun kuzum insallah hayirli saglikli buyurler Kıskançlikt gecer zamanla umuyorum su an alisma aşamasındaMucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektir
Oyyy yaa onun kıskançlığını seveyim alışana kadar öyle kıskançlıklar olabiliyor yavrum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Amin parem rabbim korusun hepimizi güzellikler nasip etsinKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...❤⚘
Anlamı
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Şimdi ulu orta sevisiyorlar eee sen her seferinde böylelerine destek verirsen buna tepki verenlere yobaz sığ dersen dinci dersen olacağı bu ki bunu diyenler şimdi şaşırıp olmaz böyle bir şey diyorlar degisikİyiyim cnm sen nasılsın
evet hep takip ediyorum sizi cnm
hep dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin inşallah
ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorum
Günaydın parem Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin sıkıntılarımızı alsın tez zamanda hepimiz bir buhran dönemi yaşıyoruz işte ben de okuyacağım duayı herkesin ismini de geçireceğim bitanemmmKızlar nazar mı oldu ne oldu bize bi nazar boncuğu ve nazar duası paylaştım okuyalım felak ve nas süresini de ilave edin okuyun kendinize ve birbirimize okuyalım hiç birimize bir şey olmasın üzüntü keder yaşamayalım mutlu olalım mutluluk göz yaşlarımız olsun üzüntülerimiz sevince dönsün...❤⚘
Anlamı
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bizde seni çok seviyoruz fatoşumm Rabbim bu denli bizi bu imtihana soktuysa inşallah bunun mükafatını da verecek Allah’a emanet ol bitanemmm Biraz kafanı dinle tekrardan gelMucizem den bir mesaj
Eki Görüntüle 3076728