İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

parem ben seni evli sanıodum

Bal0ncuk hoşgeldin canım senii burada görmek ne güzel
datlum hoşbuldummmmmmmmmm tşk edermmmmmmmm

bende okuyayım mı parem izninle

Duruma bakın Bdv de linç yapılan konulara şaşırıyorlar çok ilginc ya

Hangi konuydu ben yazdım bana bu düşünceli insanlarla bir arada yaşamak demişlerdi ne sığ düşünceler demişlerdi

Amimnn

Nasılsın kuzunnmm
Profil msjlarda öyle bir msjlaşma oluyor tanışmak nasip olmamıştı seninle çok destek oluyorsun bize Allah razı olsun
İyiyim cnm sen nasılsın
evet hep takip ediyorum sizi cnm
hep dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin inşallah

Duruma bakın Bdv de linç yapılan konulara şaşırıyorlar çok ilginc ya

Hangi konuydu ben yazdım bana bu düşünceli insanlarla bir arada yaşamak demişlerdi ne sığ düşünceler demişlerdi
ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorum

Rabbim cümlemizi sakınsın kem gözden her türlü şerden insallah

Hemen söyledim canım mervem sen nasılsın bebişinle hasret gideriyorsunuzdur
Ya inan aklim mucizeye takildi simdi. Kuzum hepinize dua ediyorum doguma girmedende ettim Rabbim sabrinizin mükafatini verecek inaniyorum ben
Bebek iyi sükür bende iyiyim ama abimiz biraz kiskançlik yapiyor daha dogrusu kardesini seviyor zarar vermiyor ama hal ve hareketleri degisti inanir misin en çok onla ilgilenmek durumunda kaliyorum

Mucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektir
Oyyy yaa onun kıskançlığını seveyim alışana kadar öyle kıskançlıklar olabiliyor yavrum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Mucizem iyi olacak biraz toparlansın tekrar gelecektir
Oyyy yaa onun kıskançlığını seveyim alışana kadar öyle kıskançlıklar olabiliyor yavrum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Allah razi olsun kuzum insallah hayirli saglikli buyurler Kıskançlikt gecer zamanla umuyorum su an alisma aşamasında
İnsallah geri gelir tez zamanda

Amin parem rabbim korusun hepimizi güzellikler nasip etsin

İyiyim cnm sen nasılsın
evet hep takip ediyorum sizi cnm
hep dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin inşallah

ben bdv'de gerçekten desteğe ihtiyacı olupta linç edilenlere çok üzülüyorum
Şimdi ulu orta sevisiyorlar eee sen her seferinde böylelerine destek verirsen buna tepki verenlere yobaz sığ dersen dinci dersen olacağı bu ki bunu diyenler şimdi şaşırıp olmaz böyle bir şey diyorlar degisik

Günaydın parem Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin sıkıntılarımızı alsın tez zamanda hepimiz bir buhran dönemi yaşıyoruz işte ben de okuyacağım duayı herkesin ismini de geçireceğim bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…