Aminn İnşallah balımmmRabbim şifa versin Meralim canım benim herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallah bunuda atlatacaksın kuzummm
Dualarım seninle çiçeğim Rabbim yar ve yardımcın olsun çok güzel sonuçlarla sonuçlansın ameliyatın inşallah dualarım seninle kuzummmmm
Ya şafi isminle Raabim şifa versin
Benden yana helali hoş olsun ne yaptım ki kuzummm sende helal et sende Allah'a emanet kuzunmmKendine cici bak arkadaşım
Ahhh mucizem Ne bir cümlem ne bir kelimem sana teselli oluur. İnan kaç gündür biz de seninle bekliyorduk.@Jou
@tiniminihaniim
@Fatmazell
@ASSOSyal
Lna16
@Hogwartss
Catlak-kurabiye
Kızlar sonucum negatif
Çok kötüyüm
Elim ayağım boşaldı
Benim çocuk defterim artık kapandı
Allah sizlere nasip etsin
Sende iyi ki varsın Meralcim mutlaka haberdar et bizi merak ederizAminn İnşallah balımmmiyiki varsınız iyiki tanımışım sizi Allah razı olsun kuzum benden yana da helali hoş olsun sende kendine çok çok iyi bak yarın sağ salim çıkım amaliyattan haber veririm kuzumm tek tesellim silikon yapması olacak
Kuzum zaten memeden yana kompleksliydim küçük diyeSende iyi ki varsın Meralcim mutlaka haberdar et bizi merak ederizSenden de Allah razı olsun çiçeğim
Silikona tav oldum şuan wuuuu
Amin inşallahAh çiçeğim çok geçmiş olsun. Yarın inşallah güzel haberlerini almış oluruz burada hemencik iyileş
Kuzummmmm gittin miiii@Jou
@tiniminihaniim
@Fatmazell
@ASSOSyal
Lna16
@Hogwartss
Catlak-kurabiye
Kızlar sonucum negatif
Çok kötüyüm
Elim ayağım boşaldı
O zaman şimdiden hayırlı olsun Meralcim güle güle kullan minnoşuKuzum zaten memeden yana kompleksliydim küçük diyedr her seferinde daha çok tetikledi fırsatını degerlendir dedi
ulen bakayım dedim şuna bi, bunu izlerken bile ağladım bühüüüü nerden baktım
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
günaydın canımmmGünaydın kızlar
Nereye gitti haber verfi mibir mucizee gitmiş canım benim ya. ben bi gün hamile kalacağına inanıyorum onun. olacak eminim. sadece bazı şeylerin üstüne gidince olmuyor işte. biraz salmak lazım. o da biraz kafasını boşaltınca takmayınca eminim bebiş sahibi olacak. neler neler duyuyoruz . Allahtan ümit kesilmez
iptal etmiş üyeliğini. dünkü yazışmaları gördüm ben de. testi negatif çıkmış ona üzülmüşNereye gitti haber verfi mi
Herşeyin zamanı var canım daha zamanı değil demekkiiptal etmiş üyeliğini. dünkü yazışmaları gördüm ben de. testi negatif çıkmış ona üzülmüş
tutmamış kuzum maalesefgünaydın güzel kızlar....
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama mucizeye bakmıştım ondan geldim topiğe..
geldi gitti die prolar görüyor gitti denmesin die açıklama yapim dedim..
sanırım tutmamış demi
Mucim@Jou
@tiniminihaniim
@Fatmazell
@ASSOSyal
Lna16
@Hogwartss
Catlak-kurabiye
Kızlar sonucum negatif
Çok kötüyüm
Elim ayağım boşaldı
Açıklamaya bile gerek yok canım istediğin zaman gelebilirsingünaydın güzel kızlar....
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama mucizeye bakmıştım ondan geldim topiğe..
geldi gitti die prolar görüyor gitti denmesin die açıklama yapim dedim..
sanırım tutmamış demi