- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aa ciddi mibirde şunu söyliyim. bi gün daha bekleseymiş aynı gün doğmuş olacaktık oğluşunla
İyiyz inşallah canım daha da iyi olacak inşallahahahah yerim kıs onu ben. iyisiniz di mi her şey yolunda mı? diyorum ikizler duramaz iyi bile durmuş
Tünaydın parem balımGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Ben çok giremiyorum özelden haber edin emi. Rabbim güzel müjdelerinizi almayı nasip etsinNasip kuzum inşallah sağlıkla tutunmuştur
canımın içisi çok teşekkür ederim. aminnnnnnAa ciddi mio zaman iyi ki doğdun canım en güzel en mutlu haberleri aldığın bir yılın olsun ve sağlıkla huzurla nice yaşların olsun
İyiyz inşallah canım daha da iyi olacak inşallah
Tünaydın parem balım
Aminn canımcanımın içisi çok teşekkür ederim. aminnnnnn
çok sevindim canım benim. hep iyi olun inşallah. ne zaman çıkacaksınız?
oyyy yerim onu ben. iyi olsun da önemli olan o. benim arkadaşım 2 ay önceden doğum yapmıştı. oğlu küvezde kaldı bi süre ama şimdi kocaman oldu maşallah. senin oğluşun da gelecek sana sağlıkla canım benimAminn canımben eve geldim de oğluş biraz daha kalacak tam günü belli değil. Sağlıkla gelsin yeter ki
İnşallah inşallah canımoyyy yerim onu ben. iyi olsun da önemli olan o. benim arkadaşım 2 ay önceden doğum yapmıştı. oğlu küvezde kaldı bi süre ama şimdi kocaman oldu maşallah. senin oğluşun da gelecek sana sağlıkla canım benim
Ama yarın test gününhayır
korkuyorumm
Aa neden öyle olduki acaba kaç güne düştü mesela döngünçalışıyorum kuzum napim. tuhaf hissediyorum kendimi bugün. regl olacakmışım gibi ama erken daha. kürtajdan sonra ilk reglim normaldi ikinci de öne attı şimdi de olacak gibiyim ama erken çok ona canım sıkıldı
sen napıyosun canımm
aferin benim kuzummaaaaİnşallah inşallah canımRabbime emanet ettim inanıyorum güzel olacak her şey
ayın 14 ünde oluyodum. ilki 14 ü oldu. ikinci ayımda 9 u oldu şimdi de sancı geliyo oluyo gibi hissediyorum ama sonra sancım geçiyo anlamadım. bana bir şeyler oluyiiiiAa neden öyle olduki acaba kaç güne düştü mesela döngün
Yumurtlama veya gebelik olabilirmi acbaaayın 14 ünde oluyodum. ilki 14 ü oldu. ikinci ayımda 9 u oldu şimdi de sancı geliyo oluyo gibi hissediyorum ama sonra sancım geçiyo anlamadım. bana bir şeyler oluyiiii
ayyy inşallahYumurtlama veya gebelik olabilirmi acbaa
Döllenmeen önce girdiysen belki birşey olmazdır canım. Kötü düşünme inşallah vardır ve sağlıklıdırayyy inşallahbilmiyorum ki kuzum anlayamıyorum bişi de bu ara iki kere röntgen ve tomografiye de girdim öyle bişi olursa acaba birde öyle bir şey varsa zarar görmüş müdür acaba hep o aklıma geliyo
bilmiyorum ki kuzum. olmaya da bilir. hayırlı doğru zamanda ve sağlıkla olsun inşallah hepimiz içinDöllenmeen önce girdiysen belki birşey olmazdır canım. Kötü düşünme inşallah vardır ve sağlıklıdır
Günaydin canimGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Sen geldin mi eve bebiş napıyo gördün mü kıpırdak mı sütün geldi miAa ciddi mio zaman iyi ki doğdun canım en güzel en mutlu haberleri aldığın bir yılın olsun ve sağlıkla huzurla nice yaşların olsun
İyiyz inşallah canım daha da iyi olacak inşallah
Tünaydın parem balım
Aminnnn çiçeğimmmBen çok giremiyorum özelden haber edin emi. Rabbim güzel müjdelerinizi almayı nasip etsin
Akşam yaptır camAma yarın test günün
ayyyy bizi de haberdar et canım ciğerimSen geldin mi eve bebiş napıyo gördün mü kıpırdak mı sütün geldi mi
Aminnnn çiçeğimmm
Akşam yaptır cam
İnşallah canım aminnbilmiyorum ki kuzum. olmaya da bilir. hayırlı doğru zamanda ve sağlıkla olsun inşallah hepimiz için
Bizihaberdar et gözüm üstündeSen geldin mi eve bebiş napıyo gördün mü kıpırdak mı sütün geldi mi
Aminnnn çiçeğimmm
Akşam yaptır cam
ayyyy bizi de haberdar et canım ciğerim
Ederim tabi canlarımBizihaberdar et gözüm üstünde