- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
Tamda böyleyim aynı
Puff ya çok saçma oldu halbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu zalımlarBen dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem Dilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim
Aa aynı gün mü öldü yoksaAyy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var aman Asuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak
Hahah kaçışı yok birimizden kaçsa diğerine yakalanacakTamda böyleyim aynı
Yok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyizHahah kaçışı yok birimizden kaçsa diğerine yakalanacak
Geçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsınYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve
Ya deliiiYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve
Evett bitanemm o düğün gündüzü yaşandıPuff ya çok saçma oldu halbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu zalımlar
Aa aynı gün mü öldü yoksa
Kız ismi ne oldu oğluşunGeçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsın
Güzel haberler bekliyıruz canım benimYa deliii
Canım.bir kaç hafta öncesi bir rahatsızlık yaşadım şükür geçti gittiMssPARE kuzumm neyin var
Daha simdi görüyorum kuzucum bunu ben bu kız bana geri dönmedi mi diye bakarkenNe arar ne sorar beniii
Ay inşallah artık ya hayırlısıylaGüzel haberler bekliyıruz canım benim
Sana bakmaya girdim muco yoksa perişanımAy inşallah artık ya hayırlısıyla
Evtttt salisi eklemeden onaylayiverdim kaldık dimdizlakSaliha40 sen salişmisin