İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bizihaberdar et gözüm üstünde :KK37:🤣🤣
tenor.gif

😅😅

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye 😒 çok saçma ya 😬 izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye 😅 😅

Ben dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem :KK42::cry::cry::cry::cry:Dilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim:KK20:

Ayy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var aman 🥺🥺🥺Asuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak😢

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye 😒 çok saçma ya 😬 izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye 😅 😅

Ben dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem :KK42::cry::cry::cry::cry:Dilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim:KK20:
Puff ya çok saçma oldu 😬 halbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu 😒 zalımlar
Ayy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var aman 🥺🥺🥺Asuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak😢
Aa aynı gün mü öldü yoksa 😳

Ne arar ne sorar beniii :110:
Daha simdi görüyorum kuzucum bunu ben 🙃 bu kız bana geri dönmedi mi diye bakarken 😔
Eve döndüğümden beri ugrasıyorum kpss bir yandan zayıflama süreci evi topla sil süpür

3 Haziran'da gün almıssın bebişin geliyormus Rabb'im hayırla birbirinize kavusabilmeyi nasip eylesin 😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
X