- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
canım benim tatlı kuşum çok teşekkür ederim
Ne olduİdare eder
Daha iyiyim sosyalim olabildiğince yanlız kalıyorum bahçeye gidiyorum evi temizliyorum odama çekiliyorum yanlız kalıyorum iyi geldi dizilere sardım bide burası herkesten iyi inankiTatlışkomm bu kadar da bal olunmaz kinasıl oldun iyisin dimi
Yok kuzum öyle günlük şeyler deNe oldu
niye yorgunsun bakim. yorucu bişiler mi yaptın yoksa kendini halsiz falan mı hissediyosunYok kuzum öyle günlük şeyler de
Aşırı yorgunum iki gündür hani evde olup dinlenmek istiyorum ama malum çalışıyorum onda
Halsizlik gibi hiç Bi iş yapmak istemiyorum kiniye yorgunsun bakim. yorucu bişiler mi yaptın yoksa kendini halsiz falan mı hissediyosun
hayırdır inşallahHalsizlik gibi hiç Bi iş yapmak istemiyorum ki
Tünaydın diyeyim anca girebildim arkadaşım kahvaltıdaydıGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Bence tuttuda ondan halsizlik buuuuHalsizlik gibi hiç Bi iş yapmak istemiyorum ki
Nasip kuzum inşallah sağlıkla tutunmuşturBence tuttuda ondan halsizlik buuuu
İnşallah kuzummNasip kuzum inşallah sağlıkla tutunmuştur
Iyiyim kuzum şükür ev işleriyle uğraştım bugün sen nasılsınTünaydın diyeyim anca girebildim arkadaşım kahvaltıdaydı
Nasılsın hemşom
Kolay gelsin çiçeğim çok şükür iyiyim bendeIyiyim kuzum şükür ev işleriyle uğraştım bugün sen nasılsın
Selammm paremmmmm nasılsın birtanemmmmm Kıbrıs tatlım ponçiğimmmmm benim muahhhhGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Çok sevindim parem,her şey daha güzel olacak. ToparlayacaksinDaha iyiyim sosyalim olabildiğince yanlız kalıyorum bahçeye gidiyorum evi temizliyorum odama çekiliyorum yanlız kalıyorum iyi geldi dizilere sardım bide burası herkesten iyi inanki
Birazzz geç kaldımmm parememmm ancaaGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Yerleştin mi SalişimAyaklarim şişti ne zormuş taşınmak.