- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
Yok cnm bi ton iş varYerleştin mi Salişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm bi ton iş varYerleştin mi Salişim
Allahım kolaylık versin salişim yeni eviniz size huzur mutluluk ve bebek getirsin inşAllah AminnYok cnm bi ton iş var
ayyy kuzumm resmen yüreğim hopladı sağlıkla hayırlısıyla inşallah tinimmm canımm . benim yaşımla birlikte hepimize tattırsın inşallah güzel haberlerimizi alalım. canımsın teşekkür ederim
sağol canımın içi . hep birlikte sağlıklı güzel senelerimiz olsun inşallaaaahOzommm canımiçi musmutlu güzel senelere inşaallahhh canım benim Noisy Girl
Amin inşaallahhsağol canımın içi . hep birlikte sağlıklı güzel senelerimiz olsun inşallaaaah
bugün kimsenin sesi çıkmıyo
Günaydın canım daha hastanede yatıyor bir kaç gün daha yaticakmis ama genel durumu iyi şükür perim
Ben temizlik yapıyorum kendi odamdan başladım ufak tefekbugün kimsenin sesi çıkmıyo
ayy çok şükür valla onun daha çok varmış doğumuna birdeGünaydın canım daha hastanede yatıyor bir kaç gün daha yaticakmis ama genel durumu iyi şükür perim
kolay gelsin canım benim bu sıcakta hiçbir şey yapılmor kiiBen temizlik yapıyorum kendi odamdan başladım ufak tefek
Havalar sıcaklaştı bence herkes biryerlerde sızdıbugün kimsenin sesi çıkmıyo
Oh şükür kötü bir dyrum olmadan böyle devam etsin inşallahGünaydın canım daha hastanede yatıyor bir kaç gün daha yaticakmis ama genel durumu iyi şükür perim
hahaahhah olabilirHavalar sıcaklaştı bence herkes biryerlerde sızdı
Sen napıyosun canımhahaahhah olabilir
hayır
çalışıyorum kuzum napim. tuhaf hissediyorum kendimi bugün. regl olacakmışım gibi ama erken daha. kürtajdan sonra ilk reglim normaldi ikinci de öne attı şimdi de olacak gibiyim ama erken çok ona canım sıkıldıSen napıyosun canım
Günaydın kuzum tskr ederim güzel dileklerin için kusuruma bakmayeni girdim forma tatlım amaliyat günüm yaklaştıkça stres oluyorum yeni hafta hepimize sağlık mutluluk getirsin inşallah canım benimGünaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim ⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A