İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
Ben dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem Dilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim

Ayy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var aman Asuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak

Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye

Ben dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem Dilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim
Puff ya çok saçma oldu halbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu zalımlar
Ayy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var aman Asuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak
Aa aynı gün mü öldü yoksa

Ne arar ne sorar beniii
Daha simdi görüyorum kuzucum bunu ben bu kız bana geri dönmedi mi diye bakarken
Eve döndüğümden beri ugrasıyorum kpss bir yandan zayıflama süreci evi topla sil süpür

3 Haziran'da gün almıssın bebişin geliyormus Rabb'im hayırla birbirinize kavusabilmeyi nasip eylesin

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…