- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ben dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyem
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
Tiniminimavihanim tinnoşum bak bu sahne gelmişti aklıma hatta izlerken dedim dilek ölecek mi yoksa diye çok saçma ya izlemedim son bölümü hüngürdemeyim diye
Puff ya çok saçma olduBen dün akşam görevimi yerine getirdim kurabiyemDilek uçtu gitti ama varya Taner resmen yaşattı o duyguyu sen izlemee sonraa izlee çiçeğim
Aa aynı gün mü öldü yoksaAyy bu sahnee evett kurabiyem yaa döndü döndü açılmadı şimdii izledim yaa Taner sezon dönüşü nasıl olacak acaba daha çok var amanAsuman ramazanın evlilik yıldönümleri olmayacak
HahahTamda böyleyim aynı
Yok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyizHahahkaçışı yok birimizden kaçsa diğerine yakalanacak
Geçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsınYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve
Ya deliiiYok kız kaçamaz her köşeden çıkarız valla biz heryerdeyiz
Sen nasılsın çatlağım gectinmi eve
Evett bitanemm o düğün gündüzü yaşandıPuff ya çok saçma olduhalbuki ne güzel üç amca oğlu üç elti devam ediyordu zalımlar
Aa aynı gün mü öldü yoksa
Kız ismi ne oldu oğluşunGeçtim canım eve yavaş yavaş toparlanıyorum işte. Sen nasılsın
Canım.bir kaç hafta öncesi bir rahatsızlık yaşadım şükür geçti gitti
Daha simdi görüyorum kuzucum bunu benNe arar ne sorar beniii
Ay inşallah artık ya hayırlısıylaGüzel haberler bekliyıruz canım benim
Sana bakmaya girdim mucoAy inşallah artık ya hayırlısıyla
Evtttt salisi eklemeden onaylayiverdim kaldık dimdizlak