- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Aynenn kuzucumm önemli olan akciğer gelişimi için iğneydi yapılmıştır o zaten.Bende nice bebekler gördüm haftası küçük olsa da güçlü dirayetli olurlar. İkisinden de güzel haberler alacaz Allahın izniylee Rabbim birbirlerinin eksiklerini göstermesinn joumHiç üzülmeyiinnn 34 buçuk haftalık bile cok erken değilll bilee herşey yoluna varacakk küveze girdimi çok daha güzel gelişicekk inanın ne bebeler toparlandı erken doğdular hep buda öyle allahınn izniyle bikaç haftaya kadar topsrlancak bebecocoda insallahhh düzelecekk
Aminn inşaallahh aynenn oylee tinoomm benimm yapmişlardır zaten heemn akciğere geçiyolar dayanamadı oğlan illede hemen kavuşmak istedii oyyy bebeee yaramazzz bizden benimki gelmeden o dedi önce ben gelcemAynenn kuzucumm önemli olan akciğer gelişimi için iğneydi yapılmıştır o zaten.Bende nice bebekler gördüm haftası küçük olsa da güçlü dirayetli olurlar. İkisinden de güzel haberler alacaz Allahın izniylee Rabbim birbirlerinin eksiklerini göstermesinn joum
Gözümüz aydınn olsunn paremmm güzel teyzoşummmmKızlar kurbikim bebeği oldu bende bizde teyzos olduk ❤Catlak-kurabiye Dualarımızı edelim bebegi ve kendi biran evvel toplansın ve evlerine sağlıkla huzurla gitsinler ❤
Parem nasıl durumları çok şükür sağlıkla kavuştu kurabiyemKızlar kurbikim bebeği oldu bende bizde teyzos olduk ❤Catlak-kurabiye Dualarımızı edelim bebegi ve kendi biran evvel toplansın ve evlerine sağlıkla huzurla gitsinler ❤
Kesinlikle öyle mucizem Allah yardımcımız olsunGünaydın kuşum
Geçen aldım Bi 7 tane daha sıpacık hala duruyorsa ekleme yaparım 101 de çok uygun geçeni yediğim kazıktan sonra
Doğru diyorsun tabi de yani bizimki daha büyük şansızlık tamamen deneme yanılma
Bu defa olmadı öbür defa olur mu Bi sonra olur mu derken derken
Haaa sen bağışıklığı a da baktırdım mı şu Cd56 testi
Anladm kuzum zaten tüp yaparlarsa önlem amaçlı onun ilacını veriyolarKesinlikle öyle mucizem Allah yardımcımız olsun
Onu unuttum söylemeyi ya doktorun istedikLeri arasında da yok sanırım bunları istemişti doktorum. Gittiğimde direk bunları yaptı
Minnoşum günaydınGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canımmmm nasılsın? Ne zaman test yapicaksin?Minnoşum günaydın
iyiyim kuzum çağşamba yapcamCanımmmm nasılsın? Ne zaman test yapicaksin?
Ayyy hadi İnshaAllah Rabbim gönlüne göre versiniyiyim kuzum çağşamba yapcam
amin kuzum inşallahAyyy hadi İnshaAllah Rabbim gönlüne göre versin
Nasılsın tatlımMinnoşum günaydın
Nasılsın canımGünaydın canım
Gülücük değilNasılsın tatlım
KızlarMssPARE paremmm Coco dan haber var mı ? Nedir durum
iyiyim bebeğim sen nasılsın kocasının bitanesiNasılsın tatlım
canını yerim farketmez kuzumGülücük değilbu olcak @birmucizee
yaaaa çok şükürrr yerim onlarııııKızlarcoconatt iyi şükür Catlak-kurabiye Ve bebegide iyi anası gibi bi panikle geldi dünyaya hoş geldi sefa geldi ❤