- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
Balımmm yoruyorsun kendini dikkat et yaaaYok balım ya tansiyonum düşmüş bugün çok anormal başladık zatennamazdan sonra sancılar girdi uyuyamadım. Sabahtan beri hiç bir şey yapmıyorm Uzanıyorum öyle
Evet kuzum lupus yaptırdım ben de Bi sorun çıkmadı bildiğim kadarıylaÇarşamba verdim kuzum 1 bucuk 2 gaftaya çıkar dedi doktor 5 tüp
Aklıma şey geldi ya benimbir mucizee de belki bilir bu lupıs testlerini falan verdim. Şimdi onlarda bir sıkıntı çıkarsa acaca onu tedavi ederek olurmu bu iş tüpe başlamadan kız
Çok şükür yükselmiyo canım aksine düşüyor çok stres falan oluncaBalımmm yoruyorsun kendini dikkat et yaaa
Ne zaman doğurcan sen
Bak bizim ordan kızın birinin bir ayı varmış daha tansiyonu çıkmış almak zorunda kalmışlar bebeği
İyilermiş ama sen dikkat et yine de ya
Öyle oluyor canım başlamadan önce başka yolu var mı diye düşünüyorsun ama Mucikonun dediği gibi keşke önce başlasaydm diyor insan. Geçen sadece vakit oluyor. İnşallah Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsunYok canım ben korkmuyorum tüpten ya şimdi deseyler gel başlayalım hemen başlarım. Ama başka bir çözümü olursa tabi öncelik onu yapmayıda isterim tabi
Negibi sancın yalancıdırr o bianda vuruyo bazen banada oluyoİyiym balım sabah biraz sancım vardı korktum keyfim yoktu ondan şükür şimdilik ses yok. Daha çok erken
Namaz kılarken banada öyle oluyorr bence daha kılma kuzu oda etki edebilirr ben bıraktım sonraYok balım ya tansiyonum düşmüş bugün çok anormal başladık zatennamazdan sonra sancılar girdi uyuyamadım. Sabahtan beri hiç bir şey yapmıyorm Uzanıyorum öyle
Oturarak kılıyorum bir kaç gündür canım. Yalancı sancı değildi sabah çok korkuttu. Düzenli girdi 10 dk da bir. Bide belim falan çok ağrıyorduNamaz kılarken banada öyle oluyorr bence daha kılma kuzu oda etki edebilirr ben bıraktım sonra
Vuuuu dikkat et kuzumm gene allah korusunn korkmaa tabii vaktiyle gelsin inşaallahhh yordum kendini kaçgundür hep temizlik ettin birşey ettin o bile doğumu tetikliyormuş zaten bundan sonra birşey etme yeterrOturarak kılıyorum bir kaç gündür canım. Yalancı sancı değildi sabah çok korkuttu. Düzenli girdi 10 dk da bir. Bide belim falan çok ağrıyordu
Geçti çok şükür ama kalkınca fark ediyorum kasılıyor bugün
Aynen canım ya iyiydim enerjim falan yerinde diye hiç boş durmadım çok pişmanımVuuuu dikkat et kuzumm gene allah korusunn korkmaa tabii vaktiyle gelsin inşaallahhh yordum kendini kaçgundür hep temizlik ettin birşey ettin o bile doğumu tetikliyormuş zaten bundan sonra birşey etme yeterr
Bende öyle iyiydimm hep ediyordum senin haftalarında ama çok degil şimdi bol bol dinlen yapacağını yaptın herseyi canını sikma fazla strest etme içini ferah tutAynen canım ya iyiydim enerjim falan yerinde diye hiç boş durmadım çok pişmanımbundan sonra dinlenmeye çekilcem
Evet kuzum işlerin çoğu bitti zaten çok şükür bundan sonra oturup beklemece. Senin haftaya bugün mü oluyor doğumBende öyle iyiydimm hep ediyordum senin haftalarında ama çok degil şimdi bol bol dinlen yapacağını yaptın herseyi canını sikma fazla strest etme içini ferah tut
AferemmEvet kuzum işlerin çoğu bitti zaten çok şükür bundan sonra oturup beklemece. Senin haftaya bugün mü oluyor doğum
Inşaallahh çatlağummHadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuş yavruna
Yaa kıyamammm dualarımdasınız kuzum Rabbim kolay dopumlarla kucağınıza alırsınız balımÇok şükür yükselmiyo canım aksine düşüyor çok stres falan olunca
Daha 3-4 hafta var en azından
34+4 teyiz. Bugün çok tedirginim ayağa kalkınca kasılıyor. O yüzden kaplumbağa gibiymdua beklerim
Aminnn kuzumm Aminnn hepimizin inşallahEki Görüntüle 3073644
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Sende mi polis eşisin kuzum hayırlı uğurlu olsunn yenii yeriniz size uğur mutluluk getirsinAminnn kuzumm Aminnn hepimizin inşallahbugün güzel msj lariniz ve dualarinizla güzel haber aldım tayin yerimiz belli oldu Lna16 bugün ki güzel dualariniz için teşekkür ederim
Sağol cnm evett sendemiSende mi polis eşisin kuzum hayırlı uğurlu olsunn yenii yeriniz size uğur mutluluk getirsin
Evett kuzum bugun açıkladılar. Rabbim hepsine kolaylık versiinSağol cnm evett sendemi