Eğer öyle insanlrsa boşver canım hiç yarı yolda bırakıcam falan diye düşünme. Ben çalıştığım yerdeki insanlar çok iyilerdi ben tek çalışıyordum aile gibi olmuştuk artık ama evlenince çıkmak istiyordum söyledim erkenden çıkcam ben birini bulalım sizde mağdur olmayın dedim çıktım öylegebelik olursa riskliymiş diye kaçmayı düşünüyorumda diğer türlü yarı yolda bırakmış olcam diye çıkamıyorum ama bunlara yaranılmaz kıymet bilmezler
he yaa maşallah almiş hanım uslu çıktı sen cuma mı doğurcan inşallah :)
sorma kuzum iş değil de patronlar çekilcek gibi değil bi baba dört oğlan
hele babaları ha bir de anaları üfff anlatırken bile ruhum daralıyor
elleme çocuuuuŞaplatcam az kaldıi
aynen öyle aslında çünkü dedim ya o 4 ay neler çektim gece yarısı kalkıp ağlıyodum yapamıyorum ben diyeEğer öyle insanlrsa boşver canım hiç yarı yolda bırakıcam falan diye düşünme. Ben çalıştığım yerdeki insanlar çok iyilerdi ben tek çalışıyordum aile gibi olmuştuk artık ama evlenince çıkmak istiyordum söyledim erkenden çıkcam ben birini bulalım sizde mağdur olmayın dedim çıktım öyle
Tamam teyzesielleme çocuuuu
aynen öyle aslında çünkü dedim ya o 4 ay neler çektim gece yarısı kalkıp ağlıyodum yapamıyorum ben diye
hespsinde beş karış surat x olsaydı yapardı x olsaydı o bilirdi x olsaydı o kafasına yazıyodu
x kişisi de 12 yıllık çalışanları patrondan daha patron bütün herşeyi ona teslim etmişler öyle bişey
hayırlısı bakalım Rabbim yüzümüze baksın inşallah da bebeğim sebeb olsun çıkmama
Ay inşallah canım ya valla hiç acıma sana böyle yapan insanlara. Hele bu dönemde sana stres yaptıracak insanlara hiçelleme çocuuuu
aynen öyle aslında çünkü dedim ya o 4 ay neler çektim gece yarısı kalkıp ağlıyodum yapamıyorum ben diye
hespsinde beş karış surat x olsaydı yapardı x olsaydı o bilirdi x olsaydı o kafasına yazıyodu
x kişisi de 12 yıllık çalışanları patrondan daha patron bütün herşeyi ona teslim etmişler öyle bişey
hayırlısı bakalım Rabbim yüzümüze baksın inşallah da bebeğim sebeb olsun çıkmama
Aynen kuzum bakalm nasip olur muAy inşallah canım ya valla hiç acıma sana böyle yapan insanlara. Hele bu dönemde sana stres yaptıracak insanlara hiç
Olucak inşallah canımAynen kuzum bakalm nasip olur mu
Her daim kurabiyemmmKızlar hepinize çok teşekkür ederim elim serum kaçağı oldu şiş o yüzden tek tek dönemiyorum. Diğer el de de serum girişi var.
Oğlan acele etti yeri daralmış canı sıkılmış
Dua bekleriz inşallah
Kuzummm gelmiş hoş gelmiş dualarımız sizinle balım bian önce toparlanın inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim elim serum kaçağı oldu şiş o yüzden tek tek dönemiyorum. Diğer el de de serum girişi var.
Dua bekleriz inşallah
Hemde ne aceleee durmadı sıpaaKızlar hepinize çok teşekkür ederim elim serum kaçağı oldu şiş o yüzden tek tek dönemiyorum. Diğer el de de serum girişi var.
Dua bekleriz inşallah
oyyyy yerim ikisini de benKızlar kurbikim bebeği oldu bende bizde teyzos olduk ❤Catlak-kurabiye Dualarımızı edelim bebegi ve kendi biran evvel toplansın ve evlerine sağlıkla huzurla gitsinler ❤
Aminn canım benimoyyyy yerim ikisini de benCatlak-kurabiye canım benim her şey güzel olacak inşallah. bebeğinle sağlıkla çıkacaksınız o hastaneden Allahın izniyle. bebek ikizler burcu olunca yerinde duramadı demek biraz sabırsız oluruz biz çünkü
birde şunu söyliyim. bi gün daha bekleseymiş aynı gün doğmuş olacaktık oğluşunlaKızlar hepinize çok teşekkür ederim elim serum kaçağı oldu şiş o yüzden tek tek dönemiyorum. Diğer el de de serum girişi var.
Dua bekleriz inşallah
ahahah yerim kıs onu ben. iyisiniz di mi her şey yolunda mı? diyorum ikizler duramaz iyi bile durmuşAminn canım benim
Topikte övdünüz ikizleri çocuk da özendi geldinormalde anası gibi yengeç olacaktı. Bir eve bir Yengeç yeter dedi galiba
oyyyy canım benim seni yerimmm
Dualarımız sizinleKızlar hepinize çok teşekkür ederim elim serum kaçağı oldu şiş o yüzden tek tek dönemiyorum. Diğer el de de serum girişi var.
Dua bekleriz inşallah