Aminn kuzum siz tayincimiydinizEvett kuzum bugun açıkladılar. Rabbim hepsine kolaylık versiin
Kuzum biz iki yıllığına Amerika’ya geldik görev sebebiyle 2,5 ayımız falan kaldı Türkiye’ye döneceğiz şark görevimiz var. Bizim geçen yıl belli oldu.O şekilde devamm edecez nasipseAminn kuzum siz tayincimiydiniz
Yaa bizde yurtdışından şarka geçmiştikKuzum biz iki yıllığına Amerika’ya geldik görev sebebiyle 2,5 ayımız falan kaldı Türkiye’ye döneceğiz şark görevimiz var. Bizim geçen yıl belli oldu.O şekilde devamm edecez nasipse
Yaaaa canım benim çok sevindimAminnn kuzumm Aminnn hepimizin inşallahbugün güzel msj lariniz ve dualarinizla güzel haber aldım tayin yerimiz belli oldu Lna16 bugün ki güzel dualariniz için teşekkür ederim
Aminnn kuzumm hepimizin inşallahYaaaa canım benim çok sevindim
Rabbim gönlüne göre vermiş şükürler olsun
Hep hayatında yüzünü güldürecek ve mutlu olacak haberler al Meralcim
Birbirimize ettiğimiz duaların kabul olduğu kanaatindeyim bende
Kesinlikle katılıyorum
Aaa sizde misyon görevi yapmışsınız anladığım kadarıylaYaa bizde yurtdışından şarka geçmiştikçok şükür biz bitirdik rabbim hepimizin yardımcısı olsun size de İnşallah güzel bir yer gelir kuzum
Amin Meralcim çokça Aminnnnnnnnn inşallahAminnn kuzumm hepimizin inşallahrabbim senin de gönlündeki duanı yaşamayı nasip etsin inşallah
Aynen canımAaa sizde misyon görevi yapmışsınız anladığım kadarıylainşAllah çiçeğimmm güzel duaların için aminn
Aminn canımYaa kıyamammm dualarımdasınız kuzum Rabbim kolay dopumlarla kucağınıza alırsınız balım
Genetiği daha çnceden verdik canım. Şimdi o lupus testkerinide verdim.Evet kuzum lupus yaptırdım ben de Bi sorun çıkmadı bildiğim kadarıyla
Ama onun tedavisi nedir nasıl bilmiyorum heralde pıhtılaşma için iğne kullandığımız gibi bi ilac falandır
Ama sen bunla kafanı yorma bence Bi sorun çıkmicak
Genetik için de mi verdiniz kan o zaman
Tüpe hemen başla bak hiç korkacak tedirgin olcak Bi durum yok bak beni biliyorsın çok zorlandım benim sorun üstüne sorun çıktığı için
Ben çok pişmanım keşke 3.yü denemeden tüpe başlasaydık iyi Bi yerde
Hep zaman kaybettik o zaman en azından 5 6 yumurta görünüyordu daha şanslı olurdum ama hep gözümüz korktu
Bi de şey düşündük biz hamile kalıyoz nasılsa tüple ne alakası var diye düşündük ama işte nasip
Aynı duyguları yaşıyoruz aslında gebe kalmaktan sonrası daha dramatik bizim için
Dediğin gibi kucağıma bigün almak nasip olursa o zamana kadar inanamıyacağım
Günaydın kuşumGünaydın kızlar
Mucim avokado stoğu ne durumda. A101e tekrar geliyor galiba az kaldıysa aklında bulunsunbir mucizee
Doğru diyorsun tabi de yani bizimki daha büyük şansızlık tamamen deneme yanılmaGenetiği daha çnceden verdik canım. Şimdi o lupus testkerinide verdim.
Yok canım ben tüpten korkmuyorum ya. Öylede düşünmüyorum aslında cünkü mantığını anladım tüpte sadece olmayanlar değil tekrarlayan düşükler yaptırabiliyor ya. Ben hiç korkmuyorum bu kendime yapılacak şeylerde ben biraz cesaretliyim sanırım
Sadece başka bir yolu olursa tabi önce o yolu seçmeyi yeğlerim sonucta 40 50 bin lirada cıkmaz cebimizden diye
Rabbim yar ve yardımcın olsun çiçeğimÇok şükür yükselmiyo canım aksine düşüyor çok stres falan olunca
Daha 3-4 hafta var en azından
34+4 teyiz. Bugün çok tedirginim ayağa kalkınca kasılıyor. O yüzden kaplumbağa gibiymdua beklerim
Elcom kokonun ailesi geldi o yüzden giremiyorduCatlak-kurabiye Nasıl içime doğdun ya sabah sana yazdımm kurbiş bide cocoda kaçgundur yoktu diyorum niye yok kurbişimm sakın üzme kendini aslinda çok erken değill bu zaman bebeler hızlı çiktıı gelirsee küveze girince herşey yoluna giricekk sakın streste sokma kendinii herşey yoluna girecek varırr bu ara mayıs bebeleri çok aceleciii geleceği varsa geliyoorr bende sen gibi çok iş ettimm geleceği varsa mutlaka benimkide gelirdii vakti gelmiş demekkii totosunu yesunlerr onunn senin bebe daha fazla bekleyemedii annesinin koynuna gelmek istedi biran once oyyy
coconatt canımm ne zamandir soracağım yoktun hiç çok gecmiş olsun inşaallahhh
Hiç üzülmeyiinnn 34 buçuk haftalık bile cok erken değilll bilee herşey yoluna varacakk küveze girdimi çok daha güzel gelişicekk inanın ne bebeler toparlandı erken doğdular hep buda öyle allahınn izniyle bikaç haftaya kadar topsrlancak bebeElcom kokonun ailesi geldi o yüzden giremiyordu
Dün rutin kontrole gidince hastaneye aldılar
Kurbiki sabah aldılar hastaneye