İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kuzum biz iki yıllığına Amerika’ya geldik görev sebebiyle 2,5 ayımız falan kaldı Türkiye’ye döneceğiz şark görevimiz var. Bizim geçen yıl belli oldu.O şekilde devamm edecez nasipse
Yaa bizde yurtdışından şarka geçmiştik çok şükür biz bitirdik rabbim hepimizin yardımcısı olsun size de İnşallah güzel bir yer gelir kuzum

Aminnn kuzumm Aminnn hepimizin inşallah bugün güzel msj lariniz ve dualarinizla güzel haber aldım tayin yerimiz belli oldu Lna16 bugün ki güzel dualariniz için teşekkür ederim
Yaaaa canım benim çok sevindim
Rabbim gönlüne göre vermiş şükürler olsun
Hep hayatında yüzünü güldürecek ve mutlu olacak haberler al Meralcim
Birbirimize ettiğimiz duaların kabul olduğu kanaatindeyim bende
Kesinlikle katılıyorum

Aminnn kuzumm hepimizin inşallah rabbim senin de gönlündeki duanı yaşamayı nasip etsin inşallah

Yaa bizde yurtdışından şarka geçmiştik çok şükür biz bitirdik rabbim hepimizin yardımcısı olsun size de İnşallah güzel bir yer gelir kuzum
Aaa sizde misyon görevi yapmışsınız anladığım kadarıyla inşAllah çiçeğimmm güzel duaların için aminn

Genetiği daha çnceden verdik canım. Şimdi o lupus testkerinide verdim.

Yok canım ben tüpten korkmuyorum ya. Öylede düşünmüyorum aslında cünkü mantığını anladım tüpte sadece olmayanlar değil tekrarlayan düşükler yaptırabiliyor ya. Ben hiç korkmuyorum bu kendime yapılacak şeylerde ben biraz cesaretliyim sanırım
Sadece başka bir yolu olursa tabi önce o yolu seçmeyi yeğlerim sonucta 40 50 bin lirada cıkmaz cebimizden diye

Günaydın kızlar
Mucim avokado stoğu ne durumda. A101e tekrar geliyor galiba az kaldıysa aklında bulunsun bir mucizee
Günaydın kuşum
Geçen aldım Bi 7 tane daha sıpacık hala duruyorsa ekleme yaparım 101 de çok uygun geçeni yediğim kazıktan sonra
Doğru diyorsun tabi de yani bizimki daha büyük şansızlık tamamen deneme yanılma
Bu defa olmadı öbür defa olur mu Bi sonra olur mu derken derken

Haaa sen bağışıklığı a da baktırdım mı şu Cd56 testi

Rabbim yar ve yardımcın olsun çiçeğim
Güzel kurabiyem herşey çok güzel olacak

Belki görmeyenler olur kızlarım destek verir misiniz Catlak-kurabiye ve coconatt içinn

Catlak-kurabiye Nasıl içime doğdun ya sabah sana yazdımm kurbiş bide cocoda kaçgundur yoktu diyorum niye yok kurbişimm sakın üzme kendini aslinda çok erken değill bu zaman bebeler hızlı çiktıı gelirsee küveze girince herşey yoluna giricekk sakın streste sokma kendinii herşey yoluna girecek varırr bu ara mayıs bebeleri çok aceleciii geleceği varsa geliyoorr bende sen gibi çok iş ettimm geleceği varsa mutlaka benimkide gelirdii vakti gelmiş demekkii totosunu yesunlerr onunn senin bebe daha fazla bekleyemedii annesinin koynuna gelmek istedi biran once oyyy

coconatt canımm ne zamandir soracağım yoktun hiç çok gecmiş olsun inşaallahhh

Elcom kokonun ailesi geldi o yüzden giremiyordu
Dün rutin kontrole gidince hastaneye aldılar
Kurbiki sabah aldılar hastaneye

Elcom kokonun ailesi geldi o yüzden giremiyordu
Dün rutin kontrole gidince hastaneye aldılar
Kurbiki sabah aldılar hastaneye
Hiç üzülmeyiinnn 34 buçuk haftalık bile cok erken değilll bilee herşey yoluna varacakk küveze girdimi çok daha güzel gelişicekk inanın ne bebeler toparlandı erken doğdular hep buda öyle allahınn izniyle bikaç haftaya kadar topsrlancak bebe cocoda insallahhh düzelecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…