Oğlu oldu mucizemmiyiyim bebeğim sen nasılsın kocasının bitanesi
canını yerim farketmez kuzum
yaaaa çok şükürrr yerim onlarııııkurbişin kız mıyıdı
amoooonnn totosunu yediğiim sabırsız şeyyyOğlu oldu mucizemm
Yavrum korkusundan mı adını öle yaptıydı ki
İyiyim ama sıcakta ütü yapıyorum erimek üzereyimiyiyim bebeğim sen nasılsın kocasının bitanesi
canını yerim farketmez kuzum
yaaaa çok şükürrr yerim onlarııııkurbişin kız mıyıdı
bugün burası da sıcakk sen adana da piiiiii eriyedebilirsinnİyiyim ama sıcakta ütü yapıyorum erimek üzereyim
Ahhahaha aynen öylebugün burası da sıcakk sen adana da piiiiii eriyedebilirsinn
Evet canım bakalım yaşayıp görücez. Sende ne var ne yok test günü yaklaştıAnladm kuzum zaten tüp yaparlarsa önlem amaçlı onun ilacını veriyolar
ay özgem bugün çalışıyorum bir uyku bir yorgunluk kolumu kaldırcak halim yok ama çalışmaktan değil ilaçlar mı yapıyo bilmiyorum akşam bi olsaydıEvet canım bakalım yaşayıp görücez. Sende ne var ne yok test günü yaklaştı
Ay belkide bebiş yapıyor canım yaay özgem bugün çalışıyorum bir uyku bir yorgunluk kolumu kaldırcak halim yok ama çalışmaktan değil ilaçlar mı yapıyo bilmiyorum akşam bi olsaydı
Ay inşallah öyledir kuzum yaAy belkide bebiş yapıyor canım yaaz kaldı eve gitte yat dinlen hemen pazarlarıda mı çalışıyorsun
Neydi canım işin.Ay inşallah öyledir kuzum ya
aynen değişimli bi cumartesi bi pazar
dün izin kullanmıştım daha iki saat var çıkmama en az
ön muhasebe kuzumNeydi canım işin.
Sevmiyorsun inşallah kurtulrsun biran evvel ordan
Aa canım o çıkmadan çıkma şansın yok mu başka bir iş ara hemen ondan önce kAç ordanön muhasebe kuzum
buranın işi çok karışık bi de aile şirketi (esnaf tarzı)
yem gübre mandıra inşaat malz. aklına ne gelirse var
asıl satış siparişe diğer arkadaş bakıyo ben daha çok evrak işliyorum da o da 2 aya doğurcak
yani ben çıkamazsam o gelinceye kadar onun işi bana kalcak ve ben stresten ölebilirim bu sefer
2020 de de 1.yi doğurdu 4 ay gelmedi hiç bi işini de bana öğretmeden gitmişti ne çektim bi Allah bi ben bi eşim bilir yani
bu sefer o kadar olmaz ama hamile kalırsam bana büyük sıkıntı olabilir çünkü bunlar normal değiller
Kızlar erken gelir diyolardı amaa buaralarr pipililer duramıyorramoooonnn totosunu yediğiim sabırsız şeyyy
Ön mubasebeliği bende çalıştım çok berbat birşey seni çok iyi anlıyorummön muhasebe kuzum
buranın işi çok karışık bi de aile şirketi (esnaf tarzı)
yem gübre mandıra inşaat malz. aklına ne gelirse var
asıl satış siparişe diğer arkadaş bakıyo ben daha çok evrak işliyorum da o da 2 aya doğurcak
yani ben çıkamazsam o gelinceye kadar onun işi bana kalcak ve ben stresten ölebilirim bu sefer
2020 de de 1.yi doğurdu 4 ay gelmedi hiç bi işini de bana öğretmeden gitmişti ne çektim bi Allah bi ben bi eşim bilir yani
bu sefer o kadar olmaz ama hamile kalırsam bana büyük sıkıntı olabilir çünkü bunlar normal değiller
gebelik olursa riskliymiş diye kaçmayı düşünüyorumda diğer türlü yarı yolda bırakmış olcam diye çıkamıyorum ama bunlara yaranılmaz kıymet bilmezlerAa canım o çıkmadan çıkma şansın yok mu başka bir iş ara hemen ondan önce kAç ordan
he yaa maşallah almiş hanım uslu çıktı sen cuma mı doğurcan inşallah :)Kızlar erken gelir diyolardı amaa buaralarr pipililer duramıyorr
sorma kuzum iş değil de patronlar çekilcek gibi değil bi baba dört oğlanÖn mubasebeliği bende çalıştım çok berbat birşey seni çok iyi anlıyorumm
Evett kuzumm tek yaramazlığı totosu asşağadagebelik olursa riskliymiş diye kaçmayı düşünüyorumda diğer türlü yarı yolda bırakmış olcam diye çıkamıyorum ama bunlara yaranılmaz kıymet bilmezler
he yaa maşallah almiş hanım uslu çıktı sen cuma mı doğurcan inşallah :)
Aboooo seninkioer fenaabsorma kuzum iş değil de patronlar çekilcek gibi değil bi baba dört oğlan
hele babaları ha bir de anaları üfff anlatırken bile ruhum daralıyor
hem de nasııılllEvett kuzumm tek yaramazlığı totosu asşağada
Aboooo seninkioer fenaab
Şaplatcam az kaldıihem de nasııılll
totosu ağır olcek o zaman