İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Yok balım ya tansiyonum düşmüş bugün çok anormal başladık zaten 😬 namazdan sonra sancılar girdi uyuyamadım. Sabahtan beri hiç bir şey yapmıyorm Uzanıyorum öyle 😬
Balımmm yoruyorsun kendini dikkat et yaaa

Ne zaman doğurcan sen ☹️

Bak bizim ordan kızın birinin bir ayı varmış daha tansiyonu çıkmış almak zorunda kalmışlar bebeği

İyilermiş ama sen dikkat et yine de ya

Çarşamba verdim kuzum 1 bucuk 2 gaftaya çıkar dedi doktor 5 tüp 😬🤣
Aklıma şey geldi ya benim bir mucizee bir mucizee de belki bilir bu lupıs testlerini falan verdim. Şimdi onlarda bir sıkıntı çıkarsa acaca onu tedavi ederek olurmu bu iş tüpe başlamadan kız
Evet kuzum lupus yaptırdım ben de Bi sorun çıkmadı bildiğim kadarıyla

Ama onun tedavisi nedir nasıl bilmiyorum heralde pıhtılaşma için iğne kullandığımız gibi bi ilac falandır

Ama sen bunla kafanı yorma bence Bi sorun çıkmicak

Genetik için de mi verdiniz kan o zaman

Tüpe hemen başla bak hiç korkacak tedirgin olcak Bi durum yok bak beni biliyorsın çok zorlandım benim sorun üstüne sorun çıktığı için

Ben çok pişmanım keşke 3.yü denemeden tüpe başlasaydık iyi Bi yerde

Hep zaman kaybettik o zaman en azından 5 6 yumurta görünüyordu daha şanslı olurdum ama hep gözümüz korktu

Bi de şey düşündük biz hamile kalıyoz nasılsa tüple ne alakası var diye düşündük ama işte nasip

Aynı duyguları yaşıyoruz aslında gebe kalmaktan sonrası daha dramatik bizim için

Dediğin gibi kucağıma bigün almak nasip olursa o zamana kadar inanamıyacağım

Balımmm yoruyorsun kendini dikkat et yaaa

Ne zaman doğurcan sen ☹️

Bak bizim ordan kızın birinin bir ayı varmış daha tansiyonu çıkmış almak zorunda kalmışlar bebeği

İyilermiş ama sen dikkat et yine de ya
Çok şükür yükselmiyo canım aksine düşüyor çok stres falan olunca
Daha 3-4 hafta var en azından 😥
34+4 teyiz. Bugün çok tedirginim ayağa kalkınca kasılıyor. O yüzden kaplumbağa gibiym😓 dua beklerim

Yok canım ben korkmuyorum tüpten ya şimdi deseyler gel başlayalım hemen başlarım. Ama başka bir çözümü olursa tabi öncelik onu yapmayıda isterim tabi🤣
Öyle oluyor canım başlamadan önce başka yolu var mı diye düşünüyorsun ama Mucikonun dediği gibi keşke önce başlasaydm diyor insan. Geçen sadece vakit oluyor. İnşallah Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun

Namaz kılarken banada öyle oluyorr bence daha kılma kuzu oda etki edebilirr ben bıraktım sonra
Oturarak kılıyorum bir kaç gündür canım. Yalancı sancı değildi sabah çok korkuttu. Düzenli girdi 10 dk da bir. Bide belim falan çok ağrıyordu
Geçti çok şükür ama kalkınca fark ediyorum kasılıyor bugün 😬

Oturarak kılıyorum bir kaç gündür canım. Yalancı sancı değildi sabah çok korkuttu. Düzenli girdi 10 dk da bir. Bide belim falan çok ağrıyordu
Geçti çok şükür ama kalkınca fark ediyorum kasılıyor bugün 😬
Vuuuu dikkat et kuzumm gene allah korusunn korkmaa tabii vaktiyle gelsin inşaallahhh yordum kendini kaçgundür hep temizlik ettin birşey ettin o bile doğumu tetikliyormuş zaten bundan sonra birşey etme yeterr

Vuuuu dikkat et kuzumm gene allah korusunn korkmaa tabii vaktiyle gelsin inşaallahhh yordum kendini kaçgundür hep temizlik ettin birşey ettin o bile doğumu tetikliyormuş zaten bundan sonra birşey etme yeterr
Aynen canım ya iyiydim enerjim falan yerinde diye hiç boş durmadım çok pişmanım 😓 bundan sonra dinlenmeye çekilcem

• Beğen
Reactions: Jou
Aynen canım ya iyiydim enerjim falan yerinde diye hiç boş durmadım çok pişmanım 😓 bundan sonra dinlenmeye çekilcem
Bende öyle iyiydimm hep ediyordum senin haftalarında ama çok degil şimdi bol bol dinlen yapacağını yaptın herseyi canını sikma fazla strest etme içini ferah tut 😘

Bende öyle iyiydimm hep ediyordum senin haftalarında ama çok degil şimdi bol bol dinlen yapacağını yaptın herseyi canını sikma fazla strest etme içini ferah tut 😘
Evet kuzum işlerin çoğu bitti zaten çok şükür bundan sonra oturup beklemece. Senin haftaya bugün mü oluyor doğum

Çok şükür yükselmiyo canım aksine düşüyor çok stres falan olunca
Daha 3-4 hafta var en azından 😥
34+4 teyiz. Bugün çok tedirginim ayağa kalkınca kasılıyor. O yüzden kaplumbağa gibiym😓 dua beklerim
Yaa kıyamammm dualarımdasınız kuzum Rabbim kolay dopumlarla kucağınıza alırsınız balım

Aminnn kuzumm Aminnn hepimizin inşallah 🤲🙏🤲😘💕 bugün güzel msj lariniz ve dualarinizla güzel haber aldım tayin yerimiz belli oldu Lna16 Lna16 bugün ki güzel dualariniz için teşekkür ederim 😘💕🌺🦋💋❤️
Sende mi polis eşisin kuzum hayırlı uğurlu olsunn yenii yeriniz size uğur mutluluk getirsin😍🙏🏻

X