- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
İnşallah bitanemm. Bal kaymaklı ekmek kadayıfım
Yesss
Bakk biz kurabiyemmm
Yok ağlama artık tinişim güzel tinişim tatlı balımNo no ben ağladımm bişi olmuyor mucizemhele ki şu zamanda sen hiç ağlamaa lütfenn
Oyy sen benim odun ateşinde pişmiş karışık kızartmamsın
Paremmmm gül yüzlüm seni böylee ciğerime basıp severiimmm ki ben
Yok ağlama artık tinişim güzel tinişim tatlı balım
Oyy sen benim odun ateşinde pişmiş karışık kızartmamsınüstüne yoğurt sosu domates sosuyla süslenmiş gel ye beni diye haykıran lezzet bombamsın
Deniz manzarasına karşı yudumlanan miss kokulu kahvemmm
Sıcakta tam bunalmışken serinleten miss gibi kakaolu çikolatalu dondurmammm
Sen benimmm sen benim en n n bi sevdiklerimmdensinnn
Oyy sen benim odun ateşinde pişmiş karışık kızartmamsınüstüne yoğurt sosu domates sosuyla süslenmiş gel ye beni diye haykıran lezzet bombamsın
Paremmmm gül yüzlüm seni böylee ciğerime basıp severiimmm ki ben
Bayag güzeldi salişimmmKokmuş buralar yine. Güller, kalpler, sarımsak yoğurtlu patates kizartmalari, neler neler.
Canim cekti.Oyy sen benim odun ateşinde pişmiş karışık kızartmamsınüstüne yoğurt sosu domates sosuyla süslenmiş gel ye beni diye haykıran lezzet bombamsın
Ben cok yaparim yazın kızartma geçen yıl buralar ne kokuyordu mis gibi bide ödün ateşinde ohhh taze taze bahçeden toplayıp bide foto atardim salişim yine aynısı olucak bu yolda hazirlaninKokmuş buralar yine. Güller, kalpler, sarımsak yoğurtlu patates kizartmalari, neler neler.
Offf offff paremmm biberdee kızarttt patlıcanda kabakdaaBen cok yaparim yazın kızartma geçen yıl buralar ne kokuyordu mis gibi bide ödün ateşinde ohhh taze taze bahçeden toplayıp bide foto atardim salişim yine aynısı olucak bu yolda hazirlanin
Odun kızartması cok guzel oluyor kokulu kokulu. OffBen cok yaparim yazın kızartma geçen yıl buralar ne kokuyordu mis gibi bide ödün ateşinde ohhh taze taze bahçeden toplayıp bide foto atardim salişim yine aynısı olucak bu yolda hazirlanin