- 12 Mart 2020
- 9.698
- 20.748
beklicem kuzum erken e cesaretim yokAy az kalmış mucizemm 1 haftada düşmüşbeklicekmsiin o günü erken yapcakmısın
Iyiyim bitanem şükür sende iyimisin ❤Paremm nasılsın neler yapıyorsun iyisin dimi
Bence de bekle canım erken öğrenincede zaman geçmiyorbeklicem kuzum erken e cesaretim yok
Bende çok şükür iyiyim paremIyiyim bitanem şükür sende iyimisin ❤
Başladı canım fideleri ektik soğuklarda üşürler diye korktuk ama şükür üşümedilerBende çok şükür iyiyim parembahçe işleriniz başladımı bizimde bezelye başladı
Afiyet olsun perimmm günaydınGünaydınn
Günler sonra hatta haftalar sonra istediğim saatte uyandım ohh. Şimdide güzel bir kahvaltı yapcam. Belkide önden önce bir kahve içerim
Nasılsınız tatlımlar
Ay şimdi işiniz çok sizin ya ama çok güzel birşey insana iyi geliyorBaşladı canım fideleri ektik soğuklarda üşürler diye korktuk ama şükür üşümediler
Aynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyükAy şimdi işiniz çok sizin ya ama çok güzel birşey insana iyi geliyor
İyiyim balım sen nasılsınNasılsın kurabiyem
Evet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorumBence de bekle canım erken öğrenincede zaman geçmiyor
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlamaAğlarsan ağlarım amaa
Sende ağlama döverim ısırırımEvet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorum
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlama
Ay ne güzel kız ney olcak onlar büyüyünceAynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyük
Eki Görüntüle 3073020
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim balım sen nasılsın
Olumlu düşünelim canım. Olmazsada yılmak yok yine olur yine denersin rabbimden gelene boynumuz kıldan inceEvet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorum
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlama
Piki ağlamamSende ağlama döverim ısırırım
Öyle kuzum Allah yardımcımız olsunOlumlu düşünelim canım. Olmazsada yılmak yok yine olur yine denersin rabbimden gelene boynumuz kıldan ince
Bunlar biber fideleri arkada domates patlıcan artık aklına ne gelirse varAy ne güzel kız ney olcak onlar büyüyünce
ni kadan güzel. çilenkte ekinAynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyük
Eki Görüntüle 3073020
Ektik canım herşey varni kadan güzel. çilenkte ekin