- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Amin canım benimPiki ağlamam
Öyle kuzum Allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimPiki ağlamam
Öyle kuzum Allah yardımcımız olsun
Oy ne güzel kız herşeyi organik yiyorsunuzBunlar biber fideleri arkada domates patlıcan artık aklına ne gelirse var
Piki ağlamam
He ya çok özeniyorum parişeOy ne güzel kız herşeyi organik yiyorsunuz
ne güzel vallaEktik canım herşey var
Sen nasilsin nasıl oldun dr ler ne dedi
Dimi kurabiyem yaa benim kayınvalidemler ekiyor ama kendileri ekiyorlR ben gitmiyorum pek by yılan muhabbetine falan ben çok korkuyorumHe ya çok özeniyorum parişe
Bende çok isterim ya bahçeli bir evim olsun kendim ekip dikeyim en azından gözümüz görür ya ilaçsız doğalDimi kurabiyem yaa benim kayınvalidemler ekiyor ama kendileri ekiyorlR ben gitmiyorum pek by yılan muhabbetine falan ben çok korkuyorum
Bende çok istiyorum canım inşallah nasio olurda bizimde olurBende çok isterim ya bahçeli bir evim olsun kendim ekip dikeyim en azından gözümüz görür ya ilaçsız doğal
Hahah sen gitmesen de oradan geliyor mu bir şeyler
Geçecek inşAllah bir gün hepsii puf balon olacak kurabiyemmm inşAllah bu sefer depresyona girmemle çıkmam bir oldu sayenizde benii sizii çok seviyorum kuzucumOluyor öyle balım ya yoruluyoruz bunalıyoruz. Vücut bir yerde patlıyor enerjimiz düşüyor. Ama öğreniyoruz o acıyla baş etmeyi öğreniyoruz..
Sen çok güçlü bir kadınsın tez zamanda bunu da atlatacaksın seviyoruz seni
No no ben ağladımm bişi olmuyor mucizem hele ki şu zamanda sen hiç ağlamaa lütfennbenim bugün çok ağlayasım geliyo
Canım geciktirme araştırma hastaneleri evet araştırıyor geç olsun yine randevunu al belki basit birseydir geciktirme sakinne güzel valla
doktor leke var tomografi de çektir öyle gel bakalım dedi de randevusuz bakmıyo randevu almakta çok zor. özele çok güvenmiyorum bana iki kere tüberküloz teşhisi koymuşlardı ve öyle bir şey çıkmamıştı. o yüzden araştırma hastaneleri bu konuda çok iyi ama dediğim gibi randevu bulamıyosun. bilmiyorum parem içim çokta rahat değil açıkçası
geç olsun kuzum da ne bilim bi an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o yüzden sabırsız davranıyorum. inşallah basit bir şeydir canım öyle umut ediyorumCanım geciktirme araştırma hastaneleri evet araştırıyor geç olsun yine randevunu al belki basit birseydir geciktirme sakin
Geçmiş olsunn öznuşummm inşAllah basit birdeydir haber et bizlere degeç olsun kuzum da ne bilim bi an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o yüzden sabırsız davranıyorum. inşallah basit bir şeydir canım öyle umut ediyorum
canım benim kuzummm sağol. inşallah öyledir de güzel haber veririm size bebekim benimGeçmiş olsunn öznuşummm inşAllah basit birdeydir haber et bizlere de
Benm kv kp ölsün bahçeyi ben ekecem ben bilmem anlamam ayağına yatıyorum.Dimi kurabiyem yaa benim kayınvalidemler ekiyor ama kendileri ekiyorlR ben gitmiyorum pek by yılan muhabbetine falan ben çok korkuyorum
Inşallah basit bir şeydir gelip geçer canimgeç olsun kuzum da ne bilim bi an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o yüzden sabırsız davranıyorum. inşallah basit bir şeydir canım öyle umut ediyorum
Agahaha ne çok seviyosun kız kv kp i öldükten sonra hayallerBenm kv kp ölsün bahçeyi ben ekecem ben bilmem anlamam ayağına yatıyorum.
amin canım benim inşallaaaahInşallah basit bir şeydir gelip geçer canim
Ayy inşallah kızzz neler ekeriz varyaBende çok istiyorum canım inşallah nasio olurda bizimde olur
Geliyor canım sağolsunlar getiriyorlar ama öyle patlıcan falan yok galiba by ara kıvırcık tazr soğan sadece
Birde bezelye şu ara toplanıyor oda satılık
İnşallah bitanemm. Bal kaymaklı ekmek kadayıfımGeçecek inşAllah bir gün hepsii puf balon olacak kurabiyemmm inşAllah bu sefer depresyona girmemle çıkmam bir oldu sayenizde benii sizii çok seviyorum kuzucum