İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ektik canım herşey var

Sen nasilsin nasıl oldun dr ler ne dedi
ne güzel valla 😍

doktor leke var tomografi de çektir öyle gel bakalım dedi de randevusuz bakmıyo randevu almakta çok zor. özele çok güvenmiyorum bana iki kere tüberküloz teşhisi koymuşlardı ve öyle bir şey çıkmamıştı. o yüzden araştırma hastaneleri bu konuda çok iyi ama dediğim gibi randevu bulamıyosun. bilmiyorum parem içim çokta rahat değil açıkçası 🙄

Dimi kurabiyem yaa 😍 benim kayınvalidemler ekiyor ama kendileri ekiyorlR ben gitmiyorum pek by yılan muhabbetine falan ben çok korkuyorum😬🤣🤣
Bende çok isterim ya bahçeli bir evim olsun kendim ekip dikeyim 😍 en azından gözümüz görür ya ilaçsız doğal
Hahah sen gitmesen de oradan geliyor mu bir şeyler 😋

Bende çok isterim ya bahçeli bir evim olsun kendim ekip dikeyim 😍 en azından gözümüz görür ya ilaçsız doğal
Hahah sen gitmesen de oradan geliyor mu bir şeyler 😋
Bende çok istiyorum canım inşallah nasio olurda bizimde olur😍

Geliyor canım sağolsunlar getiriyorlar ama öyle patlıcan falan yok galiba by ara kıvırcık tazr soğan sadece 🤣
Birde bezelye şu ara toplanıyor oda satılık 🤣

Oluyor öyle balım ya yoruluyoruz bunalıyoruz. Vücut bir yerde patlıyor enerjimiz düşüyor. Ama öğreniyoruz o acıyla baş etmeyi öğreniyoruz..
Sen çok güçlü bir kadınsın 😍 tez zamanda bunu da atlatacaksın 🥰🥰 seviyoruz seni 😍😍😋😋
Geçecek inşAllah bir gün hepsii puf balon olacak kurabiyemmm inşAllah 😍😍 bu sefer depresyona girmemle çıkmam bir oldu sayenizde benii sizii çok seviyorum kuzucum❤️❤️❤️❤️❤️

ne güzel valla 😍

doktor leke var tomografi de çektir öyle gel bakalım dedi de randevusuz bakmıyo randevu almakta çok zor. özele çok güvenmiyorum bana iki kere tüberküloz teşhisi koymuşlardı ve öyle bir şey çıkmamıştı. o yüzden araştırma hastaneleri bu konuda çok iyi ama dediğim gibi randevu bulamıyosun. bilmiyorum parem içim çokta rahat değil açıkçası 🙄
Canım geciktirme araştırma hastaneleri evet araştırıyor geç olsun yine randevunu al belki basit birseydir geciktirme sakin

Canım geciktirme araştırma hastaneleri evet araştırıyor geç olsun yine randevunu al belki basit birseydir geciktirme sakin
geç olsun kuzum da ne bilim bi an önce ne olduğunu öğrenmek istiyorum o yüzden sabırsız davranıyorum. inşallah basit bir şeydir canım öyle umut ediyorum 🙄

Benm kv kp ölsün bahçeyi ben ekecem:işsiz::işsiz: ben bilmem anlamam ayağına yatıyorum.
Agahaha ne çok seviyosun kız kv kp i 🤣🤣 öldükten sonra hayaller:KK70:
Şaka maka bende bahane ediyorum biraz birde uzak oturmanın ekmeğini yiyorum eşim için minibüsle gelmeme izin vermiyor falan diyorum sadece o giderken gidiyorum:confused:

Bende çok istiyorum canım inşallah nasio olurda bizimde olur😍

Geliyor canım sağolsunlar getiriyorlar ama öyle patlıcan falan yok galiba by ara kıvırcık tazr soğan sadece 🤣
Birde bezelye şu ara toplanıyor oda satılık 🤣
Ayy inşallah kızzz neler ekeriz varya 😋😋
Hahah kız onlar bile deli para olmuş yaf 😅 kıvırcık kıvırcık olalı böyle değer görmedi bu sene 😅😅

X