Patates sever parem. Ben paremi patates güzeli olarak kaydettim
Oyyy maşallahGeldi kuzum geldi saat 10.30 da geldi inşallah kucagima aldim.Bıraz geç girebildim canim buraya bugün
Allah razi olsun canim benim çoook teşekkür ederim. Cok şükür iyiyiz daha da iyi olucaz insallahEvet öyle yazmıştın halen öyle durmuyor dimi
Oyyy maşallahyaşıda ömrude uzun sağlıklı olsun inşallah sanada geçmiş olsun madamcim
Aman iyi olun hep iyi olun canım minnacık ellerinden öp hoş gelmiş sefa gelmisAllah razi olsun canim benim çoook teşekkür ederim. Cok şükür iyiyiz daha da iyi olucaz insallah
Gözün aydın canım Allah bahtını ömrünü güzel eylesin evladınınGeldi kuzum geldi saat 10.30 da geldi inşallah kucagima aldim.Bıraz geç girebildim canim buraya bugün
Sorma kuzum ya iki sene öncesini bile özlüyor insan. Varsın o maaşlar bu kadar artmasaydı da fiyatlar normal olsaydıDüzelicekmi ne zaman düzelcek nasıl düzelcek hiç bilmiyorum canım. Fiyatlar düşermi artık düşmez gibime geliyor maaşlara zam yapılsın demeyede korkuyorum herşey maaşla orantılı artıyorda
İnşallah ozommm naptın var mı hayır habersağol kuzum inşallah :/
sağol canım benim. tabii ki haberdar ederim. inşallah güzel haberler veririm size
Evet paremEvet öyle yazmıştın halen öyle durmuyor dimi
Oyyy maşallahyaşıda ömrude uzun sağlıklı olsun inşallah sanada geçmiş olsun madamcim
Herseyi sayılı aliyorum inan 3 salaklık 5 domates 1 yemeklik dolma biber arasına patates doldurum diyorum .Off sorma yazarken bende kendimden geçtim
Ah ah Pariş yazın sana taşınasım geliyor yadeliriyorum çıldırıyorummmmm
Sorma kuzum yahadi meyveye okey diyelim daha diğer sebzelerin fiyatı düşmedi 14 TL dolma biber ya 9 tane aldım 6 TL ödedim hele kuru soğan resmen tanesi 1 TL ye geliyor
Hayirli uğurlu olsun ins.Allah razi olsun canim benim çoook teşekkür ederim. Cok şükür iyiyiz daha da iyi olucaz insallah
Allah razi olsun cok tesekkurlerHayirli uğurlu olsun ins.
Aynen öyle yaHerseyi sayılı aliyorum inan 3 salaklık 5 domates 1 yemeklik dolma biber arasına patates doldurum diyorum .
Aynen öyle canım benim. Hakkımızda hayırlısı inşallahSorma kuzum ya iki sene öncesini bile özlüyor insan. Varsın o maaşlar bu kadar artmasaydı da fiyatlar normal olsaydıhayır olsun bakalım sonumuz
İnşallah balımAynen öyle canım benim. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Ayy hayırlı olsun gözün aydın mervişkom sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallahGeldi kuzum geldi saat 10.30 da geldi inşallah kucagima aldim.Bıraz geç girebildim canim buraya bugün
Allah razi olsun bitanem. Benim rahat oldu dogum ve sonrasi iyiyim cok sükür. Agrim var illaki ama agri kesici igne yapiyorlar bir nebze rahatliyorum bendeAyy hayırlı olsun gözün aydın mervişkom sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallahsen nasılsın ağrın sancın var mı
Maşallah sizeAllah razi olsun bitanem. Benim rahat oldu dogum ve sonrasi iyiyim cok sükür. Agrim var illaki ama agri kesici igne yapiyorlar bir nebze rahatliyorum bende
Hayırlı cumalar çiçeğimEki Görüntüle 3073427
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee