- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
Ayip ulu ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayip ulu ortada
Odun kızartması cok guzel oluyor kokulu kokulu. Off
Diğer kızlar bilirler Catlak-kurabiye Jou coconattKizart toplanıp gelelim. Gecen seneden tanısaydım valla gelirdim yasmin sana.
Aynen tinosum miss gibi olur dalından koparıp taze taze daha olmadılar olsunlar keşke burda olsanız da bahçede güzel bir kahvaltı yanında kızartma yapsam yesekOfff offff paremmm biberdee kızarttt patlıcanda kabakdaa
Ahhhh güzel olmaz mı be paremmm off hem karnımız doyar hemde gönlümüzzzhasret kaldık zaten kiiAynen tinosum miss gibi olur dalından koparıp taze taze daha olmadılar olsunlar keşke burda olsanız da bahçede güzel bir kahvaltı yanında kızartma yapsam yesek
Olur kısmet hayatta olmaz yok.Aynen tinosum miss gibi olur dalından koparıp taze taze daha olmadılar olsunlar keşke burda olsanız da bahçede güzel bir kahvaltı yanında kızartma yapsam yesek
Kız niye unutalım buraya etiket yaparım gelin hele çıkın çıkın gelin derimmBeni unutursunuz toplasirsaniz
Sorma ya valla canım yaz meyvelerini çok severim kiraz çilek kayısı bayılırım market önünden geçerken hele nasıl kokuyorlar ama daha hiç almadım 20 tlden aşağı yok ya alasım gelmiyor resmen bu fiyatlaraAyy inşallah kızzz neler ekeriz varya
Hahah kız onlar bile deli para olmuş yaf kıvırcık kıvırcık olalı böyle değer görmedi bu sene
Yok kızzzz haftaya cumaJou Sesin çıkmıyor Almira geldi mi yoksa hu hu
Ay koşa koşa gelirim paree sarımsaklı yoğurtla sosta olsunDiğer kızlar bilirler Catlak-kurabiye Jou coconatt
Cookiie Minnosprenses diğerleri bilirler
Bu arada Jou Nerde sesi çıkmıyor
Neyi bilirizz kuzuuDiğer kızlar bilirler Catlak-kurabiye Jou coconatt
Benim yazın bol bol kizartmalarimi odun ateşinde onu konuştuk elçoNeyi bilirizz kuzuu
Burdayımm balımm bugün hava cok sıcak mayıştım evde hiç iyi değilimm duşa giricem 1 saate yemek yiycem şini bayıldımm hep uyumuşum sıcaktan
Hahahaha ne kızartmaydı beeeBenim yazın bol bol kizartmalarimi odun ateşinde onu konuştuk elço
Yaaa amaaa yerimmmmmmmmm
Mucizeeemmm annne olcakkk annee
Çiçeeeemmmmmm
Off sorma yazarken bende kendimden geçtimCanim cekti.
Ah ah Pariş yazın sana taşınasım geliyor ya deliriyorum çıldırıyorummmmmBen cok yaparim yazın kızartma geçen yıl buralar ne kokuyordu mis gibi bide ödün ateşinde ohhh taze taze bahçeden toplayıp bide foto atardim salişim yine aynısı olucak bu yolda hazirlanin
Sorma kuzum ya hadi meyveye okey diyelim daha diğer sebzelerin fiyatı düşmedi 14 TL dolma biber ya 9 tane aldım 6 TL ödedim hele kuru soğan resmen tanesi 1 TL ye geliyorSorma ya valla canım yaz meyvelerini çok severim kiraz çilek kayısı bayılırım market önünden geçerken hele nasıl kokuyorlar ama daha hiç almadım 20 tlden aşağı yok ya alasım gelmiyor resmen bu fiyatlara
Düzelicekmi ne zaman düzelcek nasıl düzelcek hiç bilmiyorum canım. Fiyatlar düşermi artık düşmez gibime geliyor maaşlara zam yapılsın demeyede korkuyorum herşey maaşla orantılı artıyordaOff sorma yazarken bende kendimden geçtim
Ah ah Pariş yazın sana taşınasım geliyor ya deliriyorum çıldırıyorummmmm
Sorma kuzum ya hadi meyveye okey diyelim daha diğer sebzelerin fiyatı düşmedi 14 TL dolma biber ya 9 tane aldım 6 TL ödedim hele kuru soğan resmen tanesi 1 TL ye geliyor
Patates sever parem. Ben paremi patates güzeli olarak kaydettimDiğer kızlar bilirler Catlak-kurabiye Jou coconatt
Geldi kuzum geldi saat 10.30 da geldi inşallah kucagima aldim. Bıraz geç girebildim canim buraya bugünMadammor mervişimmmm geldi mi Meryem m