İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

@Mavi40 Sana gelsin buda

brown-cony.gif
Ayip ulu ortada :KK48::KK48:

Aynen tinosum miss gibi olur dalından koparıp taze taze daha olmadılar olsunlar keşke burda olsanız da bahçede güzel bir kahvaltı yanında kızartma yapsam yesek🥰🤗😘
Ahhhh güzel olmaz mı be paremmm off hem karnımız doyar hemde gönlümüzzz😍😍😍hasret kaldık zaten kii❤️❤️❤️

Ayy inşallah kızzz neler ekeriz varya 😋😋
Hahah kız onlar bile deli para olmuş yaf 😅 kıvırcık kıvırcık olalı böyle değer görmedi bu sene 😅😅
Sorma ya valla canım yaz meyvelerini çok severim kiraz çilek kayısı bayılırım market önünden geçerken hele nasıl kokuyorlar ama daha hiç almadım 20 tlden aşağı yok ya alasım gelmiyor resmen bu fiyatlara 😒

Neyi bilirizz kuzuu
Burdayımm balımm bugün hava cok sıcak mayıştım evde hiç iyi değilimm duşa giricem 1 saate yemek yiycem şini 🤦‍♀️ bayıldımm hep uyumuşum sıcaktan
Benim yazın bol bol kizartmalarimi odun ateşinde onu konuştuk elço

• Komik
Reactions: Jou
Off sorma yazarken bende kendimden geçtim 😅😅🤤🤤🤤
Ben cok yaparim yazın kızartma geçen yıl buralar ne kokuyordu mis gibi bide ödün ateşinde ohhh taze taze bahçeden toplayıp bide foto atardim salişim yine aynısı olucak bu yolda hazirlanin🤣🤣🤣🤣
Ah ah Pariş yazın sana taşınasım geliyor ya 🤤🤤🤤 deliriyorum çıldırıyorummmmm 🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Sorma ya valla canım yaz meyvelerini çok severim kiraz çilek kayısı bayılırım market önünden geçerken hele nasıl kokuyorlar ama daha hiç almadım 20 tlden aşağı yok ya alasım gelmiyor resmen bu fiyatlara 😒
Sorma kuzum ya 😒 hadi meyveye okey diyelim daha diğer sebzelerin fiyatı düşmedi 😒 14 TL dolma biber ya 😬 9 tane aldım 6 TL ödedim 😒 hele kuru soğan 😒😒 resmen tanesi 1 TL ye geliyor

Off sorma yazarken bende kendimden geçtim 😅😅🤤🤤🤤

Ah ah Pariş yazın sana taşınasım geliyor ya 🤤🤤🤤 deliriyorum çıldırıyorummmmm 🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Sorma kuzum ya 😒 hadi meyveye okey diyelim daha diğer sebzelerin fiyatı düşmedi 😒 14 TL dolma biber ya 😬 9 tane aldım 6 TL ödedim 😒 hele kuru soğan 😒😒 resmen tanesi 1 TL ye geliyor
Düzelicekmi ne zaman düzelcek nasıl düzelcek hiç bilmiyorum canım. Fiyatlar düşermi artık düşmez gibime geliyor maaşlara zam yapılsın demeyede korkuyorum herşey maaşla orantılı artıyorda 😒

X