Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda hayırlı bir evlat ile mükafatlandırsın Aminnn

Evet onlar da iyi oluyor diyorlar canım bende denemek istiyorum
Ya aslında böyle bağlamayı değilde lastikli falan bir bone varmı canım. Bu bağlamalı boneler artık benim aşırı sinirimi bozuyor. Düğüme saçım giriyor saçımı çekiyor birde tam ensemde bir düğüm deli oluyorum. Artık çok özel biryere gitmediğim sürece markete anneme falan giderken takmıyorum direk şalımı takıyorum çıkıyorum maskede tutuyor şalı üstten kaymıyr

Lastikli var canım hatta annemde vardı bir iki kere kullandım çok kayıyor ben memnun kalmadım annemde kullanmıyor o yüzden. Bilmiyorum belki de biz beceremedik kullanmayı

Allah razı olsun canm aminn
umarım
Hiç umudunu kaybetme birebir ailemden 15 yıl boyunca aşılama, tüp bebek, kan pıhtılaşması yüzünden defalarca düşük yaşayan 15 yıl sonunda pes edip kendi haline bırakınca hamile kalıp tedavisiz doğum yapan, bebeğinin 1. yaşında ikinciye kendiliğinden hamile kalan, birinci derece yakınım var. Onun gibi akraba ve arkadaşlarım da çok var böyle sürpriz sonlar hiç üzme kendini senin en büyük düşmanın stres emin ol bitanem. Dualarımda olacaksın

Lastikli var canım hatta annemde vardı bir iki kere kullandım çok kayıyor ben memnun kalmadım annemde kullanmıyor o yüzden. Bilmiyorum belki de biz beceremedik kullanmayı
Hmm tam sıkmıyor demekki oda. Neyse bağlamaya devam o zaman

Allah razı olsun canm
Ümit işte
Biliyorum öyle çok örnekler var
Ama benim o kadar uzun süreli zamanım olduğunu sanmıyorum erken menepoz kapıda yumurtalarım bitmek üzre
Hayırlısı nasip olursa elbet zamanı vardır

Kısa olarak kestirdim zaten cocom ama kahkül kestirememki onları nasıl toplucam kapayınca önlerden fırlıcak
Tel toka ile arkaya tutturursun kız birşey olmaz
Canım ben bitkisel şeylerin herkese iyi geldiğini düşünmüyorum o yüzden bence nar suyu falan kullanma. Ha nar yemek istiyorsan ye bak forumda yazıyor kiminin rahmini inceltmiş bile. Sana iyi gelir yada gelmez ama her bünye farklı. Tavsiyem ilaçla birde bol su ve sporla desteklemenden yana.
Radyodayım açarım bir ara dinlerim canım

Haklısın kuzum
Ama Bi önceki ay da yemiştim o zaman kalınlaşmıştı ilaç kullanmamştım
Ama heray bir olmuyo işte vücudum bu defa oyun oynuyor benle herşeyi kötü çıkıyor bu ay
Sağlık olsun napalım
Umarım öbür ay iyi olur

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ya benim uzunlar çıkuyor öndende o küçükler hepten firar eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…