99 lu olduğumdan yetişememişimdir hahahahaya bak bizim nesil bilir onu sen yetişemedin demekki
Ay be neydi bu bir zamanların keremcemi
eskilere gidelim beraber ben gittim sizden gelin
ASSOSyal Cookiie MssPARE @HeLLaa @Catlak-kurabiye @Cemoos coconatt @Mavera4268 @cevizli tarcinli kek @Magnifiaque @Migim @PeRRieR bir mucizee Fatmazell @tiniminihaniim @Rose36 N NesNa @Simurgp @N u r @madammor
Şey çok tatlıydı ağaç derya baykalevet canım iskelet keremcemdi finale gider dedim ama o elenince ben final yaptım programı
Evet onlar da iyi oluyor diyorlar canım bende denemek istiyorumAa ya benim normal uzunlar bile çıkıyor ama onun için tam yapışan boneler varmış onlardan almak istiyroum
Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda hayırlı bir evlat ile mükafatlandırsın Aminnnhayırlısı kuzum
inan o kadar yoruldum yıprandım ki anlatamam
git gel ilaçlar rahim yumurta kan vırt zırt bıktım
hayret edecek bişey o kadar ilaca rağmen 3 günde 1 mlim kalınlaştı şaka gibi
öbür ay Allah kerim inşallah daha iyi olur
ah suyu bi içebilsem o kadar çok az içiyorum
hergün bi tane nar yedim ama olmadı işte
geçen ay bile 9 mm olmuştru
Ya aslında böyle bağlamayı değilde lastikli falan bir bone varmı canım. Bu bağlamalı boneler artık benim aşırı sinirimi bozuyor. Düğüme saçım giriyor saçımı çekiyor birde tam ensemde bir düğüm deli oluyorum. Artık çok özel biryere gitmediğim sürece markete anneme falan giderken takmıyorum direk şalımı takıyorum çıkıyorum maskede tutuyor şalı üstten kaymıyrEvet onlar da iyi oluyor diyorlar canım bende denemek istiyorum
Allah razı olsun canm aminnRabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda hayırlı bir evlat ile mükafatlandırsın Aminnn
Lastikli var canım hatta annemde vardı bir iki kere kullandım çok kayıyor ben memnun kalmadım annemde kullanmıyor o yüzden. Bilmiyorum belki de biz beceremedik kullanmayıYa aslında böyle bağlamayı değilde lastikli falan bir bone varmı canım. Bu bağlamalı boneler artık benim aşırı sinirimi bozuyor. Düğüme saçım giriyor saçımı çekiyor birde tam ensemde bir düğüm deli oluyorum. Artık çok özel biryere gitmediğim sürece markete anneme falan giderken takmıyorum direk şalımı takıyorum çıkıyorum maskede tutuyor şalı üstten kaymıyr
Hiç umudunu kaybetme birebir ailemden 15 yıl boyunca aşılama, tüp bebek, kan pıhtılaşması yüzünden defalarca düşük yaşayan 15 yıl sonunda pes edip kendi haline bırakınca hamile kalıp tedavisiz doğum yapan, bebeğinin 1. yaşında ikinciye kendiliğinden hamile kalan, birinci derece yakınım var. Onun gibi akraba ve arkadaşlarım da çok var böyle sürpriz sonlar hiç üzme kendini senin en büyük düşmanın stres emin ol bitanem. Dualarımda olacaksınAllah razı olsun canm aminn
umarım
Hmm tam sıkmıyor demekki oda. Neyse bağlamaya devam o zamanLastikli var canım hatta annemde vardı bir iki kere kullandım çok kayıyor ben memnun kalmadım annemde kullanmıyor o yüzden. Bilmiyorum belki de biz beceremedik kullanmayı
Allah razı olsun canmHiç umudunu kaybetme birebir ailemden 15 yıl boyunca aşılama, tüp bebek, kan pıhtılaşması yüzünden defalarca düşük yaşayan 15 yıl sonunda pes edip kendi haline bırakınca hamile kalıp tedavisiz doğum yapan, bebeğinin 1. yaşında ikinciye kendiliğinden hamile kalan, birinci derece yakınım var. Onun gibi akraba ve arkadaşlarım da çok var böyle sürpriz sonlar hiç üzme kendini senin en büyük düşmanın stres emin ol bitanem. Dualarımda olacaksın
Tel toka ile arkaya tutturursun kız birşey olmazKısa olarak kestirdim zaten cocom ama kahkül kestirememki onları nasıl toplucam kapayınca önlerden fırlıcak
Canım ben bitkisel şeylerin herkese iyi geldiğini düşünmüyorum o yüzden bence nar suyu falan kullanma. Ha nar yemek istiyorsan ye bak forumda yazıyor kiminin rahmini inceltmiş bile. Sana iyi gelir yada gelmez ama her bünye farklı. Tavsiyem ilaçla birde bol su ve sporla desteklemenden yana.hayırlısı kuzum
Radyodayım açarım bir ara dinlerim canım
eskilere gidelim beraber ben gittim sizden gelin
ASSOSyal Cookiie MssPARE @HeLLaa @Catlak-kurabiye @Cemoos coconatt @Mavera4268 @cevizli tarcinli kek @Magnifiaque @Migim @PeRRieR bir mucizee Fatmazell @tiniminihaniim @Rose36 N NesNa @Simurgp @N u r @madammor
Haklısın kuzumTel toka ile arkaya tutturursun kız birşey olmaz
Canım ben bitkisel şeylerin herkese iyi geldiğini düşünmüyorum o yüzden bence nar suyu falan kullanma. Ha nar yemek istiyorsan ye bak forumda yazıyor kiminin rahmini inceltmiş bile. Sana iyi gelir yada gelmez ama her bünye farklı. Tavsiyem ilaçla birde bol su ve sporla desteklemenden yana.
Hoşbuldum, teşekkür ederim, siz nasılsınızHis geldiniz nasilsiniz
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinhayırlısı kuzum
Amin canmRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ya benim uzunlar çıkuyor öndende o küçükler hepten firar ederTel toka ile arkaya tutturursun kız birşey olmaz
Canım ben bitkisel şeylerin herkese iyi geldiğini düşünmüyorum o yüzden bence nar suyu falan kullanma. Ha nar yemek istiyorsan ye bak forumda yazıyor kiminin rahmini inceltmiş bile. Sana iyi gelir yada gelmez ama her bünye farklı. Tavsiyem ilaçla birde bol su ve sporla desteklemenden yana.
o sorun bende de var hep olmadık yerde çıkar bide görende çok saçım var sanarYa benim uzunlar çıkuyor öndende o küçükler hepten firar eder
Ay sinir oluyorum yaa nasıl olcak bu iş bazen diyroum joleyle tarasammı napsamo sorun bende de var hep olmadık yerde çıkar bide görende çok saçım var sanar
Ay hep sevdiğim şarkılar kurbisim
Yine Murat Kekilli gibi uyandığım bir sabahtan günaydınlarrrr
mavikelebek34 MssPARE Cookiie coconatt bir mucizee @HeLLaa ASSOSyal @tiniminihaniim @Rose36 @Magnifiaque N NesNa @Migim @Mavera4268 @Zerre @cevizli tarcinli kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?