- 27 Mart 2019
- 29.780
- 108.682
- 598
Gitti yarim kilo zeytin50 ya cidden 5-10 yerim.ilk oldu ben de anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti yarim kilo zeytin50 ya cidden 5-10 yerim.ilk oldu ben de anlamadım
Kız sabahın körü de değil öğlen oldu nerdeyse daha ben kahvalti yapicamZabahın köründe örgü aşkına tutuldu
Yakılırsa şimdi kestir evde kullan canım öyle kapalı diye hevesin mi kalsın kız yerinde olsam öyle yapardım Evde açık geziyorsun nasılsa kimse yokkenEvett her zaman olmuyor yaptığın şekilde falan çok simir bozucu oluyor kapandım sonra mesela şeye çok özendim kapandıktan sonra. OmuZda kestirip birde kahkül yaptırmaya. Ama artık geöti
BendeeeKız sabahın körü de değil öğlen oldu nerdeyse daha ben kahvalti yapicam
Kısa olarak kestirdim zaten cocom ama kahkül kestirememki onları nasıl toplucam kapayınca önlerden fırlıcakYakılırsa şimdi kestir evde kullan canım öyle kapalı diye hevesin mi kalsın kız yerinde olsam öyle yapardım Evde açık geziyorsun nasılsa kimse yokken
Günaydın hemsom nasılsın daha yoğunluğun bitmedi mi
Yine Murat Kekilli gibi uyandığım bir sabahtan günaydınlarrrr
mavikelebek34 MssPARE Cookiie coconatt bir mucizee Minnosprenses ASSOSyal Tiniminimavihanim @Rose36 Magnifiaque N NesNa Wilma11 BlueBerry4268 @Zerre cevizli tarcinli kek
Ben tel tokayla tutturuyorum öyle çıkmıyor bonenin altındanKısa olarak kestirdim zaten cocom ama kahkül kestirememki onları nasıl toplucam kapayınca önlerden fırlıcak
Aa ya benim normal uzunlar bile çıkıyor ama onun için tam yapışan boneler varmış onlardan almak istiyroumBen tel tokayla tutturuyorum öyle çıkmıyor bonenin altından
Allah sana kolaylık versin Hiç bitmedi misafir haYok canım ya ne arar bir hafta geçmeden önü açılıyor misafirin sonra gelen gelene
hayırlısı kuzumO zaman bilmiyorum kuzu ya benide aştı şimdi bu mevzu bak diğer kızlar biliyordur belki.
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canım. Yapmıyorsan eğer Yürüyüş falan yap mutlaka birde bol su iç rahimde kan akışını artırsın kalınlaştırsın. Bu ay olmazsa da seneye daha iyi şekilde olur belkisıkma canını
eskilere gidelim beraber ben gittim sizden gelin
ASSOSyal Cookiie MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye Cemoos coconatt BlueBerry4268 cevizli tarcinli kek Magnifiaque Wilma11 PeRRieR bir mucizee Fatmazell Tiniminimavihanim @Rose36 N NesNa Simurgp i p e k Madammor
ASSOSyal Cookiie MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye Cemoos coconatt BlueBerry4268 cevizli tarcinli kek Magnifiaque Wilma11 PeRRieR bir mucizee Fatmazell Tiniminimavihanim @Rose36 N NesNa Simurgp i p e k Madammor
evet canım iskelet keremcemdi finale gider dedim ama o elenince ben final yaptım programıKeremimcemi kimsin sen de kasıntı neydi o iskelet miydi bu çıktı uzun zamandır görmüyodum he
yaaa ilk defa mı dinledin o zaman sen aşk oyununu da izlemedinİnanır mısın ilk defa dinledimama çok güzelmiş
ahhh ne yırtardım kendimi sesim kısılmıştı konserinde ne zorum varsaNe hüzünlü şarkı
Yok izlemedim hahahaha ilk senden dizinin isminiyaaa ilk defa mı dinledin o zaman sen aşk oyununu da izlemedin
ya bak bizim nesil bilir onu sen yetişemedin demekkiYok izlemedim hahahaha ilk senden dizinin ismini