Sen cagirirsan geliriz kelebisim
eskilere gidelim beraber ben gittim sizden gelin
ASSOSyal Cookiie MssPARE Minnosprenses @Catlak-kurabiye @Cemoos coconatt @Mavera4268 @cevizli tarcinli kek @Magnifiaque @Migim @PeRRieR @bir mucizee @Fatmazell Tiniminimavihanim @Rose36 @NesNa @Simurgp @N u r @madammor
mantıklı ya sabah güzel topluyorum elleyen yok karıştıran yok ne çıkıyorsun bonenin içinden zorun ne diyesim geliyorAy sinir oluyorum yaa nasıl olcak bu iş bazen diyroum joleyle tarasammı napsam
Aynen,bu sabah. İlk ve son olur diye düşünüyorumbir sabah mı yedin hepsini
Aah ahh
ASSOSyal Cookiie MssPARE Minnosprenses @Catlak-kurabiye @Cemoos coconatt @Mavera4268 @cevizli tarcinli kek @Magnifiaque @Migim @PeRRieR @bir mucizee @Fatmazell Tiniminimavihanim @Rose36 @NesNa @Simurgp @N u r @madammor
ooo şimdi temiz temiz mis gibi kahve keyfi yaparsınTemizlik yaptım bugün.gitti dert tasa
hep bir zıt gitcekler illlamantıklı ya sabah güzel topluyorum elleyen yok karıştıran yok ne çıkıyorsun bonenin içinden zorun ne diyesim geliyor
Sağol, aslında yapacaktım, bitince ama karnım açtıooo şimdi temiz temiz mis gibi kahve keyfi yaparsın
Ya kelebeğim gerçekten eskilere götürdün bizi keremcem ozamanlar aşıktım
Afiyet olsun şekerimBenimde isim bitti şükür bir çay yaptim şimdi dinlenme zamani
Günaydın kurabiyemmm biliyorsun ancaa burdaa
Yine Murat Kekilli gibi uyandığım bir sabahtan günaydınlarrrr
mavikelebek34 MssPARE Cookiie coconatt @bir mucizee Minnosprenses ASSOSyal Tiniminimavihanim @Rose36 @Magnifiaque @NesNa @Migim @Mavera4268 @Zerre @cevizli tarcinli kek
uzun zaman olmuş benimde dinlemeyeli program sayesinde adama olan hayranlığım depreşti sanırımYa kelebeğim gerçekten eskilere götürdün bizi keremcem ozamanlar aşıktımDiziyi de hiç kaçırmazdım
Toka takınca nasıl çıkıyor perimYa benim uzunlar çıkuyor öndende o küçükler hepten firar eder
O zaman hayırlısı canım benim hiç. Üzülme vardır her şerde bir hayırHaklısın kuzum
Ama Bi önceki ay da yemiştim o zaman kalınlaşmıştı ilaç kullanmamştım
Ama heray bir olmuyo işte vücudum bu defa oyun oynuyor benle herşeyi kötü çıkıyor bu ay
Sağlık olsun napalım
Umarım öbür ay iyi olur
Bütün gün elektrik yoktı
Kız valla güzelce bağlıyorum çıkıyorum bir zamannsonra bir bakıyorum saçlar firar etmişToka takınca nasıl çıkıyor perim
O zaman hayırlısı canım benim hiç. Üzülme vardır her şerde bir hayır
Ya toplayınca bendende oluyor o kıvırbaşız ya ondandır bence. Düz saç gibi yapışıp kalmıyor. bir o yana bir bu yana uçuşmak istiyorlar zaarKız valla güzelce bağlıyorum çıkıyorum bir zamannsonra bir bakıyorum saçlar firar etmiş
Ay dimii olabilirr kıvırbaşlık güzel ama zorYa toplayınca bendende oluyor o kıvırbaşız ya ondandır bence. Düz saç gibi yapışıp kalmıyor. bir o yana bir bu yana uçuşmak istiyorlar zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?