Bugün ev işleri yaptım.dunden kalan yemekler vardı onları yedik şükürNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım
Aaa yeni mi geldiBütün gün elek
Bütün gün elektrik yoktı
Spora geldim sen napıyorsunNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım
Kuzum benim ufaklik hastalandi onunla uğraşıyorum dun gece uyumadim cok yorgunumNapiyosun,iyi misin?
A.S iyiyim ben şükür. Sen nasılsın?
Balım telin markası neydiKız nasıl koyıyorsun bunları ya klavyeye uygulama indirdim yapamadım
Kurabiyem neden hamilelik günlüğünü yapmadın çiçeğimBugün çok bakamadım kızlar gel git duygu hallerindeydim
Balım gülmeyin ama korkuyorumKurabiyem neden hamilelik günlüğünü yapmadın çiçeğim
Aşko nasılsın bende şu bildirimleri bitirip sana mesaj yazacaktım
Her gülün bir dikeni varmış ya onun hesapAy dimii olabilirr kıvırbaşlık güzel ama zor
İyiyim kuzum benim sen nasılsınAşko nasılsın bende şu bildirimleri bitirip sana mesaj yazacaktım
Fasulyenin faydaları mı zararları mı bunlar acabaBalım gülmeyin ama korkuyorum
Yani orada yazıyor ya şunu oluştu bunu şöyle oldu ben okuyamıyorum onlarıeskiden deli gibi korku filmleri izlerdim ya bu ben değilim deminde peynire zam geldi diye ağladım
Ben iyiyimve bütün gün yattım durdumNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım
Bende iyim balımİyiyim kuzum benim sen nasılsın
Hahah bende anlamadımFasulyenin faydaları mı zararları mı bunlar acaba
Aman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyemHahah bende anlamadım
Ben de mahkumBende iyim balımgüldür güldür izliyorduk
Çünkü benimdeAman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyem
Sana kurabiyem dedikçe canım kurabiye çekiyor ha
İnşallah canım benimAman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyem
Sana kurabiyem dedikçe canım kurabiye çekiyor ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?