- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Saçlar da tamam mıdün biraz yağlanmış saçım lavaboda Bi baktım Ula dedim aynı murat kekilli olmuşum ya ben
benimde kıvırcık bonus kafa gibi oluyordum hepTabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyle
Günaydın. Ne vücut ölçülerin... diyordu şarkıda
Yine Murat Kekilli gibi uyandığım bir sabahtan günaydınlarrrr
mavikelebek34 MssPARE Cookiie coconatt @bir mucizee @HeLLaa @ASSOSyal @tiniminihaniim @Rose36 @Magnifiaque @NesNa @Migim @Mavera4268 @Zerre @cevizli tarcinli kek
O zaman bilmiyorum kuzu ya benide aştı şimdi bu mevzu bak diğer kızlar biliyordur belki.Bunu biliyorum cocom ama telefondan olmuyor benim bilgisayardan yapabiliyorum. Uygulama indirdim onuda yapamadım ya Attention Seeking Attention Please GIF - Attention Seeking Attention Please Pretty Please - Discover & Share GIFs
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canım. Yapmıyorsan eğer Yürüyüş falan yap mutlaka birde bol su iç rahimde kan akışını artırsın kalınlaştırsın. Bu ay olmazsa da seneye daha iyi şekilde olur belkisıkma canınıAmin cocom
Bu ay olmicak sanırım
Rahim aynı kalmş
E2 düşmüş
Haber bekliyorum haftaya Bi daha gel falan derse devam etmek istemiyorum bu ay regl beklicem dicem
Sabah sabah ekşin olmus2 durak kaçırmışım geri yürüdüm o sırada servis aramış tabi duymadım beklemeden gitmiş sonra geri geldi neyseki
Günaydın yarim zeytinKızlar, bilin bakalım kahvaltıda kac zeytin yedimama en en küçük boyu düşünün.minicik.
Evett her zaman olmuyor yaptığın şekilde falan çok simir bozucu oluyorAhh küçükken o hataları hepimiz yapıyoruz. Ya evet güzel ama duşta malzeme kullan çık malzeme kullan şekil ver ben sabırsızımbşrde her seferinde aynı güzellikte olmuyor deli ediyoryazın hele anaamm saç kendinden geçiyor nemden örtünün e görünmüyor tabi aslında ne güzel ha
Yarım zeytin yesem niye sorayımGünaydın yarim zeytin
O zaman bilmiyorum kuzu ya benide aştı şimdi bu mevzu bak diğer kızlar biliyordur belki.
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canım. Yapmıyorsan eğer Yürüyüş falan yap mutlaka birde bol su iç rahimde kan akışını artırsın kalınlaştırsın. Bu ay olmazsa da seneye daha iyi şekilde olur belkisıkma canını
yalnız beni görmen lazım gözümü açtım ya geçtiğimi anladım sakin sakin iniyorum yürüyorum hiç acelem yokSabah sabah ekşin olmus
Bilemedim 20 mu nedirYarım zeytin yesem niye sorayımçok yedim,en minik boylardan ama, yediğim sayının yarısını kabul etmeliyiz.
ÇıkBilemedim 20 mu nedir
Hahaha yapacak bir şey yok olan olmuş en iyisi bozuntuya vermemekyalnız beni görmen lazım gözümü açtım ya geçtiğimi anladım sakin sakin iniyorum yürüyorum hiç acelem yok
50Kız kaç yedin az ye anam zeytini kilosu kaç olmuş
bir sabah mı yedin hepsini50ya cidden 5-10 yerim.ilk oldu ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?