Sabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
Hoş geldinizGeldim geldim
AlabiliyorsunuzZamanım yok içecek yapmaya ama yinede öpücükle kalbi alabiliyor muyuz
Ayy kuzum pubgye fena sardık bu ara
Canım tinimim nasılsın ?Sabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
İyim fatmazelimm evi topladıım akşam yemeği için düşünecem sen napıyon kuzucummmCanım tinimim nasılsın ?
Ohh kolaylıklar gelsin canım benimmİyim fatmazelimm evi topladıım akşam yemeği için düşünecem sen napıyon kuzucummm
Ben çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyorAynen cok rahat oluyor akşam bi ısıtma işi kalıyor bitti eğer erkenden yemek hazırsa
Oyy oyy afiyet olsun balımmDünden tavuk çorbası vardı. Et kavurma birde mantarlı pilav
Olsun gülüm sen son sayfaya atla direktSabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
Çatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor muOlsun gülüm sen son sayfaya atla direktnasılsın bakalım
Aynı benBen çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyor
Oyy tinnoşum burdaymışÇatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor mu
Tinimiş nasılsın orda havalar nasılÇatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor mu
O ne ki fatmamAyy kuzum pubgye fena sardık bu ara
Oralardaydım yanii nasılsın ?
Buralardaydım çiçeğim birazdan gideceğim sen dinlen yorma kendini oy bir bakmışız doğum zamanı gelmiş olacak kurabiyemmOyy tinnoşum burdaymışçıktın sandım. İyim bende kuzum akşam yemeğini yedim uzanıyorum öyle büyüyor kuzum inşallah
Aynen benimde önce sen karar verdiğim menüydü erkenden yaptım ohhh bugün rahattım yarına Allah kerimBen çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyor
İyiyim Parişim Sen nasılsın burada havalar güzel biz biraz güney kısmındayız yaTinimiş nasılsın orda havalar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?