Canım kuzum yaaa amiinn,daha nice mutlu günler paylaşmaya inşAllah razı olsun canım asosyalim bu yaşadıklarım hep senin gibi güzel kalplilerin duası sayesinde
Hepimiz güzel yaşayalım insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlatsız koymasin
Pek bi geride kaldın paremEskiden arka sayfalara beğeni yapıp gelen olunca
Mesela pare nin ayak sesleri geliyor denirdi bende arkalardan geldim hiç kimse yoktu
Taaa sabahın ki günaydınlara yeni beğeni yaptım puhhhh bana
Allah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacak
Amin inşallah canım burdan ev aldım dediğin günlerde gelir inşallah
Kuzu benim bu yorumu görmedinAllah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacaköyle uzak bi ihtimaldi ki ama şuan ışık görünüyor çok şükür iyilik sağlık parem,sen nasılsın annenin babanın sağlık durumları nasıl oldu
Mucize gibi eslimmm,gerçek olur mu acaba gerçektenAmin inşallah canım burdan ev aldım dediğin günlerde gelir inşallah
Olur canım olur bana da oluyorAaa görmedim olamaz
Neden olmasın canım benimMucize gibi eslimmm,gerçek olur mu acaba gerçektencok istiyorum,ins hayallerim suya düşmez kuzum
Valla çok iyi yaptın, hep böyle yap kuzuOlur canım olur bana da oluyorbak zorla gösterdim
Amiiiinnnnnnn Eslimm,Allah razı olsunNeden olmasın canım benimbazen istediklerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda olur inşallah gönlüne göre çok çok güzel evin olur canım benim
Amin canım çok aminAmiiiinnnnnnn Eslimm,Allah razı olsunrabbim cümlemize istediğimiz gibi evlerde huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah
Günaydın canımm. Hepimize hayırlı bi gün olsunGunaydinnnnn❤ ⚘
Ay evet sostalim geç kaldımPek bi geride kaldın parem
Allah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacaköyle uzak bi ihtimaldi ki ama şuan ışık görünüyor çok şükür iyilik sağlık parem,sen nasılsın annenin babanın sağlık durumları nasıl oldu
GünaydınGunaydinnnnn❤ ⚘
Kuzum işin çokmuş, masallah sana,harikasınGunaydinnnnn❤ ⚘
Ay evet sostalim geç kaldım
Ramazana hazırlık yapıyorum canım
sar sar sar makarayı gunlerim
Dün lahana sardım kocamandı
Bugün yaprak sarıçam yarim börek
Geç dönüş yaptım.sma yaptım
Inşallah mucizen gerçek olur istediğin gönlünce olur kuzum uzak olan yakın ve gerçek olsun canım❤
Annem babam şükür iyiler kendi ihtiyaçlarını yapıyorlar rabbim bugunlerimizi aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?