Allah razı olsun canım asosyalim bu yaşadıklarım hep senin gibi güzel kalplilerin duası sayesinde
Hepimiz güzel yaşayalım insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlatsız koymasin
Canım kuzum yaaa amiinn,daha nice mutlu günler paylaşmaya inş

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Eslinna

Kızlar iyimisiniz ❤❤

Sosyalim inşallah herşey denk gelir evini alırsın ❤⚘
Allah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacak öyle uzak bi ihtimaldi ki ama şuan ışık görünüyor çok şükür iyilik sağlık parem,sen nasılsın annenin babanın sağlık durumları nasıl oldu

Amin inşallah canım burdan ev aldım dediğin günlerde gelir inşallah

Kuzu benim bu yorumu görmedin

Neden olmasın canım benim bazen istediklerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda olur inşallah gönlüne göre çok çok güzel evin olur canım benim
Amiiiinnnnnnn Eslimm,Allah razı olsun rabbim cümlemize istediğimiz gibi evlerde huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah

Gunaydinnnnn
Pek bi geride kaldın parem
Ay evet sostalim geç kaldım

Ramazana hazırlık yapıyorum canım

sar sar sar makarayı gunlerim

Dün lahana sardım kocamandı

Bugün yaprak sarıçam yarim börek

Geç dönüş yaptım.sma yaptım

Inşallah mucizen gerçek olur istediğin gönlünce olur kuzum uzak olan yakın ve gerçek olsun canım

Annem babam şükür iyiler kendi ihtiyaçlarını yapıyorlar rabbim bugunlerimizi aratmasin

Kuzum işin çokmuş, masallah sana,harikasın Allah razı olsun, amin cümlemiz için uzaklar yakın olsun paremmm rabbim sağlıkla versin en onemli şey hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…