Ah kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamış 🥺 kuzum bazıları birbirine hediye ediyor, sadece yarismadan kazanmiyorlardir. Kazen oy verenlerden bazen iki bazen üç kişi seçiyordu🥺 inş en yakın zamanda sanada şans güler kurbişimm, keşke pilav yarışmasına katilsaydin da kazansaydin ne güzel olurdu🥰🍒🍒🫶
He geçen gördüm de öyle aklıma geldi 😅 hep güzel olanlara oy veriyorum bu defa ters köşe deniycem hahah 🤭🤭 kız yok ne pilavı anam ben pirinç pilavını zor tutturuyorum😂😂

Canım asosyalim iyim şükür sen nasılsın 🥰💕
Off sorma ben hiç bisey anlamıyorum rüya gibi 🥲ne ara oldu bu kadar 🥲on sene sonra bakmisiz bebeler buyumus 😣
Çok şükür kuzum valla ,nereden nereye🤤🫠 daha dün gibi ama inş bundan sonrasına hep rüya gibi geçer 🥰🍒🍒🍒🫶 çok mutlu oluyorum hepinizin bebeleri anlatmaniza :nazar::emir_bebek: yirim sizi 🧚‍♀️🌸💕🍒🍒🫶

Çok şükür kuzum valla ,nereden nereye🤤🫠 daha dün gibi ama inş bundan sonrasına hep rüya gibi geçer 🥰🍒🍒🍒🫶 çok mutlu oluyorum hepinizin bebeleri anlatmaniza :nazar::emir_bebek: yirim sizi 🧚‍♀️🌸💕🍒🍒🫶
Allah razı olsun canım asosyalim bu yaşadıklarım hep senin gibi güzel kalplilerin duası sayesinde
Hepimiz güzel yaşayalım insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlatsız koymasin 🧡🤤💕💕💕💕

Eskiden arka sayfalara beğeni yapıp gelen olunca
Mesela pare nin ayak sesleri geliyor denirdi bende arkalardan geldim hiç kimse yoktu

Taaa sabahın ki günaydınlara yeni beğeni yaptım puhhhh bana 😡

Back