- 19 Kasım 2020
- 22.179
- 48.365
- 548
He geçen gördüm de öyle aklıma geldiAh kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamışkuzum bazıları birbirine hediye ediyor, sadece yarismadan kazanmiyorlardir. Kazen oy verenlerden bazen iki bazen üç kişi seçiyordu inş en yakın zamanda sanada şans güler kurbişimm, keşke pilav yarışmasına katilsaydin da kazansaydin ne güzel olurdu
Evet sosyalim o enerji o neşe ne güzeldiBurada geçen günler ne eğlenceliymiş şimdi anlıyor insan
Ins en kısa zamanda sende Kazenden hediye alırsın kuzucum aminnnnHe geçen gördüm de öyle aklıma geldihep güzel olanlara oy veriyorum bu defa ters köşe deniycem hahah kız yok ne pilavı anam ben pirinç pilavını zor tutturuyorum
Benim oğlanı tarif ettinEvet sendromsuz bi günümüz yok ki şükür. Çok cadı benim kız aksi huysuz nazlı
Rabbim sağlık versin be canımmm geçinip gidiyoruz işte
Senin ev işi noldu balım geçen durumunda görmüştümIns en kısa zamanda sende Kazenden hediye alırsın kuzucum aminnnn
Kuzu bir tarla satilma durumu vardı, mirasli. Bekliyoruz. İnş satılır da işimiz rast gider kuzumSenin ev işi noldu balım geçen durumunda görmüştüm
Amin inşallah canım burdan ev aldım dediğin günlerde gelir inşallahKuzu bir tarla satilma durumu vardı, mirasli. Bekliyoruz. İnş satılır da işimiz rast gider kuzum
Bizimkini yiyenler yedi benceAkıl neye benziyordu kipeynir ekmekle mi yeniyordu
Magnim be zaman ne çabuk geçiyor, 912 gün olmuşBizimkini yiyenler yedi bence30 umda kalmadı bende
Canım asosyalim iyim şükür sen nasılsınMagnim be zaman ne çabuk geçiyor, 912 gün olmuşnapan gülüm
Çok şükür kuzum valla ,nereden nereyeCanım asosyalim iyim şükür sen nasılsın
Off sorma ben hiç bisey anlamıyorum rüya gibine ara oldu bu kadar on sene sonra bakmisiz bebeler buyumus
Allah razı olsun canım asosyalim bu yaşadıklarım hep senin gibi güzel kalplilerin duası sayesindeÇok şükür kuzum valla ,nereden nereyedaha dün gibi ama inş bundan sonrasına hep rüya gibi geçer çok mutlu oluyorum hepinizin bebeleri anlatmaniza yirim sizi
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Hem sitedeyim hem değilim gibi dualardayım gruplar var canımİyiyim canım çok şükür sen nasılsınhiç denk gelmiyoruz bu aralar
Bu aralar dualara pek katılamadımHem sitedeyim hem değilim gibi dualardayım gruplar var canım
Diğer taraflara uğramıyorum burası da eskisi gibi aktif değil denk gelemedik canım⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?