- 19 Kasım 2020
- 22.160
- 48.334
- 548
Ay Allahm kolaylaştırsın kuzum inşallah gönlünüzce olurKuzu bir tarla satilma durumu vardı, mirasli. Bekliyoruz. İnş satılır da işimiz rast gider kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allahm kolaylaştırsın kuzum inşallah gönlünüzce olurKuzu bir tarla satilma durumu vardı, mirasli. Bekliyoruz. İnş satılır da işimiz rast gider kuzum![]()
Benim emoji bildirimlei kapalı yavyimEskiden arka sayfalara beğeni yapıp gelen olunca
Mesela pare nin ayak sesleri geliyor denirdi bende arkalardan geldim hiç kimse yoktu
Taaa sabahın ki günaydınlara yeni beğeni yaptım puhhhh bana![]()
Evet biraz sık oluyor ama sağlıkla sonuçlansın inşallah hepsiOho kız biz kontrollerden evin yolunu unuttuk![]()
Ne sohbeti kııaazzz bana bahhh nickimi dogru düzgün yazzz
Amin kuzum,cümlemizin inşAy Allahm kolaylaştırsın kuzum inşallah gönlünüzce olur![]()
Len değiştirip durmaNe sohbeti kııaazzz bana bahhh nickimi dogru düzgün yazzz![]()
ULan aylardır jou du nereden çıkaraysun daaLen değiştirip durma![]()
Kız ayrıydı ya j o u diyeULan aylardır jou du nereden çıkaraysun daa
Boşluk degildiiKız ayrıydı ya j o u diyedeğil miydi
Allah’im jou ikinciyi mi dogurduBoşluk degildii
Bebeğimmm evettAllah’im jou ikinciyi mi dogurduhayırlı olsun jouem benim
Kız 8 aylık oldu muBebeğimmm evett8 aylık olduk bile
Vallaha zayıflıyorumm 66 yı görürsem tekrar kalırım diye korkuyomKız 8 aylık oldu mu
Ne zaman geçti zaman
Elco dikkat et 3.yolda olmasin![]()
Masallah subhanallahBebeğimmm evett8 aylık olduk bile
Rabbim hayırlısıyla vaktiyle sağlıcakla nasip etsin inşaallahh allahım gün yüzünü güldürsün şıp.diye hamile kalasın ve zamanı geldiği gibi hapsurduğun an doğurasınMasallah subhanallah
Aramizdaki hizli Gonzalez sen çıktın
Senin adına çok sevindim kuzum benimdarısı başıma jajajja
Ayy bu ne muazzam bir duaRabbim hayırlısıyla vaktiyle sağlıcakla nasip etsin inşaallahh allahım gün yüzünü güldürsün şıp.diye hamile kalasın ve zamanı geldiği gibi hapsurduğun an doğurasın![]()