- 19 Kasım 2020
- 22.091
- 48.224
- 548
Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşumNe yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii
Akıl neye benziyordu kiŞükür ben yapmadım sizde yapmazsınız herhalde
Akilli kalmadım ama ayaktayım
O zaman genel bir sorun yaa bende tele sövüyordmYalnız değilsiniz bacımsu benim de öyle
TunikoGüniko
Ah kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamışASSOSyal anam asosum bacım kirazım dalım çiçeemm kuşum papatyamm yavvv
Senelerdir şu yemek yarışmasına oy veriyorum
Millet cayır cayır pro oluyo ve üstelik yeni üyeler
Ama ben olamıyorum
Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedimNe yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii
Yine sohbetle nice inşallahBurada geçen günler ne eğlenceliymiş şimdi anlıyor insan
Hiç boşuna sövme telin günahı yokO zaman genel bir sorun yaa bende tele sövüyordm
Evet sendromsuz bi günümüz yok ki şükür. Çok cadı benim kız aksi huysuz nazlıBende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruzdüz yol yok
Buradayım sosyalimm kirazımmHep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedimbir gittin bir daha donmedin morumm napiyorsun,bebiskolar nasıl
Allahim yicemmm,maşallah büyümüşler yaaaBuradayım sosyalimm kirazımmŞükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun
Sağol kirazımAllahim yicemmm,maşallah büyümüşler yaaaçok sevindim kuzu donmene, hep buralarda ol
Ben hep bildiğin gibi kuzum, bıraktığında nasilsam hâlâ ayniyim hiç değişiklik yokSağol kirazımSen nasılsın napıyorsun
Allah iyilik afiyet sağlık versin kuzummm daim etsinBen hep bildiğin gibi kuzum, bıraktığında nasilsam hâlâ ayniyim hiç değişiklik yokburada şükür idare ediyoruz kuzum
İnş güzel günler göreceğimiz günlerde gelir kuzumAllah iyilik afiyet sağlık versin kuzummm daim etsincanım kirazımm
Amin bitanemmmİnş güzel günler göreceğimiz günlerde gelir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?