Ne yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii
Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz düz yol yok

Ah kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamış kuzum bazıları birbirine hediye ediyor, sadece yarismadan kazanmiyorlardir. Kazen oy verenlerden bazen iki bazen üç kişi seçiyordu inş en yakın zamanda sanada şans güler kurbişimm, keşke pilav yarışmasına katilsaydin da kazansaydin ne güzel olurdu

Ne yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii
Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedim bir gittin bir daha donmedin morumm napiyorsun,bebiskolar nasıl

Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz düz yol yok
Evet sendromsuz bi günümüz yok ki şükür. Çok cadı benim kız aksi huysuz nazlı
Rabbim sağlık versin be canımmm geçinip gidiyoruz işte

Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedim bir gittin bir daha donmedin morumm napiyorsun,bebiskolar nasıl
Buradayım sosyalimm kirazımm Şükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun

Buradayım sosyalimm kirazımm Şükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun
Allahim yicemmm,maşallah büyümüşler yaaa çok sevindim kuzu donmene, hep buralarda ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…