Ne yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii 😄
Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum😂😂
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz 😂 düz yol yok

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. anam asosum bacım kirazım dalım çiçeemm kuşum papatyamm yavvv
Senelerdir şu yemek yarışmasına oy veriyorum
Millet cayır cayır pro oluyo ve üstelik yeni üyeler :cry::cry::cry:
Ama ben olamıyorum :KK64::KK64::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ah kuşum, bildirimler çok olunca arada kaynamış 🥺 kuzum bazıları birbirine hediye ediyor, sadece yarismadan kazanmiyorlardir. Kazen oy verenlerden bazen iki bazen üç kişi seçiyordu🥺 inş en yakın zamanda sanada şans güler kurbişimm, keşke pilav yarışmasına katilsaydin da kazansaydin ne güzel olurdu🥰🍒🍒🫶

Ne yapayım kurabiyem. Aynı bildiğin gibi çocuklarla pek vaktim olmuyo uzun zamandır da girmiyordum. Sen ne yapiyorsun bebeğin nasıl senle 2gün vardı aramızda dimii 😄
Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedim 🥴 bir gittin bir daha donmedin morumm🥰🍒 napiyorsun,bebiskolar nasıl 💜🍒

Bende öyle kuzum uzın zamandır yoktum üç aylarla geldim bayramla geri kaybolurmuşum😂😂
He ya iki gün varmış. O sendrom bu sendrom yuvarlanıp gidiyoruz 😂 düz yol yok
Evet sendromsuz bi günümüz yok ki şükür. Çok cadı benim kız aksi huysuz nazlı 🤷🏼‍♀️😬🙄
Rabbim sağlık versin be canımmm geçinip gidiyoruz işte :anne:

Hep seni merak ettim aradım, bu kız nerde dedim 🥴 bir gittin bir daha donmedin morumm🥰🍒 napiyorsun,bebiskolar nasıl 💜🍒
Buradayım sosyalimm kirazımm 🍒🍒🍒 Şükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun 🥰🪻💜

Buradayım sosyalimm kirazımm 🍒🍒🍒 Şükür Allah a bebişkolarla geçinip gidiyoruz işte. Oğlan 2ye gidiyor kız 3yasına girecek bazen başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ama sağlık olsun 🥰🪻💜
Allahim yicemmm,maşallah büyümüşler yaaa🥰🍒🍒🍒🫶 çok sevindim kuzu donmene, hep buralarda ol🤤😘💜💜

Back