Allah razı olsun canım asosyalim bu yaşadıklarım hep senin gibi güzel kalplilerin duası sayesinde
Hepimiz güzel yaşayalım insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlatsız koymasin 🧡🤤💕💕💕💕
Canım kuzum yaaa amiinn,daha nice mutlu günler paylaşmaya inş 🤲🥰🍒🍒🍒🫶

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Eslinna Eslinna

Kızlar iyimisiniz ❤❤💜💚

Sosyalim inşallah herşey denk gelir evini alırsın 🤲❤⚘🌷
Allah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacak🤲 öyle uzak bi ihtimaldi ki ama şuan ışık görünüyor 🤤 çok şükür iyilik sağlık parem,sen nasılsın 🥰🍒🫶 annenin babanın sağlık durumları nasıl oldu🤲

Amin inşallah canım burdan ev aldım dediğin günlerde gelir inşallah 🤲 ❤️ 🍒

Allah razı olsun canım parem, bi ışık var ama çok mirasli olunca işler karışıyor. İnş sorunsuz hallolur, benim mucizemde bu olacak🤲 öyle uzak bi ihtimaldi ki ama şuan ışık görünüyor 🤤 çok şükür iyilik sağlık parem,sen nasılsın 🥰🍒🫶 annenin babanın sağlık durumları nasıl oldu🤲
Kuzu benim bu yorumu görmedin 🙈😂

Neden olmasın canım benim ❤️ bazen istediklerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda olur 🥰🤲inşallah gönlüne göre çok çok güzel evin olur canım benim 🤲❤️🍒
Amiiiinnnnnnn Eslimm,Allah razı olsun 🤲 rabbim cümlemize istediğimiz gibi evlerde huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🍒🍒🍒🫶

Gunaydinnnnn 💜🌷💚💜💮
Pek bi geride kaldın parem😝🤣
Ay evet sostalim geç kaldım

Ramazana hazırlık yapıyorum canım

sar sar sar makarayı gunlerim

Dün lahana sardım kocamandı

Bugün yaprak sarıçam yarim börek

Geç dönüş yaptım.sma yaptım 👍👍🤣🤣

Inşallah mucizen gerçek olur istediğin gönlünce olur kuzum uzak olan yakın ve gerçek olsun canım 🤲💜💚🌺🌷

Annem babam şükür iyiler kendi ihtiyaçlarını yapıyorlar rabbim bugunlerimizi aratmasin 🤲💐🌸

Back